Zoeken
 


Ik maak me zorgen ( deel 3 )

Laatste wijziging: dinsdag 30 december 2009 om 14:39, 2575 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 30 december 2009

Peter Stuivenberg, auteur van De Boogeyman

In deel 1 en 2 laat ik zien hoe de gebeurtenissen in het Midden Oosten razendsnel escaleren. Feiten gebaseerd op publicaties van internationale persbureaus, Debkafiles en Jerusalem Post. Of de feiten op zich niet genoeg zijn, onderstaand de cryptische visies en woorden van Colin Powell en Joe Biden, die door niemand omtrent hun uitspraken voor een verklaring op het matje worden geroepen.

Colin Powell zei tijdens een interview op 19 oktober 2008:

"The problems will always be there and there's going to be a crisis which will come along on the 21st, 22nd of January that we don't even know about right now."

Het kan onschuldige kletspraat zijn, maar alles om mij heen verhard. Zo lees ik op 25 december dat de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Tzipi Livni tegen Hamas wil optreden. Hamas maakte vorige week een einde aan het bestand met Israël dat een half jaar heeft geduurd. Livni sprak in Egypte met Hosni Moebarak en zei na afloop: "Israël kan de raketaanvallen van de Palestijnse militanten niet langer tolereren. Hamas moet begrijpen dat de wil van Israël om in vrede te leven, niet betekent dat we dit nog langer aanvaarden. Genoeg is genoeg."  

Het Israëlische leger zou groen licht hebben gekregen om hard op te treden en met dit optreden kan een serie vijandelijkheden losbarsten (Hamas schijnt over 45.000 raketten te beschikken en ook de Libanon heeft mooie spulletjes gekregen) die kunnen leiden tot een nucleair treffen.

Ik zeg opnieuw: Ik maak me zorgen. En temeer omdat de main stream media die ik uitgebreid alle data - met literatuurlijst - heb gemaild, zwijgt als het graf. Een Koude Oorlog die escaleert op het moment dat werkelijk alles mee zit om er een echte afschuwelijke oorlog van te maken, wordt genegeerd. En dat is een domme struisvogelpolitiek.

PS: Voor meer informatie zie De Boogeyman, ISBN 978 90389 1887 7 NUR 680
Inkijkexemplaar op http://www.theboogeyman.eu/

 Bron: Maxinews.nl

Voeg toe aan: