Zoeken
 


Oproep 23 Oktober manifestatie Den Haag

Laatste wijziging: zondag 24 oktober 2010 om 19:15, 3878 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 24 oktober 2010

Geachte mensen, burgers, belastingbetalers, vrijdenkers, internetters, anarchisten, realisten, complotters en activisten!

Wij roepen iedereen op om op 23 oktober om 12.30 op het Malieveld in Den Haag te verzamelen voor een protestmars tegen het vertrouwenbeschamende en vrijheidsbeperkende kabinet. Belangrijker nog, om duidelijk te maken dat wij staan voor zelfbeschikking en klaar zijn met manipulatie vanuit een corrupt systeem. Wij zijn mensen die gewoon hun leven willen leiden op hun eigen individuele manier, zonder daarbij iemand anders dwars te zitten. Dit wordt grotendeels beperkt door regels die vaak alleen bestaan om ambtenaren aan het werk te houden.

Hoewel we het niet helemaal eens zijn met de oproep van Rekening Retour, die op hetzelfde moment een manifestatie organiseren in Den Haag, zullen we ons aansluiten bij deze groep om solidariteit te tonen en gezamenlijk een krachtig signaal af te geven.

Wij zijn niet te karakteriseren als rechts of links, of zelfs het politieke midden. Het hele circus bestaat uit vriendjes politiek en belangenverstrengelingen en is slechts een afleiding om u als burger (belastingslaaf) een vals gevoel van inzet te geven. Echte verandering komt uit de mens zelf!

Geld wordt letterlijk uit het niets gecreëerd door centrale banken, overheden en het IMF. Het is belangrijk dat de massa dit doorkrijgt en opkomt voor hun recht als vrij mens, want binnen dit geldsysteem en schijndemocratie gaat het nooit meer beter worden.

Het is overduidelijk dat reguliere media ons niet vertelt wat er aan de hand is. Zij dienen immers de belangen van grote corporaties, multinationals, verzekeringsmaatschappijen, regering/koningshuis en elitaire groepjes waar zij zelf deel van uit maken. Dit kunnen zij niet lang volhouden, zeker niet als de massa de straat op gaat, en ook zeker niet omdat de kennis en misstanden nu steeds vaker wel aan het licht komen via het internet. De economie is afhankelijk van jou! en niet andersom. Jij, wij kunnen veranderen, weg van politiek, samen uit eigen kracht creëren.

In grote delen van Europa krijgen mensen het door. Wij zijn slaven van dit systeem! Moderne geldkoeien die geheel uitgemolken worden om anderen nog rijker te maken. In Griekenland, Spanje, Portugal, Duitsland en België zijn er al vele protesten, de mensen laten horen dat er NU verandering dient te komen. Nu is het aan Nederland, retour met die rekening!

De wereld is niet in één enkele dag te veranderen, maar we kunnen er wel een begin mee maken. Vaak wordt een demonstratie ervaren als iets negatiefs, maar de Vrijheidsparade ziet dit anders, tijdens de loop maakt u al deel uit van de verandering en merkt u dat u niet alleen bent.

Aangezien niets doen geen optie meer is, loop mee en maak deel uit van de verandering! Onze slogan is dan ook: Niet rechts of links, maar we kijken er dwars doorheen.

Zaterdag 23 Oktober 12.30 op het Malieveld Den Haag.

http://www.vrijheidsparade.nl/Voeg toe aan: