Zoeken
 


Mijn UFO waarneming en onderzoek‏

Laatste wijziging: maandag 20 december 2010 om 16:17, 4219 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 20 december 2010

Beste UFO onderzoekers en geintereseerden,

Ik ben een 35 jarige man en ben vanaf mijn jeugd al bewust van het bestaan van buitenaardsen. Ook volgens mij omdat onze oorsprong als mens veel eerder buitenaards is dan dan dat we alleen maar van een aap afstammen of wat in een huidig religieus boek staat. Op vrij jonge leeftijd had ik als kind ook al UFO's gezien, vond het idee ook toen al heel normaal dat andere beschavingen van andere planeten verder zijn en de techniek beschikken om in het diepe verleden tot en met nu op onze planeet aarde te zijn, maar toch was ik er niet zoveel mee bezig, vooral ook aangezien te veel mensen dit als onzin afdoen. In 2006 kreeg ik gelukkig de officiele bevestiging die voor mij niet meer onderuit te halen was door wie of wat dan ook! Ik kreeg de waarneming van mijn leven!

Om alvast een beetje vooruit te lopen gaat mijn verhaal over de "Black Sigar shaped UFO's" oftewel de zwarte sigaarvormige UFO's, daarom ga ik na mijn verhaal vanuit eigen onderzoek nog iets dieper in op identieke waarnemingen met behulp van feiten en videobeelden van andere getuigen.

Het is een mooie zomerdag augustus 2006 om ongeveer 16:00uur (helaas weet ik de exacte datum en tijd niet meer) en ik zit in een halfvolle bus ergens in het midden, en voor mijn visie aan de linker zijde bij het raam en helemaal rechts van mij de achterdeuren. Ik was onderweg van mijn werk in Groningen richting mijn huis "toenertijd" in Tolbert. We rijden over de snelweg A7 net langs de afslag Hoogkerk/Roden. Het was stil in de bus en terwijl passagiers aan het lezen, naar buiten staren en dagdromen waren ging ik mijn ogen focussen op een vliegtuig heel hoog in de lucht. De lucht was helder blauw en er was geen wolkje te bekennen. Ineens zie ik hoger boven het vliegtuig een soort felle grote ster of lichtbol blinken, ook af en toe een rood, groen of blauw geflits erdoor, echt van dat plama-achtig licht alsof het een stroombol was. Het stond stil dus dacht ik ook aan een ster, het gebeurd wel vaker dat je een ster of de maan midden overdag aan een helder blauwe hemel ziet staan terwijl de zon schijnt, maar nee dit leek niet eens op een ster en was ook veel te groot. Terwijl de bus over een alleen maar rechte snelweg reed bleef ik kijken naar de blinkende plasmabol waaronder het vliegtuig langzaam verder vloog. Het vliegtuig was in de eerste minuut ook een mooi referentie-punt waaruit ik kon schatten dat de plasmabol veel hoger en op het oog ongeveer net zo groot was.

Toen na 3 minuten de hele tijd mijn ogen er op te houden gebeurde er iets. De plasmabol leek uit te doven in 1 a 2 seconden en in die zelfde tijd verscheen er een grote "Black Sigar shaped UFO" horizontaal en stilstaand op dezelfde plek waar de plasmabol verdween. Er kwam werkelijk een langwerpig zwart objekt met een soort van dim-effect  te voorschijn, dat ik kon mijn ogen bijna niet geloven! Snel blikte ik nog even een paar seconden door de bus waarna ik gelijk weer naar de UFO ging kijken die nog steeds duidelijk te zien was. Ik besefte me dat het tijdverspilling zou zijn me met de andere passagiers bezig te houden omdat ik geen seconde van mijn waarneming wou missen. Met positieve rillingen op mn rug blijf ik naar de zwarte sigaarvormige UFO kijken die totaal stil lijkt te hangen. Op dat moment ging een afwachtend gevoel door me heen waardoor ik maar bleef kijken, tot ik de UFO na ongeveer 3 minuten in 1 a 2 seconden zag verdwijnen in het niets alsof het onzichtbaar werd. Er bleef alleen nog maar een helder blauwe lucht over, had ik net niet iets geweldigs gezien.

 Sindsdien is het voor mij een feit dat een lichtbol(plasma) UFO kan verdwijnen en matterialiseren tot een stoffelijk zichtbare UFO in de vorm van bijvoorbeeld een sigaar en daarna weer onzichtbaar. Jaren daarna ben ik veel op zoek geweest naar soortgelijke waarnemingen en heb 2 passende video's gevonden met de "Black Sigar shaped UFO"

 

Video 1 - UFO vs MIG21

 

In beide video's zie je de zelfde "Black Sigar shaped UFO" waaruit blijkt dat hij ook nog ontzettend snel van een straaljager kan ontsnappen. In de 2e video ook een mooie duidelijke waarneming waar later militairen deze UFO proberen te verklaren als een ballon, wat totaal niet mogelijk is betreft mijn waarneming of die van deze video's. Ik ben erg blij met mijn waarneming en ben er van overtuigd dat beide video's echt zijn en dat het om de zelfde "Black Sigar shaped UFO" gaat als in mijn eigen waarneming. Daarom wou ik deze 2 waardige video's samen met mijn eigen waarneming bij deze met iedereen delen.Bron: ingezonden

Voeg toe aan: