Zoeken
 


Mahala: Planet Alert November 2010

Laatste wijziging: maandag 1 november 2010 om 17:16, 3630 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 1 november 2010

Voel jij soms ook dat de wereld gek aan het worden is? Gaat alles zo snel dat je het in je leven nauwelijks bij kunt houden? Voelt het net of je de controle over je leven kwijtgeraakt bent? Zoja, welkom bij ons. De energie is nu heel erg intens en zal nog wel een tijdje verder opbouwen. Normaal neemt de energie weer af bij een volle maan maar nu is het zo intens dat het lijkt door te gaan met opbouwen. Dit geeft je de mogelijkheid om in je eigen vredevolle centrum te kijken.

Deel van de reden voor deze intensiteit is omdat er een prachtige groene komeet in de hemel staat op dit moment en op 20 October 2010 stond hij het dichtst bij de Aarde. Als kometen door onze atmosfeer gaan dan stuwen de energie omhoog bij het passeren van de Aarde. Bijvoorbeeld de super tyfoon Megi die zojuist de Filipijnen passeerde is een voorbeeld van een manifestatie van deze energie. Het laatste wat ik van deze storm hoorde is dat het op weg was naar zuidoost China.

Tegelijk met de komeet hadden we de volle maan op 22 Oktober, en de energie is altijd het meest krachtig als het volle maan wordt. Is het je ooit opgevallen hoe de energie gaat opbouwen als we naar de volle maan toegaan? Dan gaat meestal de energie weer naar beneden wordt het rustiger totdat het opnieuw gaat opbouwen. De Zon ging door Weegschaal, een lucht teken dat over wind gaat. Dus had je de tyfoon in de Filipijnen.

Weegschaal gaat over relaties en Saturnus zal nog twee jaar in dat teken blijven. Venus gaat ook over relaties en geld, en die planeet is retrograde. Ik vind het heel interessant dat toen Venus 8 Oktober retrograde ging, het probleem dat mensen hun huizen moeten verlaten als ze hun hypotheek niet betalen kunnen, weer naar buiten kwam. Volgens de nieuwslezer op CNN is er minimaal 45 triljoen dollar mee gemoeid. Hoe zullen ze dit probleem oplossen? De banken worden beschuldigd van fraude en kunnen daarvoor vervolgd worden. Zullen zij in staat zijn om dit probleem onder het tapijt te schuiven, of zal dit ervoor zorgen dat de banken gaan instorten?

Er zijn allerlei illegale dingen gaande met de banken sinds de tachtiger jaren. Zij zouden huizen verkopen en dan de eigendomspapieren aan andere bedrijven verkopen en dit ging door en door totdat niemand weer weet wie eigenlijk de huizen bezit. Je kunt niet iemand uit zijn huis zetten als je de papieren niet hebt van het huis. De banken zijn wanhopig op zoek naar de papieren om aan te tonen dat zij de huizen bezitten maar de chaos is zo groot dat ze gevangen zijn in hun eigen val.

Nu komen er rechtszaken tegen de banken. Saturnus, de tester, staat in Weegschaal die over rechtszaken gaat. Venus, de heerser van Weegschaal, gaat over geld. Pluto gaat over dood en transformatie. Steenbok gaat over de huizenmarkt. Pluto staat nu in Steenbok en dat gaat het probleem naar de oppervlakte brengen zodat iedereen kan zien wat er met de banken gebeurt. Venus is retrograde in Schorpioen dat weer geregeerd wordt door Pluto, wat betekent dat we een Venus/Pluto uitdaging voor ons hebben. Dit veroorzaakt een hele intense energie. Ik kijk uit naar het moment dat Venus weer direct gaat op 18 November.

Als een planeet retrograde is brengt het dingen van het verleden terug in je leven, of op het wereldtoneel. Omdat Venus retrograde is en over geld en relaties gaat, zullen die problemen nu naar boven komen. Je moet misschien opnieuw kijken naar mensen in je leven en dingen veranderen, of je krijgt met geldzaken te maken. De wereld heeft een probleem van 45 triljoen dollar in een grote puinhoop om nu naar te kijken, tegelijk met andere geldzaken.

De noord node, die zich gedraagt als de maan, zal conjunct Pluto zijn in Steenbok op 5 November 2010. Pluto gaat over dood. Betekent dit dat de banken op hun laatste benen lopen en het systeem eindelijk gaat instorten om plaatst te maken voor een nieuw systeem? De webbot praat over hoe ongelofelijk deze periode gaat starten rond 8 November. Zij zijn heel bezorgd over hun voorspelling.

Macht en controle is het spel. De bankiers zijn de enigen die de wereld voor vele jaren gecontroleerd hebben en we zitten in de tijd van de val van de controllers. Het ziet er naar uit dat het nu gaat beginnen te gebeuren. Val niet in angst. Deze gebeurtenis moet plaatsvinden zodat er een nieuw systeem kan ontstaan vanuit de as. We zitten in een tijd van chaos en weet dat er uit de chaos een compleet nieuw systeem tevoorschijn komt.

De komende verkiezing op 2 November is heel belangrijk hier in de Verenigde Staten. Er is een grote oorlog gaande tussen de Republikeinen en de Democraten. Het is tijd om de oorlog te stoppen en om samen te gaan werken. Verenigd sta je sterk, verdeeld val je. Misschien is het tijd om meer mensen te kiezen die voor het licht werken en die met elkaar op kunnen schieten. Jupiter staat conjunct Uranus en dat zegt me dat er iets onverwachts zel gaan gebeuren tijdens deze verkiezingen. Ik weet niet precies hoe dit uitwerkt, maar de tijd zal het leren.

We zaten in het Chinese jaar van de Tijger. Dit is een heel explosief jaar geweest, met veel onenigheid en rampen van allerlei soort. Fortuinen zijn gemaakt en verloren dit jaar. Humeur wat explosief ontbrandde en het is een moeilijk jaar voor diplomatie geweest. Het was een jaar van grote verandering. Op 3 Februari 2011 komen we in het jaar van het Konijn. Het Konijn is in harmonie met de puls van het universum en dit jaar zal rust brengen en eenzaamheid en vrede zal gevonden worden. Internationale relaties zullen op de agenda komen en het geld zal weer stromen. We zouden weer zorgeloos en gelukkig kunnen zijn. Klinkt dat niet goed?

Dit jaar waren we in de zesde nacht en moesten we veel duisternis zien. Nu gaan we naar de zevende dag. De Node/Pluto conjunctie op 5 November betekent dat we aan het eind van een cyclus zijn en klaar zijn om een nieuwe te beginnen. De zevende dag van de Maya kalender start op 3 November 2010, en is een nieuwe cyclus. Genesis 2 vers 1 zegt: “Toen waren de hemelen en de aarde klaar. Op de zevende dag rustte God uit van zijn werk. Dus zegende Gode de zevende dag en heiligde het, omdat God rustte van al het werk wat hij gedaan had”. Wij zijn scheppers en we hebben heel hard gewerkt om het licht en de liefde naar de Aarde te brengen en velen van ons zijn moe en uitgeput. Misschien is het tijd voor rust.

In de Maya kalender duurt de zevende dag een heel jaar, dus praten we niet gewoon over een dag. De negende golf in diezelfde kalender start op 9 Maart 2011. De Node zal in Steenbok blijven tot 3 Maart 2011. De planeet Uranus gaat in Ram op 12 Maart 2011, waar hij zeven jaar zal blijven. Uranus wordt beschouwd als de planeet van verandering en Ram gaat over een nieuw begin. En natuurlijk begint het nieuwe Astrologische Jaar op de lente equinox op 21 Maart. Uranus, de planeet van revolutie is altijd retrograde geweest in Vissen. Uranus is zeer revolutionair in zijn retrograde fase. De Webbot zegt dat na Maart 2011 de revolutie golf zal stabiliseren in een periode van reformatie.

Er zullen volop Aarde gebeurtenissen zijn als we door de verandering gaan. Er zullen zonnevlammen zijn, CMEs, gamma uitbarstingen, kometen door de hemel, en asteroiden. We gaan misschien door een wolk ruimteafval of we komen in de interstellaire wolk die daar is. Ik maak me zorgen over de Nieuw Madrid scheurlijn en over China en India omdat daar Pluto zo dominant is en verschillende maanden zo dominant zal blijven. Dan in November en een deel van December zal Mars over Pakistan, Afghanistan en India gaan. De energie van Mars zal dat gebied opschudden.

Wat een tijd waar we nu in leven. Het is tegelijkertijd angstig en opwindend. We gaan een heel nieuw spel ervaren. Op dit moment zien we het resultaat van het creëren van massabewustzijn op een negatieve manier. Spoedig zullen we in een meer positieve stroom van energie komen. Ik denk dat dit heel opwindend is en ik doe mijn deel om liefdevolle energie op deze prachtige planeet te creëren. Er is ons beloofd dat we duizend jaar vrede gaan krijgen. Ik denk, dat het op de Nieuwe Aarde zal zijn.

Zo zal het zijn!

Ik stuur je mijn liefde!

*****Mahala Gayle*****

Vertaald door René van www.goto2012.nlBron: goto2012.nl

Voeg toe aan: