Zoeken
 


WikiLeaks Status 9/11

Laatste wijziging: dinsdag 14 december 2010 om 16:15, 5375 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 14 december 2010

WikiLeaks heeft de 570.000 berichten gepubliceerd die in de chaos van 9/11 werden verstuurd. Hiermee kan men de sfeer proeven die in Amerika heerstte in de 24 uur na de verschrikkelijke aanslag. Een groep professionals die in het verleden voor Amerikaanse inlichtingendiensten heeft gewerkt heeft aangegeven dat de wereld er anders en beter had uitgezien als de geheimen jaren later bekend gemaakt zouden worden. Coleen Rowley, die voor de FBI heeft gewerkt heeft aangegeven dat 9/11 voorkomen had kunnen worden als er toen een mechanisme zoals WikiLeaks geweest zou zijn. Uit de conclusies van de 9/11 Commissie is naar voren gekomen dat het heel anders had kunnen lopen als bepaalde informatie niet geheim zou zijn geweest.

Er is een groep bezig om alle berichten over 9/11 die zijn gepubliceerd te filteren. Ze zoeken hierbij daadkrachtig naar berichten die de complottheorieën over de aanslag kunnen bewijzen. Op de website conspiracy_theories_commence_wikileaks_to_release/ zijn berichten te lezen over 9/11 die vreemd zijn. Iedereen kan eraan meedoen en voor degenen die op zoek zijn naar bewijs om de complottheorieën over 9/11 te bewijzen is dit een belangrijk middel. Het is natuurlijk veel werk om meer dan een half miljoen berichten door te lezen, dus ze kunnen alle hulp gebruiken die ze kunnen krijgen.



Bron: nieuwsnederland

Voeg toe aan: