Zoeken
 


De Maan: raadselachtige bron van onze Evolutie?

Laatste wijziging: woensdag 2 februari 2011 om 22:05, 5815 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 2 februari 2011

Het is -boven alle twijfel verheven- komen vast te staan dat de Maan niet is wat hij lijkt; dat hij niet een of andere satelliet is die rond de planeet Aarde cirkelt, maar een entiteit is die het verstand van menig groot denker en wetenschapper in verwarring en onzekerheid heeft gebracht op een manier die in de geschiedenis van de astronomie nog niet eerder voorkwam.

Waarom heb je daarover nog niet gehoord? Alweer een doofpot van de overheid? Hoe kunnen de Maanmysteries iets te maken hebben met geheimhouding door de overheid? Kan het zelfs te maken hebben met de onderdrukking van het ruimtevaartprogramma?

Laten we eens een paar van de buitengewone anomalieën en mysteries die deze puzzel omgeven onder de loep nemen. Het moge duidelijk zijn dat niet alle gegevens even  betrouwbaar zijn maar de overvloed aan onderlinge verbanden geeft in ieder geval een aardig beeld van aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheden.

Lees het gehele verhaal op wantoknow.nlVoeg toe aan: