Zoeken
 


Video: Chinese staatsTV meldt dat Obama binnenkort UFO/ET disclosure geeft

Laatste wijziging: maandag 24 januari 2011 om 19:47, 4456 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 24 januari 2011

In een exceptioneel nieuwsbulletin heeft de chinese staatszender Xinhua news aan honderden miljoenen chinese kijkers gemeld dat de administratie van Obama zich aan het voorbereiden is om binnenkort met een melding over ETs/ UFOs naar buiten te treden.

In het onvoorstelbare nieuws bulletin, uitgezonden 5 Januari 2011 tijdens prime time, meldde de staat tv zender dat President Barack Obama zich waarschijnlijk aan het voorbereiden is om een verklaring te geven over relaties die de VS zou hebben met specifieke buitenaardse rassen. Op dit moment bezoekt de chinese president Hu de stad Chigaco in de VS.

Het originele bulletin vind je hier

De Xinhua China TV uitzending is volgens sommigen het gevolg van een buitenaardse disclosure race die zich afspeelt tussen de VS en andere grote ruimtevaartlanden, waarbij het erom gaat wie het nieuws als eerste naar buiten brengt dat er buitenaardsen op de planeet Aarde aanwezig zijn. Buitenaardsen met wie er veelvuldig contact is en met wie diplomatieke betrekkingen zijn opgebouwd. Het eerste land dat zulk nieuws toegeeft wint veel goodwill en vertrouwen van de bijna 7 miljard mensen die onze planeet bevolken.

Geen van de partijen wil waarschijnlijk toegeven dat er misschien wel zulke contacten zijn maar geen van de betrokken partijen wil ook niet de laatste zijn die het toegeeft, daarmee de kans lopend dat het moment van glorie naar een ander land toegaat, en misschien wel de kennis van buitenaardse technologie.. Is het bijna het Uur “U”?Bron: quasi-mundo.nl

Voeg toe aan: