Zoeken
 


Update 2 *Mysterieuze vogel en vissterfte (een theorie)

Laatste wijziging: woensdag 5 januari 2011 om 22:46, 3422 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 5 januari 2011

Oorzaak dode vissen.... ( pole shift 2010- 2012) wisselen binnenkern aarde en luchtstromingen)
Door een grote verandering in de onderaardse stromingen zullen op erg veel plaatsen meer en meer vissen doodgaan. Doordat de grote yestream onder onze oceaan vrijwel stil is komen te vallen is ook de magma op deze plaatsen onder water aan het stollen gegaan en zorg ervoor dat de magma stroom een andere richting op zal gaan en voor nieuwe vulkanische gebieden gaan zorgen.

De grote problemen zullen nu wereldwijd gaan plaatsvinden omdat deze veranderingen zorg zullen dragen voor kapotspringen van waterleidingnetwerken, gas olie en pijplijdingen etc.

Doordat de magmastroom nu stollende is zal deze nu spoedig de massa gaan verplaatsen waardoor de roatie van onze aarde ook vanuit de binnenkern mogelijk zal zijn.

De oorzaak van veel dode flora en fauna is dus veelal te wijten aan verhoogde seismo activiteit maar word sporadisch uit het nieuws gehouden om paniek te voorkomen. Enkel in het gebied in de VS waar de dode vogels en dode vissen zijn gevonden is een combinatie gaande met een zeer verhoogde seismo activiteit met meer dan 500 gerigistreerde aardbevingen met een wisseling in de luchtlagen.

Deze problemen zullen zich op grote delen van de aarde voor gaan doen.

Liefdevolle groet,

Rene van den BrinkBron: reflectionmaat.blogspot.com

Voeg toe aan: