Zoeken
 


Britten: UFO sloopt windmolen

Laatste wijziging: donderdag 8 januari 2009 om 16:42, 2924 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 8 januari 2009

AMSTERDAM
 -  Britten denken dat een UFO een reusachtige schroef van zo'n 20 meter lang van een windturbine in een windmolenpark heeft geslingerd.

De energiemaatschappij in Conisholme, in het noordoosten van Engeland, staat voor een raadsel want de schroef is spoorloos terwijl er geen meldingen zijn van bijvoorbeeld een ongeluk.

Een UFO-expert heeft wel echter wel een verklaring voor het gebeuren. "We zijn echt heel opgewonden door dit verschijnsel, waar geen verklaring voor is", aldus Russ Kellett van Flying Saucer Review die zegt tientallen meldingen te hebben binnegekregen over de mysterieuze UFO. Op het internet werd het incident al omgedoopt tot 'Octopus UFO'.

Inmiddels hebben zich ook elders veel ooggetuigen gemeld die 'vreemde stralen' zagen.

"Ik zag vreemde lichtstralen die richting het windmolenpark zoefden. Vervolgens stoof er een laagvliegend object naar de turbines. Pas uren later toen ik al in mijn bed lag, was er een luide knal. Mijn man Stephen en ik werden er om 4 uur 's ochtends door gewekt", vertelt Dorothy Willows - die vlakbij het windmolenpark woont - tegen The Sun.

Een andere ooggetuige zegt hetzelfde te hebben gezien. "Ik zag een massieve lichtbal met uitsteeksels die recht naar de aarde vlogen over het windmolenpark. Het was gigantisch groot. Het leek wel op een reuzenoctupus."Bron: telegraaf

Voeg toe aan: