Zoeken
 


PDC, een Hollands Mind Kontrol Instituut

Laatste wijziging: dinsdag 1 februari 2011 om 17:28, 3378 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 1 februari 2011

De zaden van Monsanto zijn erg goed voor mensen. Klimaatverandering heeft niets met een veranderende zonne-activiteit te maken maar alles met co2. Mensen geven niets om het milieu. Dit soort ´informatie´ staat te lezen op sites van het PDC. Dit commerciële bedrijf is een belangrijke schakel in de productie van desinformatie. Mind Kontrol wordt overigens met een ´k´ geschreven omdat het stamt van een Amerikaans overheidsproject met de afkorting MKultra wat staat voor Mind Kontrol.

PDC Informatie Architectuur is een commercieel internetbedrijf dat sterk gelieerd is aan de overheid. PDC staat voor Parlementair Documentatie Centrum. Oorspronkelijk was het bedrijf een onderdeel van de universiteit van Leiden. Volgens hun eigen informatie hecht het bedrijf belang aan informatieverspreiding. Wie echter de informatie van PDC kritisch leest ziet dat er voornamelijk desinformatie, leugens en bedrog in schuilt. Informatie wordt letterlijk in een door overheden gewenste vorm gegoten door de informatie-architecten. De site richt zich op burgers. Daar begint het eerste Mind Kontrol element van het bedrijf. Zijn de schrijvers zelf dan geen burgers? Nergens staat dat de site door burgers wordt gemaakt, alleen voor burgers. Een burger bestaat helemaal niet. Burgers zijn overheidsverzinsels. Er bestaan alleen mensen in de samenleving. Een burger is een statistische constructie opgericht met het doel om mensen het idee te geven dat ze zich bij een maatregel moeten neerleggen omdat de ´burger´ het nu eenmaal wil.

Lees verder op: infonu.nlBron: tom008.infoteur.nl

Voeg toe aan: