Zoeken
 


Aliens in Ford station snijden vrouw af

Laatste wijziging: dinsdag 14 september 2010 om 13:05, 4268 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 14 september 2010

Een Australische vrouw is onderweg met haar auto gesneden door een bijzondere UFO. Tijdens een ochtendshow vandaag op de Australische zender ABC onthulde de vrouw dat ze werd achtervolgd door twee buitenaardse wezens in een ruimteschip met de vorm van een Ford stationwagen.

Hoewel ze vandaag pas voor het eerst haar verhaal doet, vond de bizarre verkeersovertreding al plaats in 1969. Ene Betty uit Alice Spings reed samen met haar destijds zesjarige dochter 's nachts naar haar woonplaats toen zij het voertuig naast haar zag vliegen. "Wij zagen twee buitenaardse wezens in dat ding zitten", vertelde ze. "Het leek wel een Ford stationwagen, zo met die ramen. Het kwam ineens heel snel voor ons vliegen."

"Er is niets om bang voor te zijn", stelde het meisje haar moeder gerust. "Ik zei: 'Waarom zeg je dat?' Ze zei: 'Ik weet het niet, het kwam gewoon uit mijn mond'. Terwijl ik aan het praten was, schoot het ding ineens omhoog als ware het een pistoolschot. En toen waren er ineens allemaal groene, blauwe en rode vlammen of lichten rondom te zien. Ik zal het nooit meer vergeten."

Originele bron: : Northern Territory newsBron: frontpage.fok.nl

Voeg toe aan: