Zoeken
 


... dan de olieramp in de Golf van Mexico

Laatste wijziging: donderdag 9 september 2010 om 13:41, 2491 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 9 september 2010

De oliebron in de Golf van Mexico mag dan (voorlopig?) gestopt zijn met spuiten, de gevolgen zullen nog jaren zichtbaar en voelbaar blijven. De stranden en kust-moerassen van Mississippi tot Florida hebben de volle laag gekregen, maar een groot deel van de olie is opgelost in de Golf van Mexico. Door de zeestromen zal dat vuile water ongeveer over een jaar de kust van Europa bereiken. Sokpop Obama gaat met zijn vrouw en kinderen lachend zwemmen in de Golf. Van hogerhand is het water nu schoon verklaard.

Op Pensacola Beach gaat Gregg nog dagelijks kijken en zijn filmpjes zijn opgepikt door de media. Het zuiver witte zandstrand van Pensacola Island veranderde in een zwarte zeekust. Daarna kwamen de opruimwerkzaamheden, die bestonden uit het storten van zand op de olie, midden in de nacht. Toen kwam het schuim van Corexit, het giftige oplosmiddel waardoor de zee veranderde in smerig schuimend zeepsop. De volgende twee filmpjes geven een samenvatting van zijn dagelijkse gang naar het strand.

3 augustus 2010:
Pensacola Beach Oil Cover Up Interview With TheCircuitDog.com

 Bron: boublog.nl

Voeg toe aan: