Zoeken
 


"Aliens kwamen onze kernwapens onderzoeken"

Laatste wijziging: dinsdag 28 september 2010 om 13:54, 2900 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 28 september 2010

Enkele voormalige Amerikaanse piloten stellen dat al sinds 1948 buitenaardse wezens naar de kernwapens van de VS en Groot-Brittannië komen kijken. Ze zouden zelfs één keer geland zijn in een Britse basis. De regeringen zouden de buitenaardse activiteit verzwijgen. Captain Robert Salas en zes andere piloten besloten hun stilzwijgen te doorbreken. "Het gaat over onbekende vliegende objecten. Ze worden vaak omschreven als UFO's, zo zou je hen kunnen noemen", zegt Salas in de Britse media. "De Amerikaanse luchtmacht liegt over de gevolgen van deze objecten voor de nationale veiligheid en wij kunnen het bewijzen", gaat hij verder.


Buitenaards
Salas zegt zelf een bezoek van buitenaardse wezens gezien te hebben op 16 maart 1967. Hij was toen in de Malmstrom basis in Montana. "Ik had dienst toen het object boven de site kwam zweven. En een week later gebeurde ergens anders hetzelfde. Ze hebben vooral interesse in onze raketten, waar ze ook vandaan komen. Ik denk persoonlijk dat ze niet van deze planeet afkomstig zijn."

Geland
Een ander gepensioneerd lid van de luchtmacht, kolonel Charles Halt, zou een UFO gezien hebben nabij Ipswich, één van de weinige plaatsen in het Verenigd Koninkrijk waar kernwapens opgestapeld liggen. De feiten zijn al 30 jaar oud. Halt zeg een vliegend object stralen over de basis sturen. Vervolgens hoorde hij op de militaire radio dat buitenaardse wezens nabij de opslagplaats voor kernwapens geland waren.

Getuigenissen
De VS en het Verenigd Koninkrijk zijn er sindsdien altijd in geslaagd om de verhalen te verdoezelen. De piloten zijn van plan om de informatie over buitenaards bezoek openbaar te maken. Ze beschikken over getuigenissen van 120 voormalige militairen die bevestigen dat er vreemde interventies waren in nucleaire kampen. Sommige verhalen gaan zelfs nog maar tot 2003 terug. Ze zullen de overheid proberen overtuigen om de bevolking in te lichten over het feit dat onze planeet bezocht werd door aliens. (gb)Bron: hln.be

Voeg toe aan: