Zoeken
 


De zakenwereld maakt zich klaar voor buitenaardsleven, disclosure om de hoek?!

Laatste wijziging: vrijdag 28 januari 2011 om 13:52, 5106 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 28 januari 2011

Staan we aan de vooravond van volledige disclosure over het bestaan van buitenaardsleven?

Als je een aantal berichten van de laatste week mag geloven, dan kan het echt niet lang meer duren. De Chinezen beweren dat de Amerikaanse president Obama binnenkort een speech zal houden waar hij het bestaan van buitenaardsleven en UFO's zal bevestigen. Ook zijn er berichten, dat bepaalde grote namen in de zakenwereld reeds op de hoogte zijn gesteld van het bestaan van buitenaardsleven en dat hun gevraagd is om zich daar op voor te bereiden.

Tijdens een recentelijk gehouden bijeenkomst voor de grotere namen in de zakenwereld, werd het aanwezige publiek ingelicht over het bestaan van buitenaardsleven, ook werd bevestigd dat het UFO-fenomeen echt is en dat de zakenwereld zich alvast klaar moet gaan maken om hier op in te spelen. Het lijkt er dus op dat langzaam, maar zeker, de waarheid aan het licht begint te komen. Men lijkt de wereld nu langzaam voor te bereiden op de komst en de aanvaarding van buitenaardsleven.

Lees verder op earth-matters.nl Voeg toe aan: