Zoeken
 


Het is officieel: de Mexicaanse griep was een farmaceutische leugen

Laatste wijziging: woensdag 17 november 2010 om 15:28, 4267 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 17 november 2010

De Mexicaanse griep was een ideale manier voor de farmaceutische industrie om aan angst geld te kunnen verdienen. Dat werd natuurlijk al heel erg lang geroepen door mensen op alternatieve nieuwssites, maar nu nemen zelfs mainstream "nieuwssites" deze berichtgeving over. Nieuwsuur laat weten dat de geheel onterechte benaming "pandemie" ervoor gezorgd heeft dat mensen abusievelijk in paniek zijn geraakt, waarna zij zich als brave lammeren door hun eigen overheid lieten voorliegen en inspuiten met "medicijnen" die voor onder meer dodelijke slachtoffers en kwalen als narcolepsie bleken te zorgen.

De redactie van HGN vraagt zich af wat de consequenties voor mensen als Ab Klink en Ab Osterhaus zullen zijn maar heeft al wel een donkerbruin vermoeden. Waarschijnlijk krijgen deze twee heren die meer hebben met het spekken van de portemonnees van de farmaceutische sector dan met de gezondheid van de burgers die hun "salarissen" betalen gewoon een lintje van Baas Bea. En de door de farmacie gesponsorde tropische vakanties zullen door beide Abs ondertussen wel reeds verzilverd zijn.



Bron: hetgekleurdenieuws.nl

Voeg toe aan: