Zoeken
 


Sinister verband tussen chemtrails en Mexicaanse griepvaccinaties??

Laatste wijziging: dinsdag 21 december 2010 om 15:48, 5487 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 21 december 2010

Bestaat er een sinister verband tussen chemtrails en de (Mexicaanse) griepvaccinaties van vorig jaar? Volgens onderstaande complottheorie is dat absoluut het geval en zal deze duistere connectie op korte termijn voor vele miljoenen doden gaan zorgen. Maar let op! Het is een complottheorie, dus lees het onderstaande artikel met de nodige terughoudendheid. De reden dat ik dit toch plaats is omdat er zowel rondom chemtrails als griepvaccinaties té veel, vaak door onafhankelijke experts gesteunde geloofwaardige informatie naar buiten is gekomen, waardoor dit verband niet zomaar af te schrijven valt als een verzinsel.

 

Toen het 'chemtrails' verschijnsel jaren geleden voor het eerst in de alternatieve media verscheen werd er hoofdzakelijke nogal lacherig op gereageerd (ook door mijzelf). Vliegtuigen die doelbewust chemische stoffen met daarin allerlei zware en giftige metalen in de lucht sproeien, met als doel het klimaat te beïnvloeden en/of zelfs onze weerstand te verminderen en ons zwak en kwetsbaar te maken? Het klonk allemaal erg ongeloofwaardig en er waren in het begin nauwelijks bewijzen voor.
 
Daar kwam echter langzaam verandering in. Onafhankelijke laboranten namen op diverse plaatsen waar chemtrails zouden worden gesproeid luchtmonsters en ontdekten schrikbarend hoge concentraties zware en giftige metalen. Filmpjes verschenen op YouTube waarop goed te zien was hoe chemtrails -die steevast werden afgedaan als normale 'contrails', die ieder straalvliegtuig op grote hoogte achterlaat- plotseling 'aan- en uit' werden gezet. Ook werd er vaak een opmerkelijk rasterpatroon in de lucht waargenomen. Langzaam werd het 'chemtrail' verschijnsel door sommige gevestigde media -zoals in Duitsland- serieus genomen.
 
Op de recente 10e VN-conferentie over het Biodiversiteitsverdrag in het Japanse Nagoya was het eindelijk zover: het bestaan van chemtrails werd eindelijk toegegeven. Goed, het woord 'chemtrails' werd niet letterlijk genoemd, maar wel werd besloten om landen te verbieden om verder te experimenteren met onder andere het sproeien van chemische stoffen in de atmosfeer in een poging om de straling van de zon af te weren en zo de opwarming van het klimaat te verminderen. Sommigen merkten naar aanleiding van het artikel over dit onderwerp op deze site op dat de verslagen over de VN-top hier niets over zeggen, maar volgens het internationale persbureau Reuters was dit (voorafgaande aan de conferentie) wel degelijk het geval.
 
Toegevoegde stof zal dodelijke component in griepvaccinatie activeren
In diverse complottheorieën wordt al jaren beweerd dat chemtrails meer doen dan het manipuleren van het klimaat, namelijk het met chemische stoffen aanvallen en verzwakken van ons immuunsysteem. Met welk doel? Klokkenluider Steve Quayle (die de klok overigens meer dan eens te vroeg luidde, maar soms ook op tijd) beweert nu contact te hebben gehad met een insider van de 'grootste investeringsbank van Wall Street', die hem het volgende zou hebben toevertrouwd:
 
'De Mexicaanse- en vogelgriep vaccinaties die op dit moment in de Verenigde Staten worden gedistribueerd zijn geen vaccinaties, maar de introductie van een proteïne dat één component van het virus is. Het werkt bijna hetzelfde als het AIDS virus; de belangrijkste functie is 'slapend' te blijven totdat het wordt geactiveerd door bijvoorbeeld een terreuraanslag met biologische wapens. De mensen die deze griepvaccinaties krijgen accepteren dus in feite een proteïne dat hen juist besmet met het virus. Dit deel blijft inactief totdat de activerende component -of met proteïne verbonden DNA- het lichaam binnendringt.'
 
'Dit is het complete plaatje. Op een dag wordt er een biologische terreuraanval op de VS gepleegd. Onmiddellijk na de aanval komen er van overal bevestigde berichten van mensen met verschrikkelijke griepverschijnselen. Dit is precies de reden achter de poging van de regering om zowel griep- als andere vaccinaties verplicht te stellen. De originele technische term voor het AIDS virus is HTLV3.
 
Iedereen die op de Groene Lijst staat zal als okay worden beschouwd, iemand die zich niet verweert en die via gaskamers of massale lijkenopruimingslocaties geëlimineerd kan worden. Mensen op de Blauwe Lijst moeten in de gaten worden gehouden en mensen op de Rode Lijst moeten onmiddellijk worden geëxecuteerd, vermoord bij hun woning, waarna ze later worden opgeruimd.'
 
De man die Quayle op de hoogte zou hebben gesteld van het bestaan van de -op het alternatieve internet beruchte- Rode, Blauwe en Groene Lijsten zou een zeer belangrijk persoon binnen de EPA (Environmental Protection Agency - Milieu Beschermings Organisatie) zijn geweest. Vlak voor zijn dood zou hij verklaard hebben dat hij plannen had gezien voor alle EPA 'Superfonds' afvalverbrandings fabrieken, die strategisch over heel Amerika zouden zijn geplaatst en gebruikt gaan worden voor het opruimen van miljoenen doden die de Amerikaanse straten zullen vullen.

Deze hoge EPA-official was er tevens van overtuigd dat er een door mensen gefabriceerd virus (Mexicaanse griep) zou komen waar de bevolking bang voor zou worden gemaakt, zodat ze gewillig een verplicht 'paniekvaccin' zouden accepteren. Op een zeker moment in de toekomst zou er dan een tweede component aan worden toegevoegd waardoor er een voor de drager dodelijke combinatie ontstaat. Het lijkt nu wel duidelijk dat de Mexicaanse grieppandemie-hoax van vorig jaar de eerste fase was waarmee de globalisten dit misdadige plan in werking hebben gesteld.
 
Financiële ineenstorting eerste helft 2011 zal de trigger zijn
Quayles contact bij 's wereld grootste investeringsbank onthulde verder dat de huidige financiële crisis inderdaad zal leiden tot een grote ineenstorting, die gepland zou staan voor de periode tussen januari en april 2011. Na deze gebeurtenis zouden er nog maar 14 dagen zijn om je voor te bereiden. De man stelde verder dat het niet meer terug te draaien valt en dat de globalisten dit ook niet willen. Eén van de meest verbijsterende zaken is volgens Quayle dat buitenlandse hunter-killer (moord)teams zullen worden ingeschakeld om de huizen van alle op de Rode Lijst staande 'staatsvijanden' te doorzoeken en te plunderen.
 
Zo zal het volgens Quayle gaan gebeuren. De burgers zullen na het uitroepen van de nationale noodtoestand het bevel krijgen om per bus of trein naar een kamp geëvacueerd te worden. Hun huizen zullen vervolgens 'legaal' worden geplunderd. De lokale politie en andere wetshandhavers zullen verplicht hun wapens moeten inleveren, zodat ze geen verzet kunnen bieden. 'Herinnert u zich wat Amschel Rothschild zei: 'Geef me controle over het geld van een land en het maakt mij niet uit wie de wetten maakt,' aldus Quayle. En met een laatste Bijbelse verwijzing naar het hoe en waarom van dit alles: 'Want de wortel van alle kwaad is de geldzucht.' (1 Tim.6:10). De globalisten willen simpelweg ALLES voor zichzelf en TOTALE CONTROLE over iedereen.
 
 
Xander
 
Bron: Steve Quayle  
 


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: