Zoeken
 


De andere hand van de goochelaar…

Laatste wijziging: maandag 6 december 2010 om 14:43, 3199 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 6 december 2010

We leven in een hele drukke tijd. Er gebeurt van alles. Hebben we net de golf achter de rug, krijgen we Haïti. Hebben we dat nog niet gehad, heb je alweer wiki-leaks. Je kan het gewoon niet meer bijhouden. Kijk nu eens goed naar alles wat er gebeurt. Bijvoorbeeld wiki-leaks. Een groter bedrog dan dat is er al niet. De hele wereld staat op zijn kop, en waarom? Wat komt er nu echt naar buiten wat wij al niet weten? En waarom “lekt” die informatie naar hen?? Dan Haïti. Als je iets zoekt om je energie op te richten, dan heb je zeker de hoofdprijs met Haïti. Eerst die ramp, dan aardbevingen, dan cholera, en nu weer verkiezingen. En hoeveel van ons hulp-geld is daar eigenlijk wel aangekomen?? Om over de golf ramp maar te zwijgen. Wat is die olie geweldig verdwenen door dat oplosmiddel. Maar geloof het niet, de olie is gewoon gezonken, uit het zicht zogenaamd. En vele mensen in de buurt wordt ziek. En ga zo maar door. Ja, de Maya zeggen dat alles veel sneller gaat. Zeker, maar wie draait er aan de wijzers van de klok?

Voor mij is het net een goocheltruc. En altijd als de truc gedaan wordt en het publiek Oh roept, kijk ik naar de andere hand van de goochelaar.  En roep ik Ah! Wat doet die andere hand? Iedereen kijkt naar die hand die varkensgriep, rampen, economische crisis, globale opwarming en god weet wat er allemaal gegoocheld wordt, maar wordt het niet eens tijd om te kijken naar die andere hand, wat gebeurt daar allemaal?

We zijn nog steeds een ras zielen die overheerst worden, we worden aan alle kanten onderdrukt. Daarnaast maken de machthebbers zich op voor een grootschalige ramp. Zijn ze sinds de vijftiger jaren in het grootste geheim druk bezig complete ondergrondse steden te bouwen en te bevoorraden. Zijn ze al tientallen jaren bezig in de VS allerlei concentratiekampen op te bouwen rond de grote steden. Zijn ze klaar om miljoenen mensen op te sluiten. Leeft 10% van de bevolking van de VS letterlijk in de gevangenis. Zijn er ondanks alle drukte over de varkensgriep nauwelijks mensen aan gestorven. Is er ondanks de “globale opwarming” niets te merken. Wordt het eerder kouder (nieuwe hype??) Gaat de globalisering gewoon door. Zijn de laatste berichten dat de ontvoeringen door de grijzen ongeveer afgelopen zijn, de grijzen zijn klaar. Klaar om de wereld over te nemen met het nieuwe ras. Alles staat klaar…

En wat nog veel gekker is, mogen mensen als ik hier gewoon over praten. Staan ze gewoon toe dat er wereldwijd websites mensen proberen wakker te schudden.  Staan ze toe dat mensen als David Icke de wereld rondtrekken en de massa toespreken. Volgens David wordt hij beschermd. Vast wel. Maar door wie? Soms hoor ik mezelf zeggen, het maakt hen niet meer uit. Ze weten wat er gaat gebeuren en proberen ons alleen nog maar bezig te houden. En wij, ja wij doen het ook nog. Wij berichten over al die dingen en hopen daarmee de mensheid wakker te schudden. Maar daar gaat het niet om. KIJK NAAR DE ANDERE HAND. Wat doet die? Kijk en trek je plan. Wil je weten wat er gaat komen, kijk dan naar degenen die het weten. Kijk wat zij doen. Waarom kopen alle presidenten en andere elite grond in zuid amerika?  Waarom geven ze ons gemodificeerd zaad en slaan ze het goede spul op in een kluis in spitsbergen? Waarom zijn ze op allerlei manieren heel slinks bezig om ons te verzwakken? Niet doden, nee verzwakken, geen killer virus, maar besproeien met chemtrails en onze voeding verzieken. Heeft dat soms iets te maken met onze ingeschatte overlevingtijd?? Overleven van WAT? Daar gaat het om. Het lijkt er sterk op dat hier een race uitgezet wordt. De elite weldoorvoed in hun bunkers, tegen de verzwakte massa op de oppervlakte. En oh ja, wat zijn wij al verschrikkelijk voorgeprogrammeerd over de afloop. Denk aan films als Mad Max, de Terminator, Book of Eli, The Road, en ga zo maar door, een eindeloze reeks. Dat doen ze niet voor niets. Ontmoedigen van de tegenstander heet zoiets. Strategie dus.

Maar even heel iets anders. Voordat wij ons hier weer druk over gaan maken. Gaat het ons om overleven van dit alles? Willen wij wel meespelen met dit volgende spel? Of kiezen wij ervoor om het spel te verlaten? Dat is aan ons. Willen wij als eeuwige onbeperkte zielen weer een nieuwe ronde van het “spel”?

Dat is aan ons. Dat is aan JOU. Kies met wijsheid.

RenéBron: goto2012.nl

Voeg toe aan: