Zoeken
 


Ook New Madrid begint te rommelen! Verband tussen seismische activiteiten en het sterven van dieren?

Laatste wijziging: woensdag 2 februari 2011 om 09:21, 3582 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 2 februari 2011

Eerder hebben we gemeld dat Yellowstone Park momenteel in seismische activiteit stijgt. Nu blijkt Yellowstone Park niet de enige omgeving te zijn die de afgelopen dagen en weken actiever wordt  op seismisch gebied.

New Madrid, gelegen in Missouri in de VS, lijkt ook van zich te doen spreken de afgelopen dagen. Naast de duidelijke seismische activiteit in de omgeving, blijken er ook dieren massaal het gebied te verlaten volgens omwonenden. Op verschillende internet fora, melden omwonenden dat er massaal dieren aan het verdwijenen zijn.

Het is niet zo dat deze dieren op mysterieuze wijze het leven laten, zoals de afgelopen weken meerdere dieren dat doen. Maar de dieren lijken de omgeving te verlaten. Volgens velen is dit een teken dat er binnenkort een natuurramp van grote proportie zal plaatsvinden in de omgeving. gezien de stijgende seismische activiteiten, gokt men op een aardbeving.

Regenboog wolken

Naast de verdwijnende dieren, worden er de afhelopen dagen ook veel meldingen gemaakt van regenboog wolken. Dit fenomeen wordt vaak gekoppeld aan een naderende seismisch of zelfs vulkanisch evenement. Vaak worden deze regenboog wolken namelijk net voor grote aardbevingen of vulkanische uitbarstingen gezien. Dit was ook het geval voor de uitbarsting van de Japanse vulkaan een paar dagen geleden. Nu lijken deze wolken ook boven de VS gesignaleerd te worden. Of dit inhoudt dat er binnenkort een grote seismische ramp zal plaatsvinden is nog maar de vraag. Maar het feit dat veel omwonenden de vertrekkende dieren melden en deze regenboog wolken, lijkt er steeds meer op te wijzen dat er iets staat te gebeuren.

 Lees zeker even verder op earth-matters.nlVoeg toe aan: