Zoeken
 


De Natuurlijke Tijd – 8 t/m 20 oktober

Laatste wijziging: dinsdag 12 oktober 2010 om 13:09, 3300 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 12 oktober 2010

De oude Maya cultuur uit Mexico en Guatemala heeft prachtige kennis achtergelaten over de sterren en de kalender. Omdat wij van HappyNews ook graag de eenheid met de natuur willen herstellen, plaatsen we hier, in samenwerking met Maya Tzolkin, om de 13 dagen een nieuwe Wavespell. Elke dag heeft een eigen energie gebaseerd op een combinatie van een Zonnezegel, met namen als Draak, Wind, Krijger en Adelaaar en een Toon. De Tonen lopen van 1 tot en met 13. Zo’n periode van 13 dagen wordt een Wavespell genoemd – golfbetovering – omdat er 13 dagen een bepaalde energie is, die bepaald wordt door de eerste dag van een Wavespell. Ook als je geen enkele weet hebt van het bestaan van Wavespells zijn ze er, net zoals de seizoenen van het jaar er gewoon zijn. Kijk maar eens of je het gaat herkennen in je leven. In het 13 Manen Werkboek staan speciale notitiepagina’s zodat je jouw ervaring tijdens de wavespells kunt bijhouden.

Blauwe Nacht Wavespell
kin 183 t/m 195
8 – 20 okt 2010

Verkennen van de binnenwereld
Intuïtie, Dromen, Overvloed

Zegel Nacht: Nacht is de kracht van de duisternis en het domein van de droom. In het duister schakel je over op andere zintuigen. De zo verkregen informatie zou je wel eens kunnen verrassen. Heb geen angst, wordt stil en ervaar.

Nacht Wavespell: Je kunt extra moe zijn deze dagen en vroeg naar bed willen. Geef daaraan toe, want het is Droomtijd! Schrijf je dromen op. Ook huisvestingzaken kunnen aan de orde komen. Geef het aandacht. Dit kan ook het huis in jezelf zijn. Voel je je thuis in en met jezelf?
In het rijk der dromen is er nooit sprake van tekorten. Angst voor tekort is het omgekeerde van overvloed. Opruimen en weggooien van overbodige spullen kan ruimte creëren, in je huis en in je geest. Laat je deze dagen niet verleiden om in angst te vervallen. De Wavespell daagt je uit! Heb vertrouwen.Bron: happynews.nl

Voeg toe aan: