Zoeken
 


Milieubeweging streeft naar bevolkingsreductie

Laatste wijziging: woensdag 27 oktober 2010 om 16:06, 3019 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 27 oktober 2010

De meeste mensen zien milieuactivisten als warme gezellige, hippies die alleen maar willen dat de mensen van elkaar houden en doen wat goed is voor het milieu. Uiteraard bestaan zulke mensen ook in werkelijkheid, maar de figuren die aan het roer staan in de milieubeweging zijn van een heel ander ras. De waarheid is dat een toenemend aantal milieuactivisten (waaronder enkele heel beroemde mensen) zich in het openbaar uitspreekt voor het beperken van onze persoonlijke vrijheid, voor het installeren van een Big Brother-achtige wereldregering en voor de systematische uitroeiing van 90% van de mensheid - allemaal voor het milieu. Helaas is dit geen grap en ook niet overdreven. Zoals je hieronder zult zien zijn deze mensen zeer, zeer serieus. Volgens deze eco-fascisten is klimaatverandering de grootste bedreiging voor de aarde en om die dreiging weg te nemen moet "democratie even in de ijskast".

Deze video gaat over het belang van de strijd tegen de 'klimaatverandering', en werd onlangs gepubliceerd door een prominente opwarmingsorganisatie met de naam '10:10 Global'. In de video worden kinderen en volwassenen opgeblazen omdat ze hun ecologische voetafdruk niet willen verkleinen. Nadat er serieuze kritiek kwam op de video heeft de organisatie de als TV-advertentie bedoelde film weer teruggetrokken en zich geëxcuseerd, maar het feit dat er überhaupt iemand op het idee is gekomen om een dergelijke film te maken en dat een substantieel deel van de directie van 10:10 akkoord ging met de publicatie is angstaanjagend. Sterker: er zijn veel mensen die de groene plannen ondersteunen en wensen dat ze effectief dit soort dingen zouden kunnen doen met de 'klimaatontkenners'.

Helaas beperkt zich deze denkwijze niet alleen tot een groepje milieu-idioten. Ook Microsoft-miljardair Bill Gates is geobsedeerd door de opwarming en het reduceren van de wereldbevolking.

Deze video bevat beelden van een toespraak van Gates tijdens een recent gehouden TED-conferentie. Bedenk bij het bekijken van de film wel dat Gates honderden miljoenen dollars heeft geïnvesteerd in het ontwikkelen van nieuwe vaccins en in initiatieven voor "gezonde voortplanting" wereldwijd.

In zijn toespraak presenteert Gates een formule voor het berekenen van de hoeveelheid CO2, waarvan Gates nog steeds gelooft dat het de veronderstelde opwarming van de Aarde veroorzaakt.

CO2 = P x S x E x C

P = People (mensen)
S = Services per person (diensten per persoon)
E = Energy per service (energie per dienst)
C = CO2 per energy unit (CO2 per energie-eenheid)

Bron / Lees verder: zonnewind.beVoeg toe aan: