Zoeken
 


Wetenschappers bevestigen dat menselijk DNA buitenaardse genen bevat

Laatste wijziging: zondag 28 december 2008 om 15:04, 2347 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 28 december 2008

Onderzoeksresultaten zetten het werk van DNA Nobelprijswinnaar dr. Francis Crick voort.

Door Peter Jiang en Jenny Li

Gezamenlijk onderzoek van een groep exo-geleerden gaat ervan uit dat er in het menselijk DNA genen voorkomen van meer dan 20 buitenaardse beschavingen.

Deze exo-geleerden hebben het werk van Nobelprijswinnaar dr. Francis Crick en andere geleerden op dit terrein voortgezet. De laatste bevindingen zijn verenigbaar met de verslagen van professor Sam Chang, die op discrete wijze informatie over zijn eigen ontdekkingen vrijgaf, in samenwerking met het Human Genome Project. De geleerden gaan zich steeds meer beklagen over de pogingen van de politiek om de integriteit van hun belangrijke werk voor de mensheid te compromitteren. Het discreet vrijgeven van de ontdekkingen is een duidelijk manier waarop de geleerden het hoofd trachten te bieden aan de druk van de gevestigde wetenschappers om zich aan te passen aan de heersende politieke krachten.



De details van de ontdekkingen zijn deels gepubliceerd door dr. Michael Salla, een geleerde op het terrein van buitenaards onderzoek. Exo-geleerden en andere onderzoekers baseren hun bevindingen, gedeeltelijk, op zorgvuldig bijeengebrachte gegevens, waarbij inbegrepen de goed bevestigde en gedocumenteerde waarnemingen van contactpersonen en klokkenluiders” en andere documentatie. Deze als betrouwbaar bewezen bronnen zijn in contact gekomen met vertegenwoordigers van niet-aardse, menselijke beschavingen. Deze vertegenwoordigers leven in het algemeen temidden van de bevolking en ook vervullen ze officiële functies.

“Exo-wetenschap” is het bestuderen van buitenaardse verschijnselen. “Exowetenschap” staat voorts in verband met “exo-politiek”, hetgeen voorziet in de noodzaak voor de mensheid om open contacten te kunnen onderhouden met buitenaardsen, op een representatieve, democratische basis waarbij de aardse soevereiniteit wordt gerespecteerd.

In de hedendaagse, “wereldomvattende economie” (global economy) heeft men in de loop der tijd een zogenaamde “officiële wetenschap” gecreëerd, die de analytische studie van spirituele verschijnselen als een legitieme context voor het begrijpen van de menselijke realiteit ontkent. De “wetenschap”, die gelegitimeerd wordt door instellingen welke nauw verbonden zijn met deze “wereldomvattende economie”, richten zich op het analyseren van alleen maar bepaalde aspecten van de ‘materie’. Onderwerpen die de voorkeur genieten van deze “officiële wetenschap” blijven beperkt tot terreinen die op de agenda staan van groepen van personen die de “erkende” massa van menselijke kennis trachten te manipuleren voor het verkrijgen van macht. Deze context van wetenschappelijke voorkeur heeft met name getracht de buitenaardse verwantschappen van de mensheid buiten te sluiten, ten einde de mensheid onwetend te houden van haar latente, “verborgen” erfenis in haar eigen DNA.

Trouwens, de pogingen om een wetenschappelijke context te vinden voor het begrijpen van spirituele verschijnselen, worden ook afgekeurd door de elite van de gevestigde godsdiensten, die graag de “officiële wetenschap” aanhouden om gezag over de mensheid te kunnen uitoefenen binnen de systemen van de geaccepteerde doctrines en dogma’s.

De gezamenlijke prestaties van het exowetenschappelijke onderzoek, geïnspireerd door dr. Michael Salla, wijzen erop dat in de geschatte 20 typen van buitenaardse genen in het menselijk DNA, psychootkinetische vermogens aanwezig zijn die in verband staan met de genetische geheugens van oude, buitenaardse rassen. Deze klaarblijkelijke, psychootkinetische vermogens houden verband met het zich concentreren van de scheppende, collectieve bewustheid van het zijn in het universum.

Deze psychootkinetische vermogens kunnen bijvoorbeeld zo nu en dan zichtbaar worden, wanneer menselijke wezens, als ze trachten het leven van een ander te redden, “grote fysieke krachten en andere handelingen” uitoefenen die het begrip van de officiële wetenschap te boven gaan. De vastgelegde, genezende vermogens die bepaalde personen, in bijvoorbeeld inheemse gemeenschappen over de hele wereld, in samenhang met hun spiritualiteit hebben gedemonstreerd, welke ook van Jezus vermeld worden, kunnen beschouwd worden als het verkrijgen van toegang tot dit DNA geheugen. De officiële wetenschap, die tracht de belangen aan te vullen van de verschillende maatschappijen welke erop uit zijn om bedrijfsmatig te profiteren van geneesmiddelen en andere therapieën, heeft duidelijk getracht de ontzagwekkende mogelijkheden van de mensheid voor een verheven kwaliteit van leven, door het verkrijgen van toegang tot het buitenaardse DNA geheugen, te ontkennen.

Stelt de aarde een genetische grens voor, voor sommige buitenaardsen?

Er bestaan wereldwijde ooggetuigenverslagen, waarbij inbegrepen de uitgezonden videofilms door professionele omroepen, van miljoenen mensen, van kennelijk buitenaardse ruimteschepen. Exo-geleerden wijzen erop dat dit gebeurt omdat “deze buitenaardsen de aarde hebben geobserveerd, of tussenbeide zijn gekomen, omdat menselijke wezens de genetische voetafdrukken bezitten van hun oude voorvaderen”. Het is van belang om op te merken dat de exo-geleerden niet beweren dat alle buitenaardsen, die door de mensen worden waargenomen, dit doen vanwege een genetische verwantschap met de mensheid, ofschoon de “genetica” naar verluid de voornaamste motivatie is.

De aarde schijnt dus een “strategisch genetische grens” voor te stellen, tussen de wetenschappelijk ingestelde buitenaardsen, die de aarde “bezaaiden”, en andere buitenaardsen met variërende genetische agendapunten.

Verdere zichtbare aanwijzingen van ogenschijnlijk buitenaards contact in het menselijke DNA

Het bestaan van de verschillende censuur gemeenschappen van de mensheid op aarde verschaft misschien een verder, zichtbaar optreden van buitenaardse (E.T.) ‘genetische gemeenschappen’. Afrikaanse stammen, waaronder met name de Dogon, voeren bewijs aan dat hun oorsprong ligt bij rassen van “bovennatuurlijke schepsels die uit de hemel omlaag kwamen”.

Bewijsmateriaal en getuigenissen over het oorspronkelijke “bezaaien” van de aarde door spirituele geïnspireerde, ethische buitenaardsen

De kennis van astrologische feiten binnen de verschillende gemeenschappen in stamverband wordt in verband gebracht met beweringen over buitenaards contact, lang voor de moderne astronomie; voorts bekrachtigd door de uitspraken van de exogeleerden over bewijs van buitenaardse contact in het menselijk DNA.

Inheemse stammen in Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en elders namen de “animistische” spiritualiteit aan van de naar verluid oorspronkelijke spiritueel en technologisch gevorderde mensen en andere buitenaardsen die de aarde “bezaaiden”. Deze stammen werden klaarblijkelijk geïnspireerd door de oorspronkelijke afgevaardigden van mensen en andere buitenaardsen om als bewakers van “Moeder Aarde” op te treden, en in harmonie en evenwicht met de natuur te leven.

. . . vervolgens kwam de genetische en culturele manipulatie door concurrerende, buitenaardse belangen

De exo-geleerden opperen dat de opeenvolgende interventies op de aarde door andere buitenaardsen, grotendeels trachtten de aardse mensen genetisch, technologisch en ook door disfunctioneel geïnspireerde dogma’s en bijbehorende rituelen te manipuleren. Klaarblijkelijk verrichtten deze buitenaardsen ‘grote heldendaden’ ten einde als ‘goden’ te worden aanbeden. De volgende stap was om te voorzien in technologie voor deze aardse mensen, zodat ze indrukwekkend uitziende, ‘machtige’ bouwwerken voor de religieuze eredienst konden creëren, ingelegd met goud en andere gedolven mineralen, ten gerieve van de verering van deze buitenaardse ‘goden’. Dit corrumperen van de menselijke spiritualiteit zou het disfunctioneel inspireren tot grof materialisme bevorderen. Deze klaarblijkelijke invloed wordt aangetoond door bouwwerken zoals de Grote Piramiden, de tempels en andere religieuze bouwsels waaronder de kerken. Het werk van dr. Salla en andere exo-geleerden getuigt nog meer van deze toestand.

Die religieuze bouwwerken werden tot centra van de concurrerende rituelen en dogma’s tussen de verschillende “E.T. cultusgroepen”. Naarmate deze religieuze bouwwerken van toenemend belang werden als centra van de gemeenschappen, werden als gevolg daarvan fanatisme en dweperij gecultiveerd door de elitaire afgezanten van de manipulerende “buitenaardse goden” en toegepast om met succes de ene groep van de mensheid tegen de andere op te zetten.

Overeenkomstig het gezamenlijk wetenschappelijk onderzoek, geleid door dr. Salla, voorzagen de zogenaamde manipulerende E.T. groepen de aardse mensen van geavanceerde technologie, om de beheersing te bewerkstelligen van de bereidwillige, aardse elite, die door deze “goden” geïndoctrineerd werd. De creatie van technologie kon ook gebruikt worden om het vervaardigen van oorlogswapenen te inspireren, waarbij oorlogen werden gevoerd onder de naam van het verdedigen van de “godsdienstige” systemen, die op hun beurt weer geleid werden door buitenaardse “goden” welke trachtten “te verdelen en te heersen”. De manipulerende buitenaardsen trachtten valse goden naar hun eigen beeld te creëren.

“Het doel van deze valse goden was het onderdrukken van een collectief geheugen onder de aardse mensen, gebaseerd op de opgestelde, universele verdragen”. Eveneens volgens het gezamenlijke onderzoek van de exo-geleerden, was dat “het doel van het creëren van systemen van religieuze dogma’s was ontworpen om haat en vijandschap in te prenten, hetgeen de “verdragen van vrede, liefde en wijsheid zou onderdrukken (dit werd toegeschreven aan de schepping van ons universum). Dit zou overigens de aardse mensen ervoor beschermd hebben dat ze niet zouden worden uitgebuit als een genetische en planetaire hulpbron”.

Sommige van die buitenaardsen, waarbij klaarblijkelijk menselijke buitenaardsen waren inbegrepen, die in opstand kwamen tegen de gemeenschappelijke spiritualiteit en de ethiek van de “vrije wil” van de oorspronkelijke, menselijke buitenaardsen die de aarde hadden “bezaaid”, trachtten simpelweg de aarde te exploiteren vanwege haar minerale hulpbronnen. Volgens de exo-wetenschappelijke onderzoeksresultaten van dr. Salla, “beschouwden andere rebellerende, materialistisch georiënteerde, werkende groepen mensen en andere E.T.’s de mensen als nuttige exemplaren om te worden opgenomen in de genetische, experimentele programma’s”.

Klaarblijkelijk trachtten de sociale, gewetensvolle buitenaardsen (volgens de gezamenlijke onderzoeksresultaten van dr. Salla en de exo-geleerden) die vreesden voor de implicaties van de manipulerende buitenaardsen die de aardse mensen genetisch beïnvloedden zodat ze barbaren zouden worden zoals Genghis Khan of Adolf Hitler, “sterrenkinderen te zaaien”. Deze “sterrenkinderen” werden uitgezaaid in de mensheid, zonder de kennis van de aardse mensen waarmee ze in contact kwamen, om te helpen, met de duidelijke bedoeling van de buitenaardsen om “de sociaal creatieve vermogens van de mensheid te verheffen”.

Ondanks dit houden de ‘ethische buitenaardsen zich (overeenkomstig de voorstelling van contactpersonen) aan de strenge richtlijnen van de “Galactische Gemeenschap”: geen tussenkomst op de aarde, waaronder het niet uitvoeren van genetische experimenten. De exo-geleerden wijzen er echter op, dat het “graancirkel verschijnsel” een opmerkelijk voorbeeld is van in hoofdzaak “ethische Andromedanen”, die trachten de mensheid te inspireren in de vorm van graancirkel boodschappen.

Modern, aards menselijk DNA bezit dus naar verluid de genetische herinneringen, die verbonden zijn met de oorsprongen van de mensheid in het universum, als deel van een diaspora van “meer dan 130 miljard menselijke wezens”, en de daaropvolgende millennia van niet afgedwongen biologisch contact, en tevens de afgedwongen biologische experimenten met een mix van buitenaardsen. Dit zijn een aantal van de begrippen waar men op uitkomt, als gevolg van het pionierswerk van sommige zorgvuldige onderzoekers. Onder deze onderzoekers bevindt zich met name Francis Crick.

Het werk van Nobel laureaat dr. Francis Crick en anderen over ET contact in menselijke DNA




Exo-geleerden worden wezenlijk geïnspireerd door het werk van dr. Francis Crick. In zijn boek Life Itself: Its Origins and Nature (1981). Crick – Nobelprijswinnaar en medeontdekker van de vorm van het DNA molecuul – beweerde dat een geavanceerde beschaving de zaden van het leven in een ruimteschip naar de aarde vervoerde. Nobel laureaat dr. Francis Crick, die een buitenaardse oorsprong van het leven op de aarde veronderstelt, staat niet alleen met dit standpunt binnen de wetenschappelijke gemeenschap. In hetzelfde jaar dat Life Itself werd gepubliceerd, schreef Sir Fred Hoyle “Life from Space”, waarin hij in wezen dezelfde positie innam. In feite schreef hij in een artikel in Nature dat jaar:

“De waarschijnlijkheid van de vorming van leven uit onbezielde materie is één op een getal met 40.000 nullen erachter . . . het is groot genoeg om Darwin en de hele evolutietheorie in te begraven. Er heeft nooit een oersoep bestaan, noch op deze planeet of op welke andere ook, en als het begin van het leven niet toevallig was, moet het derhalve het product zijn geweest van doelbewuste intelligentie”. (Hoyle: 1981, 294:148).

Dr. Hoyle koos voor een soort pantheïstische intelligentie die kiemen van leven schiep in andere delen van het universum, waarbij deze kiemen uiteindelijk naar de aarde afdreven om het leven te beginnen zoals we het kennen. Vanwege de enorme (en indrukwekkende) gecompliceerdheid van het leven – en het duidelijke plan erachter – beginnen andere geleerden, die de “officiële wetenschap”, gesteund door de politieke elite uitdagen, deze conclusie ook te onderschrijven. Leslie Orgel, een zwaargewicht onderzoeker in experimenten naar de oorsprong van het leven, staat ook te boek als iemand die deze wetenschappelijke positie verdedigt (1982, pp.149-152).

Net als met het onderwerp van de opwarming van de aarde en de voortgaande verdunning van de ozonlaag, hebben de niet-dogmatische geleerden de politieke elite verweten dat ze het duidelijke bewijs van de niet-aardse oorsprong van de mens negeren.

Dr. Francis Crick was een van de twee geleerden die gedurende de jaren 50 de structuur van het DNA ontdekten. Zeer zeker een belangrijke ontdekking in de geschiedenis van de wetenschap en die kwam na langdurig onderzoek en bijeenvoegen van informatie en deskundigheid. Crick won de Nobelprijs voor zijn werk. Dr. Crick paste dezelfde rigoureuze, disciplinaire standaards toe bij zijn bevindingen van de buitenaardse oorsprong van de mens.

In zijn boek Life Itself zegt dr. Crick, dat schepsels uit een ander zonnestelsel de zaden, die nodig waren voor het leven, naar levenloze planeten brachten en, dankzij hun vriendelijke interventie, begon het leven hier.

Het werk van de Nobel laureaat dr. Crick is verenigbaar met de duidelijke bevindingen van professor Sam Chang van het Human Genome Project, die de eer heeft gekregen dat hij getracht heeft wetenschappelijke bevindingen vrij te geven betreffende het bewijs van buitenaards contact in menselijk DNA.

Exo-wetenschappelijke voorstelling van de oorsprong van het universum

Dr. Michael Salla en andere verwante onderzoekers van het buitenaardse maken zich de voorstelling dat ons universum werd geboren als een uitdrukking van een “collectief bewustzijn”. Dr. Michael Salla toont op speciale wijze aan dat ‘zwarte gaten’ een punt van toegang waren voor wezens en andere entiteiten die bijeenkwamen om ons universum voort te brengen. Bovendien geeft dr. Salla’s exowetenschappelijke documentatie ook aan dat deze wezens en andere entiteiten het universum tot bestaan trachtten te inspireren, als een experiment, gebaseerd op beginselen van ‘vrije wil’. Dat wil zeggen, alle wezens en andere entiteiten worden voorgesteld als hebben ze getracht een deel van de genesis van het universum te zijn, zonder enige dwang. Het collectieve bewustzijn van het universum wordt geacht zich gemanifesteerd te hebben in de gedachten, gevoelens en sensaties van de wezens die het universum voortbrachten. Dus zou het universum zich uitbreiden als uitdrukking van dit bewustzijn.

De genetisch culturele oorsprong van de aardse mens

“In het begin werd de aarde door ET rassen gekoloniseerd, waarbij de menselijke soort, alsmede de insecten-, planten- en reptielensoorten van belang waren”, geeft dr. Salla’s team van samenwerkende exo-wetenschappers aan. De continenten die voor het eerst gevorderde, menselijke kolonies onderhielden, waren Lemurië en Poseidia (Atlantis), “die meer dan 23.000 jaar geleden verzonken”.

Vele Afrikaanse stammen hebben hun oorsprong met Lemurië in verband gebracht

Dr. Salla’s verslagen geven aan dat “Elk universum wordt voorgesteld als een soort van levend organisme”. Het collectieve bewustzijn van dit speciale universum wordt voorgesteld als zijnde geïnspireerd door beginselen van vrede, liefde en wijsheid, verbonden met de “vrije wil”. Maar, vanwege de andere polariteit van vrees, hetgeen de oorspronkelijke wezens en andere entiteiten, zoals beweerd wordt, zijn overeengekomen om te ervaren, heeft het universum ook de “uitersten van oorlog, haat en vernietiging ervaren . . . “

De essentiële, exo-wetenschappelijke bestudering van het universum vereist dus een holistische sensitiviteit voor de samenhang van de analyse in verband met bewustzijn, welke afstand heeft gedaan van de “officiële wetenschap”. Daarom vertragen de heersende, wetenschappelijke paradigma’s op aarde het grootste deel van de menselijke kennis van een volledige beoordeling van de gecompliceerdheid van de menselijke ervaringen in de ruimere context van het universum.

Indien spiritualiteit inderdaad een reëel verschijnsel is in het universum, dan moet een essentiële context voor de wetenschap trachten dat te waarderen tot een potentieel, integraal deel van de menselijke kennis en het menselijk begrip.

Exo-wetenschappelijk onderzoek betuigt dat de aardse mens afkomstig is van het sterrenstelsel Lyra. Uit de mensen van Lyra ontstonden klaarblijkelijk de mensen van Sirius, Arcturus, de Pleiaden, Andromeda, Cignus Alpha, Alpha Centauri, Sagittarius A & B en Cassiopeia.

“Een van de eerste contactpersonen die Lyra beschrijft, is Billy Meier, die veel aandacht van het publiek kreeg als gevolg van zijn zogenaamde bezoeken door mensen van de Pleiaden van 1975 tot 1986. De heer Meier ondersteunde zijn verslagen met concrete bewijzen, die nog steeds diegenen verbijsteren die sceptisch staan ten opzichte van de beweringen van de heer Meier”.

“Uitgebreide onderzoekingen door een aantal personen en organisaties brachten aan het licht dat Meier’s bewijsmateriaal niet in elkaar geknutseld was en dus vormde het een belangrijke steun voor zijn getuigenis over buitenaardse contacten”, legden dr. Salla en andere onderzoekers vast. Wegens de hoeveelheid concreet bewijsmateriaal dat hij gedurende de jaren heeft verschaft, heeft Meier een grote geloofwaardigheid verkregen, en de samenhang van zijn getuigenissen duidt aan dat hij inderdaad een belangrijke woordvoerder is voor een buitenaards ras”.

Dr. Salla en andere verwante onderzoekers legden ook vast dat: “Tijdens een interview bevestigt Clifford Stone, een gepensioneerde sergeant uit het Amerikaanse leger die 22 jaar in het leger diende, samen met andere geïnterviewden, het bestaan van buitenaardsen die menselijk zijn en “heel gemakkelijk in de mensenmaatschappij kunnen integreren”; en duidelijk “niet te onderscheiden zijn van de rest van de mensheid”. Deze functionarissen gaven ook aan dat: “deze rassen worden omschreven als afkomstig van sterrenstelsels zoals Lyra, de Pleiaden, Sirius, Procyon, Tau Ceti, Ummo, Andromeda en Arcturus. Zij hebben iets van het genetisch materiaal verschaft voor het planten van de mensheid op aarde”.

De exo-geleerden stellen dat de Pleiadiërs onze verre, eerste neven zijn en de voorouders van sommige van onze rassen. De Pleiadiërs zijn ook de afstammelingen van de mensen van Lyra, die in ruimteschepen daar vandaan kwamen. De mensen van Lyra stuurden teams van verkenners omlaag die bestonden uit wetenschappers en ingenieurs en agrarische specialisten om de oppervlakte van mogelijk bewoonbare planeten te verkennen en met de gegevens en informatie terug te keren naar het moederschip. Een van deze planeten was kennelijk de aarde. Iedere planeet werd in kaart gebracht en gebaseerd op zijn unieke natuur werden er vervolgens kolonies naar beneden gestuurd om zich te vestigen. Dat is de reden waarom de Pleiadiërs zo veel belang stellen in onze wereld en de mensheid op aarde. De exo-geleerden beweren dat de Pleiadiërs de aarde al minstens 79700 jaar lang bezoeken.

De exo-geleerden stellen ook dat ze in vele opzichten eender zijn als de mensen op aarde, emotioneel en spiritueel zijn ze echter verder gevorderd dan de aardse mensen op dit moment. Maar dr. Salla en de met hem verbonden exowetenschappelijke onderzoekers geven aan dat “ook zij hun kinderziekten hebben doorgemaakt, net als de aardse mensen die nu doormaken”. Dr. Salla en de andere geleerde exo-wetenschappers, in samenwerking met contactpersonen, vermelden verder dat “de Pleiadiërs pogingen hebben gedaan de voordelen van hun ervaringen met ons te delen. Dus zouden wijzelf niet de dezelfde soort van tegenslagen en mogelijke vernietiging hoeven mee te maken, maar op dit moment zijn er op de aarde niet genoeg mensen die willen luisteren”.

“Terwijl het menselijk ras zich verspreidde in het universum, waren de genetische clusters op reis en vestigden zich op vele verschillende planeten in vele sterrenstelsels, naarmate het ruizen in de ruimte zich verder ontwikkelde. De mensen werden zich bewust van andere planetaire beschavingen in deze stelsels. Verschillende culturen ontmoetten elkaar en groeiden uit. Religieuze systemen kwamen met elkaar in conflict of verspreidden zich. Er ontstonden nieuwe filosofische gedachten of technologieën. De mensheid ontwikkelde zich. Er ontwikkelde zich een zeer sterke sociale gemeenschap tussen alle bewoners van het Lyra stelsel. De exogeleerden verklaren dat de “mensen van Lyra over het algemeen een heel vreedzaam ras waren”.

“De bewoners van Lyra leerden zich aan te passen aan vrijwel alle planetaire leefmilieus waar zij zich vestigden. Ze leerden te leven in volkomen harmonie met hun respectievelijke planeten. Ze ontwikkelden agrarische gemeenschappen die letterlijk ontzagwekkend waren. Ze waren niet alleen efficiënt en konden miljarden mensen voeden, maar in feite werd de planeet zelf verfraaid en schiepen ze een nog gezondere omgeving. Alle aspecten van het leven schenen baat te vinden bij de toewijding van de mensen van Lyra om één te zijn met hun thuisplaneten”.

Tegelijkertijd wordt de levensverwachting op planeten zonder het soort vervuiling en sociale onderdrukking zoals op aarde, door de exo-geleerden voorgesteld als “beduidend hoger dan op de aarde”.

Deze speciale gemeenschappen van menselijke buitenaardsen presenteerden zich aan de exo-geleerden als de bezitters van economische systemen die “niet in dienst van het ego stonden” en waarvan hun gemeenschapsethiek luidt: “werk in eendracht samen, verdeel en beweeg in dezelfde richting als het geheel en tracht er zeker van te zijn dat niemand van het ras te ver achterop raakt”. Met andere woorden: “de noden van de velen wegen zwaarder dan die van de weinigen”. Zij vormden een ongelofelijk rolmodel voor de hele mensheid die erna kwam, tot op dit moment.

Aardse geleerden die de samenwerking hebben gezocht met het heersende kapitalistische systeem van egoïsme en hebzucht, geërfd van de manipulerende buitenaardsen, zullen niet trachten de mensheid bewust te maken van zo’n cultureel genetische afstamming. Volgens de mening van deze geleerden, die zich gevoegd hebben naar het dogma van de politieke, economische macht, zou een dergelijke bewustheid de aardse mensen inspireren tot alternatieven voor het kapitalisme, hetgeen hun streven naar een verheven kwaliteit van leven voor iedereen zou vergemakkelijken.

Zulke geleerden van de gevestigde orde zijn niet bepaald oprechte zoekers naar essentiële informatie, en in plaats daarvan proberen ze een agenda van misleidende informatie te verspreiden. Ze zijn ook ingezet om kennelijk nuttige tactieken van de manipulerende, buitenaardse “goden” uit te voeren.

“De Pleiaden vormen een open sterrencluster bestaande uit 254 sterren met vele malen meer planeten. Vele van de sterren zijn nog erg jong. Ze bevinden zich in het sterrenbeeld Taurus, zeggen de exo-geleerden.

Drie van de sterrenstelsels hebben menselijk leven zoals wij dat kennen, het meest gevorderd is het stelsel van Taygeta, en het andere is het stelsel van Taro, dat rond Alcyone draait. De meeste van de Pleiadiërs zien er net uit als wij voor wat betreft lengte, afmeting, lichaamsbouw, haarkleur en op andere manieren.

De exo-geleerden geven aan dat de levensduur op de Pleiaden die van de mensen op de aarde verre overtreft. De technologie op de Pleiaden heeft het mogelijk gemaakt om overal in ons universum te reizen met snelheden die hoger liggen dan de snelheid van het licht. “Ze zijn in staat om de aardse oceanen te gebruiken voor onderzeese operaties”, vermeldt dr. Salla, tezamen met andere onderzoekers van het buitenaardse.

Klaarblijkelijk zijn de Pleiadiërs erg bezorgd over het misbruik van onze wetenschappen vandaag de dag op de aarde, en ze zijn net zo bezorgd “dat we ons spirituele centrum van harmonie in onze wetenschappen volkomen kwijt zijn”. Zij hebben geen geld, politiek en godsdienstige rituelen en doctrines nodig, zoals die gebruikt worden door de manipulerende elites op de aarde. De Pleiadiërs, “als het ons meest goedgezinde ras dat de aarde heeft bezocht, maken zich zorgen dat wij onze planeet en onszelf zullen vernietigen”.

Al de aardse talen zijn ontleend aan een zeer oude, pre-Sumerische taal waarvan de exo-geleerden melden dat die “gesproken werd in Lyra en in de Pleiaden. Zowel de Pleiadiërs als andere groepen hebben in het verleden afstammelingen op de aarde achtergelaten”. Zij hebben gezegd dat ze ons willen helpen, maar niet om onze eigen evolutie te veranderen en daardoor als ras verantwoordelijk zouden worden voor ons. Zij zeggen dat we onze eigen toekomst creëren naarmate we voortgaan, en dat we zelf onze eigen fouten moeten corrigeren of eronder moeten lijden.

De mensheid en de oorsprong van het universum in verband met het scheppende, collectieve bewustzijn

De oorspronkelijke, buitenaardse bewoners van Lyra die klaarblijkelijk de aarde “bezaaiden”, werden geïnspireerd door een bewustzijn dat gekoppeld was met een spiritualiteit, welke hun wetenschappen baseerde op humanistische dimensies van dienstbaarheid aan het “hogere welzijn”, in tegenstelling tot de door de elite nagejaagde hebzucht op aarde. De mensen van Lyra verwijzen hier kennelijk naar het collectieve bewustzijn van liefde, vrede en wijsheid, dat het universum inspireerde als de Isness (G-d).

De “verering” van de Isness (G-d) gebeurt stil en op zichzelf staand; vrij van alle zelfzuchtigheid. Er zijn geen priesters of “verlossers” die gemachtigd zijn om tussen een menselijk wezen als een ‘ziel’ en ons collectieve bewustzijn in het universum te komen. In de gedocumenteerde, existentiële context van Lyra, is “iedere ervaring persoonlijk, verschillend van een andere en niemand behoort zich ermee te bemoeien of erover te oordelen. Iedere ziel behoort zich bewust te worden van de goddelijkheid die hij of zij zelf is”. De mensen van Lyra trachtten geen heiligdommen of tempels op te richten, behalve de natuur zelf en het proces van de mensheid die zorg draagt voor de natuur, als een oneindige, spirituele opgave van het bestaan. Wees een echt, natuurlijk menselijk wezen”, zeggen dr. Salla en zijn collega’s.

In het Lyra systeem van sociale ethiek en spiritualiteit zal het echte geloof niet worden vastgelegd in belijdenissen, zoals wordt onderwezen door de manipulerende buitenaardsen die getracht hebben de mensheid afhankelijk te maken als dienaren welke gebonden zijn aan systemen van onderdrukkende dogma’s. Tot deze sociale ethiek van Lyra behoort klaarblijkelijk, volgens de zogenaamde gesprekken tussen de mensen van Andromeda en Alex Collier, het afwijzen van “verlossers” en “messiassen” , die door de manipulerende ET’s zijn gebruikt om het vitale gevoel van sociale verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid voor de omgeving en voor elkaar bij de mensen van de aarde te ondermijnen. Het kennelijke idee in dit ondermijnende systeem was, om de aardbewoners zo ver te krijgen dat ze hun armen in de lucht zouden gooien en zouden afwachten om gered of bevrijd te worden door een verlosser, terwijl de elite aan het onderdrukken en plunderen was.

“In de wetenschappelijke beoordeling van ons universum door de mensen van Lyra is de Isness, als de uitdrukking van het collectieve bewustzijn van het universum, alleen maar geïnteresseerd in uw bedoeling, het pad van uw hart”, verklaart dr. Salla. Een beschaving kan, bijvoorbeeld, kiezen voor een relatief pad van evolutie, gekoppeld aan een verzekerde kwaliteit van leven voor iedereen, gepaard aan spirituele vernieuwing, of een ‘achteruitgaand’, tegen de evolutie gericht pad van hebzucht en onderdrukkende macht navolgen, zoals de aardse elite, hetgeen uiteindelijk resulteert in zelfvernietiging.

Inderdaad onthult het werk van Erich von Däniken en voormalig NASA research adviseur en wetenschapper Richard C. Hoagland het definitieve bewijs van kennelijk zichzelf vernietigd hebbende beschavingen op Mars. Het oppervlak van Mars vertoont grote piramide structuren, gelijksoortig als op de aarde.

Als de mensheid op aarde zich haar vermogens realiseert om de kwaliteit van leven te verheffen uit een koers van verdergaande zelfvernietiging, kan dit mogelijkerwijs bereikt worden door vat te krijgen op het bewijs van het buitenaardse contact in het menselijk DNA. De mensheid op aarde dient de spiritualiteit essentieel te integreren als een onderdeel in de wetenschappelijke beoordeling van het universum en dat is op zijn beurt essentieel om het verborgen vermogen voor een verheven kwaliteit van leven te “ontsluiten”.

De aardse mensheid moet ook de in de kern aanwezige spiritualiteit van haar eigen wezen gebruiken, ten einde elk genetisch contact met concurrerende, manipulerende belangen te overwinnen. Volgens dr. Salla en collega’s hebben die getracht het menselijk potentieel te saboteren.

Aanbevolen lectuur over het verheffen van de menselijke kwaliteit van leven:

Human Development and the Quality-of-life, ISBN: 1897035353; Quantuum Economics: Wage Slavery or the Quality-of-Life, ISBN: 1894839609; en Capitalism is not Democracy, Part 1, ISBN: 1894934636; Babylon and Beyond, ISBN: 9780745323909.

Ander onderzoek naar buitenaardse genen in menselijk DNA werd verricht door Zecharia Sitchin (citaat)

Vernederend, luidde de voornaamste term die gebruikt werd door de wetenschappelijke teams en de media waarmee ze de voornaamste bevinding beschreven dat het menselijk genoom niet de verwachte 100.000 – 140.000 genen bevat (de DNA strengen die de productie van de aminozuren en proteïne besturen) maar slechts zo’n 30.000 + -- weinig meer dan het dubbele van de 13,601 genen van een fruitvliegje en nauwelijks 50% meer dan de rondworm: 19.098. Wat een afgang voor de genomische Boom des Levens!

Bovendien bleek er nauwelijks iets unieks aan de menselijke genen. Ze zijn te vergelijken, niet met de veronderstelde 95% maar met bijna 99% van de chimpansee, en met 70% van de muis. Menselijke genen, met dezelfde functies, bleken identiek te zijn met de genen van zowel gewervelden als ongewervelden, planten, schimmels en zelfs gist. De uitkomsten bevestigden niet alleen dat er één bron van DNA voor al het leven op aarde bestond, maar het stelde de geleerden ook in staat het spoor te volgen van het proces van evolutie; hoe de meer ingewikkelde organismen evolueerden, genetisch, uit eenvoudigere, waarbij ze in ieder stadium de genen van een lagere levensvorm overnamen om een meer ingewikkelde, hogere levensvorm te creëren die uitmondde in de homo sapiens.

De raadselachtige ontdekking

Het was op dit punt, bij het volgen van het verticale, evolutionaire verslag dat is opgeslagen in de menselijke en de andere, geanalyseerde genomen, dat de geleerden voor een raadsel kwamen te staan. De raadselachtige ontdekking door het Public Consortium, zoals de wetenschap het noemde, was dat het menselijk genoom 223 genen bevat die niet de benodigde voorgangers bezitten in de evolutionaire, genomische boom.

Hoe kwam de mensheid aan zo’n groep raadselachtige genen?

In de evolutionaire voortgang van bacterie tot ongewervelde (zoals de afstammingslijnen van gist, wormen, vliegen of mosterdzaad, die ontcijferd zijn) naar de gewervelden (muizen, chimpansees) en tenslotte de moderne mensen, ontbreken deze 223 genen geheel en al in de ongewervelde fase. Dus kan de wetenschapper hun aanwezigheid in het menselijk genoom verklaren door een tamelijk recente (op de tijdschaal van de evolutie), waarschijnlijk horizontale overdracht van bacteriën. Met andere woorden: op een relatief recent tijdstip, zoals de evolutie verloopt, verkregen de moderne mensen 223 genen extra, niet via geleidelijke evolutie, niet verticaal in de Boom des Levens, maar horizontaal, als een zijdelingse invoeging van genetisch materiaal van bacteriën!



Een reusachtig verschil

Op het eerste gezicht ziet het eruit dat 223 genen niets bijzonders zijn. Maar, terwijl in feite iedere, enkele gene een groot verschil maakt voor iedere persoon, maken 223 genen een reusachtig verschil voor een soort zoals die van ons.

Het menselijke genoom is samengesteld uit ongeveer 3 miljard nucleotiden (de letters A-C-G-T staan voor de initialen van de vier nucleïnezuren welke al het leven op aarde nauwkeurig omschrijven); daarvan is iets meer dan één procent gegroepeerd tot functionerende genen (iedere gene bestaat uit duizenden “letters”). Het verschil tussen de ene, individuele persoon en een andere bedraagt ongeveer één letter per duizend in het DNA alfabet. Het verschil tussen de mensheid en de chimpansee is minder dan één procent voor wat de genen betreft; en één procent van 30.000 genen is 300.

Dus 223 genen is meer dan tweederde van het verschil tussen mij, jou en de chimpansee! Een analyse van de functies van deze genen door middel van hun proteïnen die nauwkeurig omschreven worden, uitgevoerd door het team van het Public Consortium en gepubliceerd in het tijdschrift Nature, toont aan dat zij niet alleen proteïne bevatten die betrokken is bij belangrijke, fysiologische maar ook psychiatrische functies. Bovendien zijn ze verantwoordelijk voor belangrijke, neurologische enzymen die alleen maar voortkomen uit het mitochondrische deel van het DNA, het zogenaamde “Eva DNA”, dat de mensheid alleen via de moederlijn erfde, helemaal terug tot een enkele Eva. Alleen al deze bevinding geeft reden tot twijfel aan de verklaring van “bacteriële invoeging”.

Een kwestie van buitengewoon belang

Tenzij verder wetenschappelijk onderzoek, zonder enige twijfel, kan bevestigen dat de enig mogelijke bron van de extra genen inderdaad bacteriën zijn, en tenzij dan ook bepaald wordt dat de infectie (horizontale overdracht) van de bacteriën naar de mens ging en niet van de mens naar de bacteriën, is de enige andere beschikbare oplossing die welke geboden wordt door de Soemerische teksten van duizenden jaren geleden.

Tot zo lang zullen de raadselachtige 223 buitenaardse genen blijven als alternatief en als een bevestiging door de moderne wetenschap van de buitenaardse beschavingen en hun kennelijke, genetische aandeel in het menselijk genoom.

Een wankele theorie

Hoe zeker zijn de geleerden ervan dat zulke belangrijke en ingewikkelde genen, zo’n enorm voordeel voor de mens, door ons - tamelijk kort geleden – door de vriendelijkheid van besmettende bacteriën?

Het is een sprong die niet de huidige, evolutionaire theorieën volgt, zei Steven Scherer, directeur van het in kaart brengen van het menselijk genoom van de Human Genome Sequencing Centre, Baylor College of Medicine.

We konden geen bacteriële bron met een sterke voorkeur identificeren voor de vermeende, horizontaal overgebrachte genen, verklaart het verslag in Nature. Het team van het Public Consortium dat een gedetailleerd onderzoek verrichtte, ontdekte dat zo’n 113 genen (uit de 223) wijd verspreid zijn onder bacteriën, ofschoon ze volkomen afwezig zijn bij zelfs ongewervelden. Een analyse van de proteïnen die door de raadselachtige genen tot uitdrukking worden gebracht, toonde aan dat van de 35 geïdentificeerde er slechts 10 overeenkomsten hadden in gewervelden (van koeien tot knaagdieren en vissen); 25 van de 35 waren uniek voor de mens.

Het is niet duidelijk of de overdracht geschiedde van de bacterie op de mens, of van de mens op de bacterie, aldus een citaat van Robert Waterson, codirecteur van Washington University’s Genome Sequencing Center.

Maar als de mens deze genen aan de bacteriën gaf, waar kreeg de mens deze genen dan vandaan? Zecharia Sitchin concludeert dat het menselijk genoom door buitenaardsen werd gemanipuleerd.

Ref.: Het originele verslag, opgemaakt door de Public Consortium staat in Nature, Febr. 15, 2001 en van Celera Genomics in Science, Febr. 16th 2001.
Voorbeeld van een verslag over een ‘ethisch’ buitenaardse waarneming in Afrika

Op 14 september 1994 vloog er een UFO door de lucht boven het zuiden van Afrika.
Twee dagen later landde er iets op de binnenplaats van een school in Ruwa, Zimbabwe, met drie of vier voorwerpen ernaast, volgens onderzoeker Cynthia Hind. De voornaamste getuigen waren 62 schoolkinderen, die weinig of niet werden blootgesteld aan tv of populaire verhalen in de pers over UFO’s.

Cynthia Hind ondervroeg hen de dag na de ontmoeting en liet ze tekeningen maken van hetgeen ze gezien hadden. Hierbij staat een foto van wat de kinderen tekenden en een paar van hun verklaringen.

“De deur ging open en er kwam een kleine man uit in een zwart pak. Hij was heel dun en het pak was zwart. Het ding was zilver en de ring er omheen was rood . . . lichten langs de rand”.

“Ik zag er een hier, ze hadden zulke ogen. Ze waren een beetje, zoals, ze keken naar ons. Ze waren, een beetje verbaasd”.

Veel kinderen ontvingen dezelfde, telepathische boodschap van de wezens . . . om te zorgen voor de planeet, of de beschaving zal ten ondergaan. “Ik denk dat ze willen dat de mensen begrijpen dat we in feite deze wereld kwaaddoen en dat we er verantwoordelijk voor zijn om het evenwicht tussen onze technologische en geestelijke groei te herstellen. Zoals ik de dingen zie, als een beschaving, zijn we technologisch meer vooruitgegaan dan geestelijk, en om het evenwicht terug te brengen, moeten we te werk gaan vanuit onze centra van liefde, waar waarheid en vergiffenis heersen!” – SAUFOR

Zimbabwaanse UFO verslag op Zuid-Afrikaanse TV Channel 1
Programma Agenda:

“Vanavond om 20.30 ZA tijd werden we onthaald op het zeldzame schouwspel van een zestal kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. Voor de tv camera verklaarden ze dat een groep van hen een aantal van vier of vijf UFO’s had gezien. De inzittenden, met grote ogen, lang zwart haar en met glinsterende, zwarte kostuums aan uit één stuk, hadden zich bekendgemaakt. Daarna waren de schepen vertrokken. De getuigen van deze ontmoeting zijn een groep schoolkinderen van een regionale school in een plaats die Ruwa heet, niet ver van de hoofdstad Harare. De datum is 16 september 1994. Cynthia Hind, Zuid-Afrikaans meest bekende ufologe, had maar een paar woorden te zeggen, maar de kinderen stalen haar show met hun onschuldige en eerlijke gezichtjes. Ze hadden allemaal een tekening met kleurkrijt van het ruimteschip gemaakt. De afbeeldingen waren allemaal hetzelfde. Dat zag ik met eigen ogen. We hadden dr. John Mack in dezelfde show.

Wat doet hij in Afrika? Maar de ster van de show was de Zuid-Afrikaanse Sangoma Wiseman CREDO MUTWA. Hij staat bekend om zijn verontrustend juiste voorspellingen. Een ervan was de voorspelling van de moord op Hendrik Verwoerd. Credo Mutwa veroverde het programma met beeldjes van aliens (buitenaardsen) die er precies zo uitzagen als de verschillende rassen waarvan we vermoeden dat ze met ons samenwonen op deze planeet. Deze beeldjes zijn al heel lang in het bezit van de Afrikaanse volkeren. Hij verklaarde dat de Afrikaanse volkeren gedurende honderden zo niet duizenden jaren gelijktijdig leefden met de buitenaardsen in Afrika. Hij maakte de verontrustende aantijging dat de Europeanen die Afrika het eerst ‘koloniseerden’, ten onrechte werden aangezien voor die ‘anderen’, de mensen van de sterren. Credo Mutwa heeft ook gezegd dat AIDS genezen kan worden door een soort van sonische scan of een audiofrequentie scan. Dit schaadt niet de persoon, alleen het virus. Dat kan toch onderzocht worden . . .?”

vert. Rein Hougee



Bron: exodusweb

Voeg toe aan: