Zoeken
 


24-10-2010 in Lichtenvoorde - Lezing johan oldenkamp, Eindigen bij het begin

Laatste wijziging: maandag 25 oktober 2010 om 11:47, 4444 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 25 oktober 2010

Het gonst van de verhalen over hoe het was, wat er nu speelt en waar we naar toe gaan. Velen gaan hier intuïtief mee om. Er zijn maar weinigen die op een wetenschappelijke manier het gehele verhaal kunnen laten zien. Dr. Johan Oldenkamp laat vanuit verschillende invalshoeken (zoals tijd, bewustzijn, gezondheid en energie) zien hoe alles met alles samenhangt, zowel boven als onder. Hij integreert daarbij onder andere filosofie, psychologie, astronomie, astrologie, fysiologie, biologie, genetica en esoterie, waarbij getoond wordt dat wetenschap en spiritualiteit één en hetzelfde is. Zijn (tien) meest recente boeken, waarin dit alles wordt beschreven, worden via de website www.Pateo.nl gratis digitaal beschikbaar gesteld. Ook zijn daar vele internetartikelen te vinden, evenals beeld- en geluidmateriaal waarin zijn integrale zienswijze wordt getoond. 

Op zondagmiddag 24 oktober 2010 neemt Johan u vanuit Lichtenvoorde mee op reis door onze totale geschiedenis. Ook laat hij op een onthullende manier het heden en de toekomst zien. Alles draait in zijn verhaal om de ommekeer, dat vrijwel precies een jaar na deze presentatie zal beginnen. Na deze ommekeer zullen we zien dat het einde feitelijk het begin is, en wordt letterlijk en figuurlijk alles (weer) omgekeerd. En dat is maar goed ook, want wie zelf op zoek gaat naar de waarheid, die merkt dat op tal van gebieden omkeringen voor waar worden aangezien. 

De lezing vindt plaats in Hotel 't Zwaantje aan de Zieuwentseweg 1, 7131 LA Lichtenvoorde en begint om 14.00 uur, zaal open: 13.00 uur. Entree: Bij reservering en vooruitbetaling:  € 10,-. Betaling op Postbankrekening 7469779, t.n.v. J.A.M. Baur en J.Q.M. de Leeuw te Lichtenvoorde, onder vermelding van "Johan Oldenkamp".

Aan de zaal: € 12,-.  Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Jan Baur en Jacqueline de Leeuw: 0544 375059 of via www.samenoppad.com. Vooraf reserveren wordt zeer op prijs gesteld. Er is een boekentafel met boeken van de auteur.Bron: samenoppad.com

Voeg toe aan: