Zoeken
 


Help, ik zie spoken

Laatste wijziging: dinsdag 6 januari 2009 om 20:08, 5304 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 6 januari 2009


Kinderen met zulke ervaringen kunnen maar weinig informatie vinden over dit onderwerp. Bénazir wil in dit boek laten zien dat kinderen op verschillende manieren reageren op paranormale zaken. Het is heel erg belangrijk hoe de omgeving reageert op zo’n kind. Ze hoopt ook dat door dit boek ouders, opvoeders en leerkrachten het voor kinderen makkelijker maken om hierover te praten.


foto voor nieuwsartikel Help, ik zie spoken / @ foto bron: benazir

Help, ik zie spoken is een waargebeurd verhaal voor kinderen met paranormale ervaringen.

Het taboedoorbrekend boek is geschreven voor kinderen die op zoek zijn naar een stukje (h)erkenning.

Kinderen met zulke ervaringen kunnen maar weinig informatie vinden over dit onderwerp. Bénazir wil in dit boek laten zien dat kinderen op verschillende manieren reageren op paranormale zaken. Het is heel erg belangrijk hoe de omgeving reageert op zo’n kind. Ze hoopt ook dat door dit boek ouders, opvoeders en leerkrachten het voor kinderen makkelijker maken om hierover te praten. Het liefst zou Bénazir willen dat de kinderen serieus genomen worden en als normale kinderen behandeld zullen worden.

Bénazir komt op jonge leeftijd in aanraking met de paranormale wereld en het duurt lang voordat ze begrijpt wat deze wereld is en hoe ze ermee om moet gaan. Als Maud - een van de hoofdpersonen uit het boek - in haar leven komt, laat deze haar op nog veel meer manieren kennismaken met deze wereld. Voor Bénazir is deze tijd een bijzondere leerschool.

Bénazir heeft haar ervaringen en de ervaringen van kinderen en volwassenen om haar heen geromantiseerd en zo is ook dit boek tot stand gekomen. De verhalen van alle kinderen uit `Help, ik zie spoken` zijn dan ook waargebeurde verhalen. Alleen de namen van de kinderen komen niet overeen met de werkelijke personen.Bron: aquariusage

Voeg toe aan: