Zoeken
 


Ruimtewezen live op tv te zien

Laatste wijziging: dinsdag 21 september 2010 om 16:37, 4894 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 21 september 2010

Ufologen zijn blij verrast met de beelden van een Argentijnse nieuwsuitzending. Op de beelden is duidelijk een alien te zien.

Het filmpje is gemaakt op 8 augustus tijdens een nieuwsuitzending op locatie in Santa Cruz. Het vermeende ruimtewezen op de achtergrond is voor de kijkers van Argentiniës tweede televisienet goed te zien. De alien doemt ineens linksachter de geïnterviewde op en benadert de vrouw van achteren.

Zowel de cameramensen als de personen die het nieuws toevallig hebben opgenomen zweren dat dit de beelden zijn die live op televisie zijn uitgezonden. Er is volgens hen niet met de beelden geknoeid.

De regio rond de Argentijnse stad Santa Cruz is een belangrijk gebied voor believers. Jaarlijks worden er vele ufo's gesignaleerd. Vorig jaar werd er nog een vreemd wezen gefotografeerd door personeel van een restaurant. Deze nieuwe beelden zouden erop kunnen duiden dat zich in de buurt een ruimtebasis moet bevinden voor buitenaardse ruimtevaartuigen.

Noot redactie:

Wie ben ik om te oordelen maar dat is gewoon een wandelende tak :-) ...

suddenBron: frontpage.fok.nl

Voeg toe aan: