Zoeken
 


Wereldwijde afkoeling op de Agenda van de Bilderbergers

Laatste wijziging: maandag 25 oktober 2010 om 15:16, 2590 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 25 oktober 2010

Bilderberg. Of je nu gelooft dat het deel uitmaakt van een sinistere samenzwering die onverbiddelijk zal leiden tot één wereldregering, of je denkt dat het slechts een onschuldige praatclub op topniveau is, er is één ding dat niet kan worden ontkend: het weet uit welke hoek de wind waait. (Hat Tips: Wil/NoIdea/Ozboy)

Tijdens de bijeenkomst in juni in Sitges, Spanje (op zijn Bilderbergs, niet gerapporteerd of niet door camera’s vastgelegd) kwamen enkele van de meest machtige directeurs in contact met opmerkelijke academici en vooraanstaande politici. Onder andere de voorzitter van Fiat, de Ierse procureur-generaal Paul Gallagher, de Amerikaanse speciale vertegenwoordiger voor Afghanistan en Pakistan Richard Holbrooke, Henry Kissinger, Bill Gates, Dick Perle, de Nederlandse koningin, de redacteur van de Economist... Met andere woorden, zeker geen Z lijst. Dat is net wat een bepaald item op de discussieagenda van de groep zo enorm veelzeggend maakt. Eens kijken of je kunt ontdekken dewelke ik bedoel:

De 58ste Bilderberg vergadering werd Sitges, Spanje gehouden van 3 tot 6 juni 2010. De conferentie hield zich vooral bezighouden met de financiële hervorming, beveiliging, cybertechnologie, energie, Pakistan, Afghanistan, het wereldvoedselprobleem, de wereldwijde afkoeling, sociale netwerken, medische wetenschap en de EU-VS betrekkingen.

Yep, dat klopt. Wereldwijde afkoeling. Dat kan twee dingen betekenen: Ofwel een drukfout, of de mondiale elite is er zich heel goed van bewust dat de wereldwijde afkoeling een veel ernstigere en onmiddellijkere bedreiging is voor de wereld dan de opwarming van de aarde, maar is tot dusver niet bereid om dat toe te geven, behalve achter gesloten deuren.

Laat me kort uitleggen waarom dit een bom is die wacht op ontploffing. Bijna elke regering in de westerse wereld, van de Verenigde Staten tot Groot-Brittannië, tot alle andere EU lidstaten tot Australië en Nieuw-Zeeland, hecht waarde aan een “koolstofvrij” beleid. Dit wordt op haar beurt gerechtvaardigd door (steeds sceptischere) kiezers op grond van het feit dat de door de mens geproduceerde CO2 een uitstekende drijver is van de gevaarlijke opwarming van de aarde en daarom drastisch moet worden verlaagd, ongeacht welke sociale, economische en ecologische kost. In de jaren tachtig en negentig had de wereldelite een mooie hoeveelheid warm weer om hun (wetenschappelijk dubieuze) aanspraken te ondersteunen. Maar nu niet meer. De winters worden kouder. Brandstofrekeningen stijgen (in de naam van bestrijding van klimaatverandering natuurlijk). De wielen beginnen van de globale opwarming orkestwagen te vallen. Gewone mensen die zich verzetten tegen twee decennia gecoördineerde hersenspoeling, beginnen dit op te merken.

Dit alles betekent natuurlijk grote problemen voor de wereldwijde machtselite. Evenals het leidt tot voedseltekorten (zoals het bijvoorbeeld moeilijker wordt om tarwe te laten groeien in de noordelijke breedtegraden; wat uiteraard de reeds aanwezige rampen zoals biobrandstoffen en de afwijzing van genetische modificatie vergroot), zal de wereldwijde afkoeling meer en meer boze kiezers kennen die vinden dat ze werden beetgenomen.

Onze brandstofkosten zijn onverbiddelijk gestegen; ons platteland, ons uitzicht en ons onroerend goed worden geteisterd door afschuwelijke windparken; onze vakanties zijn duurder gemaakt; onze kosten van levensonderhoud worden omhoog gedreven door groene belastingen; onze vrijheden zijn beknot in een aantal bekrompen irritante manieren van wat voor soort lampen we mogen gebruiken tot hoe we ons afval sorteren. En met welk doel? Als de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde echt gebeurde en echt een probleem zou zijn, zouden we eventueel nog verder al deze beperkingen van onze vrijheid en aanvallen op onze inkomsten kunnen geslikt hebben. Maar als blijkt dat dit alles een mythe was ....wel, dan gaat alles mooi niet door.

De komende jaren zullen erg interessant zijn. Let op de wriemelende wereldwijde machtselite die zich verplaatst en zich langzaam distantieert van Antropogene Opwarming van de Aarde (“Wie? Wij? Nee, dit was nooit meer dan een vreemdsoortige theorie voor ons...”), en probeert nieuwe manieren te vinden om groene belastingheffing en controle te rechtvaardigen. (Verzuring van de oceanen; biodiversiteit; en andere). Je zult sluwe verschuivingen opmerken in beleidspinnen. In Groot-Brittannië bijvoorbeeld zal Chris “Chicken Little” Huhne’s suïcidale “dash for wind” heruitgevonden worden als een vitale stap in de richting van “energiezekerheid”. Er zal minder sprake zijn van “de strijd tegen klimaatverandering” en meer sprake zijn van “beperking van de klimaatverandering”. Je zult milieunazi’s zoals Obama’s wetenschapstsaar John Holdren verwijzingen als “global warming” horen mijden als de pest, de voorkeur gevend aan meer betrouwbare vage uitdrukkingen als “global climate disruption” (wereldwijde klimaatverstoring).En weet je wat het ergste is? Als we ze laten doen, zal het ze nog lukken ook. Het is onze plicht als vrije burgers om er de komende jaren voor te zorgen dat hen dat niet lukt.

Al Gore, George Soros, Bill Gates, Carol Browner, John Holdren, Barack Obama, David Cameron, Ed Miliband, Tim Yeo, Michael Mann, Ted Turner, Robert Redford, Phil Jones, Chris Huhne, John Howard (ja echt, men dacht dat hij conservatief was, maar hij was de man die de Australische ETS opstartte), Julia Gillard, Kevin Rudd, Yvo de Boer, Rajendra Pachauri .... De lijst van de schuldigen gaat door en door. Ieder heeft op zijn eigen manier - of door onwetendheid, naïef idealisme of cynisme, het maakt echt niet uit want het resultaat is hetzelfde – zijn steentje bijgedragen aan het opdringen van de grootste vertrouwentruc in de geschiedenis van de wetenschap, wereldwijde consumenten het grootste wetsvoorstel in de geschiedenis van de belastingen op te dwingen, “global warming” te gebruiken als excuus om het bereik van de overheid verder dan ooit tevoren te laten reiken.

Laten we dit gebeuren aan de kaak blijven stellen. Spreek erover en vertel mensen hoe dit zit zodat de algemene publieke opinie een ommeekeer kan maken en we deze opwarming van de aarde niet meer serieus nemen. 

Bron: James Delingpole  voor Global Research, 27 september 2010Bron: wijwordenwakker

Voeg toe aan: