Zoeken
 


25-03-2011 Sungazing: ervaar zelf de Openbaring - door Ron van Dijen

Laatste wijziging: woensdag 30 maart 2011 om 17:06, 3591 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 30 maart 2011

Stel je toch eens voor dat je eenvoudig gelukkiger kan worden, ziektebeelden kan keren en meer inzichten kan krijgen in je eigen leven... En dat ook nog eens binnen afzienbare tijd, op een natuurlijke wijze en middels een gratis en eenvoudige methode.

 

Ooit gewenst om van je pijn, negatieve en depressieve gevoelens af te komen? Jezelf te bevrijden van minderwaardigheidsgevoelens en jezelf meerwaarde te geven omdat je belangrijk bent voor jezelf en de wereld? En wat te denken als je ook nog eens gezonder en langer kan leven, verslavingen eenvoudig kan loslaten en je aanwezigheid charisma uitstraalt. Dat goede voornemens niet langer meer nodig zijn?

 

Ron van Dijen maakt deze greep aan ervaringen zelf mee sinds hij in 2008 begon met sungazen, oftewel: in de zon kijken.  Na een carrière in het internationale bedrijfsleven als bedrijfskundige (MBA), zorgde een burn-out 12 jaar voor een definitieve draai in zijn leven. Reumatische, depressieve en chronische pijnklachten waren voor hem de motivatie om op zoek te gaan naar de essentie van het leven. Hij begon zijn leven opnieuw en wilde dit van binnenuit gaan leven.

 

Nadat bleek dat de reguliere geneeskunde niets voor hem kon betekenen, ontmoette hij vele natuurgenezers in binnen- en buitenland en uiteindelijk: de zon! De zon wordt door vele oorspronkelijke bewoners en in religies gezien als een bron voor natuurlijke genezing en persoonlijke verlichting. Sinds ons leven zich steeds meer binnen afspeelt, zijn we de betekenis van de zon 'uit-het-oog' verloren. Als ervaringsdeskundige vertelt Ron hoe we weer 'oog-in-oog' met de zon kunnen komen, op een verantwoordelijke wijze en hoe ons leven haar natuurlijke vibratie kan hervinden.

 

Voor de pauze geeft Ron van Dijen uitleg over de techniek en zijn persoonlijke ervaringen.

Na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Zie www.sungazen.com.

 

Praktische info:

Door           : Ron van Dijen

Waar          : Centrum Goud, Hondevoort 18 7152 BD Eibergen

Datum        :  25 Maart   Aantal zitplaatsen 160

Tijd            : Zaal open 19.15 Aanvang 20.00 uur

Entree        : € 10.- aan de zaal

Organisatie: www.hetveld.com

Opgave via mail  dinanth@hetnet.nl  of 053-5728526Voeg toe aan: