Zoeken
 


Topmannen en politieke leiders geinformeerd over ufo's

Laatste wijziging: maandag 31 januari 2011 om 18:26, 4258 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 31 januari 2011

Voor vijfduizend dollar per kaartje kregen sommige topmannen tijdens de eerste dag van het Global Competitiveness Forum (GCF) in Riyadh, Saudi-Arabië meer dan ze gedacht hadden. Ze kregen te horen dat UFO’s echt zijn en dat ze maar beter konden gaan nadenken over buitenaards leven en aanverwante geavanceerde technologieën.

Het GCF wordt elk jaar georganiseerd door de Saudi-Arabische Algemene Investeringsautoriteit en brengt topmannen van bedrijven en politieke leiders bijeen om concurrentie te bespreken. Voor het eerst werd tijdens het GCF het onderwerp buitenaards leven besproken en wel onder de titel ‘Leren van de Ruimte’. Een speciaal panel werd hiervoor aangesteld bestaande uit vijf sprekers die allen de visie delen dat buitenaards leven bestaat en dat het vergaande gevolgen heeft voor de wereld zoals we die kennen.

Het panel sprak op 23 januari jongstleden tijdens een sessie, waarbij alle GCF-participanten aanwezig konden zijn om te horen wat de experts hadden te zeggen over UFO’s en buitenaards leven. Meer dan 1.000 participanten waren aanwezig, waaronder de voormalig Britse en Canadese premiers Tony Blair en Jean Crétien; Jim Albaugh, president van Boeing; Andy Bird, voorzitter van Walt Disney International; Jared Cohen, directeur van Google ideas en vele anderen. Ze kregen te horen dat buitenaards leven echt is en dat het gevolgen heeft voor de manier waarop zaken gedaan worden.

Vliegende schotels zijn echt!

Het GCF vatte de presentaties van het panel als volgt samen op haar website:

Het onconventionele en hoogst relevante onderwerp buitenaards leven werd behandeld door het panel tijdens de discussie ‘Contact: Leren van de Ruimte’.

Experts Zoagloul El-Naggar, Stanton Friedman, Michio Kaku, Nick Pope en Jacques Vallee droegen bewijsmateriaal aan voor het bestaan van levende wezens in ons sterrenstelsel, waarbij gekeken werd naar empirisch bewijs, theologisch bewijs en logisch redeneren.

Friedman startte met de zin ‘vliegende schotels zijn echt!’ en dit perspectief werd gedeeld door de rest van het panel. El-Naggar is ook vastbesloten dat buitenaardsen bestaan, maar vroeg zich af of het ethisch verantwoord is om contact te leggen met buitenaardse beschavingen terwijl er nog altijd oorlog in onze eigen wereld plaatsvindt.

Vallee moedigde academici aan om bewijs te analyseren. Hij zei zelf niet bereid te zijn te investeren in dit soort analyses, maar denkt wel dat iemand dat zou moeten gaan doen. Het GCF-panel heeft de deuren geopend voor topmannen en politieke leiders om het bewijs van UFO’s en buitenaards leven te overwegen en serieus te nemen.

Buitenaards contact krijgt steeds meer bekendheid en brengt overweldigende veranderingen met zich mee door de nieuwe energieën waaraan de mensheid wordt blootgesteld. De topmannen kunnen rechtzetten waar de politieke leiders tot nu toe hebben gefaald, het daadkrachtig omgaan met overduidelijk bewijs dat we worden bezocht door galactische beschavingen die hun geavanceerde technologieën graag willen delen met de mensheid.

Attentie: aquariusage.comBron: niburu.nl

Voeg toe aan: