Zoeken
 


Vortextechnologie uit de Oudheid

Laatste wijziging: woensdag 1 december 2010 om 11:29, 4255 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 1 december 2010

James A. Patterson is een opmerkelijk ingenieur die zichzelf onderwezen heeft in vortex (draaikolk) technologie en het werk bestudeerd heeft van Viktor Schauberger. Viktor Schauberger werkte aan vortextechnologie voor de nazi’s tijdens WO II en heeft veel opmerkelijke uitvindingen gedaan die, net als die van Tesla, bijna in vergetelheid zijn geraakt.

 Hun waardevolle bijdrage voor de wetenschap wordt nu eindelijk erkend door pioniers, nu de energietekorten in de wereld naar hun climax groeien. De beste voorstelling van een vortex of draaikolk is een tornado die de lucht naar binnen zuigt en ongelofelijk krachtige wervelwinden accumuleert in het centrum, het oog.

Onder Patterson’s uitvindingen van toegepaste vortextechnologie bevindt zich een RAM-implosievleugel die bevestigd kan worden op het dak van een auto. Deze vleugel creëert een imploderende vortex voor de auto en een expanderende vortex achter de auto, zodanig dat de stuwende werking van de achterste vortex, de zuiging van de voorste vortex versterkt. Het netto-effect is dat het brandstofverbruik met een factor 2 tot 3 drastisch teruggebracht wordt. Deze geweldige brandstofbesparing is het gevolg van de afname van de luchtweerstand van de auto. Als beoefenaar van de Chinese vechtkunst Wing Chu Kung Fu, kreeg Patterson het inzicht om de energie van zijn tegenstander die een uithaal naar hem maakt zodanig te gebruiken dat deze gunstig voor hem uitpakt, en gebruikt wordt om zijn tegenstander uit balans te halen. Dit is een algemeen toegepaste techniek in veel vechtsporten.

In analogie met de vechtsport was Patterson’s tegenstander de luchtweerstand van zijn auto die overwonnen moest worden. Patterson legt uit dat de energie van de luchtweerstand zo geleid kan worden dat deze nuttige arbeid gaat verrichten. Dit is dan ook precies wat de RAM-implosievleugel doet. Patterson realiseerde zich ineens dat hetzelfde vortexpompende mechanisme van zijn RAM-implosievleugel, die gebaseerd is op aërodynamica, ook wel eens een elektrische tegenhanger zou kunnen hebben in de elektrodynamica, wanneer deze zou worden toegepast op de nulpuntsenergie uit het vacuüm. Wat nu als hij deze nulpuntsenergie zou kunnen oppompen door gebruik te maken van elektronische circuits die de vortextechnologie nabootst van het ontwerp van zijn vleugel?

Het meest verbazingwekkende is dat zijn volgende verlichte idee geïnspireerd werd door een andere Aziatische kunstvorm, een Japans Dogubeeldje. Hij kwam dit beeldje toevallig tegen in het boek ‘ The Antigravity Handbook’ van David Hatcher Childress. Deze oerlelijke beeldjes dateren van zo’n 10.000 jaar geleden. Zoekend naar het elektronische equivalent van zijn RAM-implosievleugel, realiseerde hij zich ineens dat dit het moet zijn. Nou u en ik, al hadden we nog eens 10.000 jaar de tijd om te staren naar dit lelijke beeldje, we zouden zeer waarschijnlijk nooit op het idee gekomen zijn. Maar volgens Patterson is dit beeldje de schematische representatie van wat hij een elektrogravitatie
propulsiesysteem noemt.
(Foto's: Japans Dogubeeldje en de vertaling naar space age technologie.)

Door middel van dit beeldje ontwikkelde hij een elektronisch apparaat dat nulpuntsenergie oppompt en hij gaf het de naam ‘Dampened-wave Oscillatory Gravitic Unit’ (DOGU). “Het apparaat gebruikt veel Tesla-technologie om vrije energie aan de ruimte te onttrekken”, aldus de ontwerper. In principe spreekt de werking van het apparaat voor zichzelf en voorziet het in de eigen energie door gebruik te maken van een antennetechnologie die de elektromagnetische resonantiefrequenties die voorkomen in de vrije ruimte bijeen schraapt. Alsof de DOGU-uitvinding van Patterson al niet meer is dan wat de mainstream wetenschap aan kan, de idee dat onze planeet rond 8000 jaar v.Chr. de thuisbasis zou kunnen zijn geweest van culturen die toegang hadden tot dezelfde space-age technologie die wij net aan het ontdekken zijn, is gewoonweg duizelingwekkend. Wij denken dat er inderdaad hogere beschavingen voor de onze bestaan hebben en dat hun wetenschappelijke hoogstandjes doorgegeven zijn naar ons tijdperk door middel van artefacten waarvan de wetenschappelijke betekenis compleet ontgaan is aan de archeologen die ze opgegraven hebben en die zich alleen konden verwonderen over de schoonheid van de kunst zelf.

Stuk komt uit : Ontheemde Zielen OntwakenBron: wereldgeheimen.nl

Voeg toe aan: