Zoeken
 


videoInterview Project Avalon: De heersers van de wereld

Laatste wijziging: donderdag 20 januari 2011 om 14:44, 4856 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 20 januari 2011

Bill Ryan is bekend om zijn interviews die hij wereldwijd geeft met project Avalon. Sommige interviews bevatten geheimen tot in de diepste lagen en wat eigenlijk niet naar buiten mag komen. Soms dan zit er een interview bij die eigenlijk (volgens die elite) niet plaats had mogen vinden en daar zijn we nu net erg blij mee. Nu is er een interview met iemand die heel dicht bij de elite regeringsmachten werkt en wil een boekje over deze open doen, wat als uitzonderlijk en top-secret beschouwd mag worden. Zeer interessant om dit video interview onderaan dit artikel te bekijken.


Een persoonlijk bericht van Bill Ryan

In de zomer van 2010 ben ik benaderd door een zeer ongewone man. Het verhaal achter dat contact wordt door hem beschreven in dit interview. Ik heb hem ‘Charles' genoemd. Hij heeft jarenlang voor de groep elite gewerkt die beschouwen dat het hun verantwoordelijkheid is om de planeet te besturen.

Hij is niet academisch opgeleid of een wetenschapper. Maar hij wilde met iemand praten over belangrijke informatie: over de kijk op de wereld en filosofie van deze groep? Vanuit hun standpunt: Wat zij proberen te bereiken, waarom en hoe. Wat hij wil zien is een ‘gelijke strijd', zoals hij het noemt.

Er is veel materiaal dat niet in dit interview verwerkt is. Het is tot op zekere hoogte een start van een dialoog. De groep van 33 met wie ‘Charles' werkt gebruikt indirect deze gelegenheid om te communiceren. Ik heb deze communicatie zo accuraat mogelijk geprobeerd weer te geven.

Zoals gebruikelijk is bij journalistiek wordt van een deel van de informatie gevraagd om dit nog niet te onthullen. Als je dit interview bekijkt zal je zien dat er een hoop onbeantwoorde vragen zijn. Ik wil dat er nog een interview volgt. Maar elke beslissing hierover wordt niet door mij genomen.

Voor mezelf is de tweede helft van 2010 een interessante tijd. Het is samengevat in deze gelegenheid om indirect te communiceren, via deze video en door ´Charles, met de groep mensen die de planeet besturen.

Dit wil ik op dit moment erover zeggen:

Ik begrijp de geschiedenis en de context die ‘Charles' erover verteld heeft? Een gedeelte is verwerkt in dit interview.

Maar er is een andere weg.

Als jullie de echte leiders van de planeet zullen worden, kunnen jullie de kapiteins van Ruimteschip Aarde zijn met de verantwoordelijkheid voor de gehele Menselijke Familie. Er kan een grote schoonmaakoperatie gehouden worden. Jullie weten dat de techniek bestaat. We weten allemaal dat dit kan worden uitgevoerd.

Schoon water, schone lucht, schone oceanen, vrije energie, overvloedig vrije natuur, gezondheid en onderwijs voor elke mens. Planeet Aarde kan een paradijselijke planeet zijn? een model voor deze sector van de Melkweg.

Het menselijke ras is een enorm experiment voor de lange termijn. Deze informatie die jullie via ‘Charles' hebben bevestigd zal niet nieuw zijn voor velen die deze video bekijken. ‘Charles' heeft uitgelegd dat het buitenaardse ras die dit project begonnen is, alles laten gebeuren vanuit de filosofie van non-interventie.

Het is te betwisten dat de uiteindelijke conclusie voor allen - een ontknoping die een verrukking is voor de eigenaars van dit project - zal zijn dat het Menselijke Ras haar eigen verantwoordelijkheid neemt: en laat zien wat het waard is.

De erfenis van jullie die voor altijd en overal achter zou kunnen blijven:
We hebben de puinhoop opgeruimd. We hebben de slimste en bekwaamste mensen van alle landen van de wereld geïnspireerd en gefinancierd om door samenwerking de problemen op te lossen. We hebben deze mooie en schitterende juweel van dit zonnestelsel hersteld.

Kijk naar wat we gedaan hebben. Als de hele Menselijke familie georganiseerd en (af)gericht is onder een geïnspireerde leiding, samenwerkt? om te laten zien wat werkelijk gedaan kan worden.

Ook in dit interview:
Hoe ik in eerste instantie door Charles benadert ben voor dit interview omdat ik een ‘probleem' was geworden.

Het plan om een valse vlag operatie te presenteren waarin ET een gevaarlijke vijand is.

Het plan om de wereldbevolking te reduceren door de controle en verdeling van het voedsel.

‘planeet X' en de gevaarlijke zonneactiviteit ( beiden zijn echt - maar zijn geen gevaren die de show zullen stoppen)

-Het ET project om een nieuw genoom te creëren en te optimaliseren - dat is het menselijke ras op deze planeet.

Dit is de eerste keer in de geschiedenis van de mens dat we de hand hebben weten te leggen op ET technologie - hetgeen nooit onderdeel was van het plan.

Het neerstorten van UFO's was niet per ongeluk: alle vliegende voorwerpen zijn neergeschoten - eerst met een beetje geluk en later met opzet.

De erfenis van de besturende groep en waarom zij voelen dat dit hun verantwoordelijkheid is.

De manier waarop de besturende groep functioneert en zijn rol beziet: een aantal van hun codes, protocollen en ‘regels'.


Weet dat deze groep niet de illuminatie is. Dit is een Raad van 33 van de meest ervaren leden ( gedefinieerd op een specifieke wijze) van de 33 bloedlijnfamilies die binnenin werken. De besturende groep heeft geen officiële naam.

Mijn intentie is om op een sterke en beleefde manier aan de besturende groep voor te stellen, dat er een ander verloop mogelijk is. Ik wil niets liever dan de tijdslijn veranderen van het menselijke ras.

En om dat mogelijk te maken moet het benodigde bewustzijn verschuiven vanaf de onderste tot aan de bovenste lagen van de samenleving. Nu dat 2011 is aangebroken en we er allemaal nog zijn (in het proces om wijzer, wakkerder, meer verantwoordelijk en meer geïnformeerd te worden) vraag ik jullie allemaal die dit lezen en de video bekijken om samen met mij de visie te delen van Planeet Aarde waarin elk menselijk wezen, zonder uitzondering, hun deel kan uitmaken om dit te creëren.

Interview Bill Ryan & Charless:

 

Bron: Project Avalon net

(vrije vertaling Wouter/Argusoog)

 Bron: earthwatcher.nl

Voeg toe aan: