Zoeken
 


De Buitenaardse Invloed op de Mensheid, Deel 4

Laatste wijziging: zaterdag 27 december 2008 om 22:17, 3328 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 27 december 2008


De structuur van het kwaad

Misschien is het belangrijk om onze tegenstanders te kennen, en misschien ook niet. Ik weet niet het antwoord. De draconiërs lijken de meeste machtsposities te bezetten onder de buitenaardsen zoals ik het tot nog toe zie. Er bestaan misschien wel veel machtigere wezens, die misschien wel buiten ons zicht blijven. Het is zelfs mogelijk dat er een enkel wezen, een soort van Satan, op de top van de duistere macht zit. Maar we weten daar niet genoeg over.

Zelfs over de draconiërs vond ik niet veel beschrijvingen. Hoe zien ze eruit? De beschrijvingen die ik tot nog toe vond, gingen meestal over "zij hebben vleugels", maar verder niet veel meer. Dit laat zien dat mensen gewoon over nemen wat zij ergens lezen en niet weten waar de informatie oorspronkelijk vandaan komt. Sommigen vertellen dat zij grijzen tegengekomen zijn, en reptielen en draconiërs in ondergrondse geheime installaties, maar ik kwam nooit een beschrijving van de draconiërs tegen. (Wie iets weet mail me aub).

De hagedis wezens (reptielen) en de draconiërs domineren onze astrale wereld. Hun dominante controle is zo sterk dat andere rassen zich terug getrokken hebben, vooral de laatste jaren. Vijftien jaar geleden had ik contact met een hulpvaardige groep spirituele entiteiten. Zij zijn nu niet meer beschikbaar. Toen ik twee jaar geleden nog contact me ze probeerde op te nemen, gaven ze me een heel kort levensteken en een hint dat zij niet ontdekt wilden worden. Ik ben het eens met James Bartley dat er mogelijk geen helpend buitenaards ras meer in ons bereik te vinden is (wat niet betekent dat dat niet kan veranderen). De helpende spirits en groepen die nog bestaan, zijn eerder vermomde draconiërs reptielen en grijzen, net zoals het is met de zogenaamde "witte broederschap" en de "verlichtte meesters".

Een deel van de macht van deze drie rassen is waarschijnlijk dat zij een andere relatie met tijd hebben. Specifiek de draconiërs. Ik had de indruk dat zij niet verbonden zijn aan ons tijdsframe en dat zij in het verleden, in het heden en in de toekomst tegelijkertijd kunnen handelen. De levensduur van deze draconiërs en reptielen gaat sowieso al soms tot tienduizenden jaren (misschien is dat anders in de astrale dimensies) en daaruit kun je concluderen dat hun plannen ook lange-termijn zijn.

Elk menselijk wezen dat op dit moment geïncarneerd is, is door hen in vorige levens duizenden jaren geleden al getraumatiseerd en gemanipuleerd, zodat zij toegang hebben tot ieders astrale energieën. Dit punt is heel erg belangrijk en onze parasieten hebben een heleboel werk gedaan om te zorgen dat dit niet openlijk bekend wordt. De afstandbediening die zij in onze ziel geïnstalleerd hebben honderden, duizenden of tienduizenden jaren geleden, is ons teerste punt. Zolang zij delen van onze ziel bezet houden, zijn wij bruikbaar, controleerbaar, en kunnen zij ons inzetten voor hun doeleinden zonder dat wij dat bewust zijn.

In verschillende groepen, die regelmatig bijeen komen om deze duistere natuur te bestrijden, wordt helaas dit punt geheel genegeerd. Ik had mijn hoop op deze groepen gevestigd en nu ben ik teleurgesteld over dit gevaarlijke negeren.

Het wordt gezegd dat er twee soorten grijzen zijn en dit heb ik ook waargenomen. De kleine grijzen zijn ongeveer een meter twintig groot en duidelijk kunstmatig gecreëerde bio-robots die commando's uitvoeren. Zij doen het vuile werk, en het merendeel van de ontvoeringen. De grote grijzen zijn net zo lang als wij zijn. Zij hebben meer mogelijkheden en nemen wellicht ook eigen beslissingen. Bartley schrijft dat men niet echt bang hoeft te zijn voor de grijzen, dat het slechts de helpers zijn van de reptielen. Maar ik geloof zelf dat de mogelijkheden van de grote grijzen groot zijn en dat ze we degelijk gevaarlijk voor ons zijn.

De Bartley groep ontdekte dat de grijzen een zogenaamd scherm-geheugen over ontvoerde mensen gooien. Dat betekent dat ze in staat zijn om beelden, gevoelens en boodschappen te genereren om over te dragen aan mensen die gemanipuleerd zijn in ruimteschepen en ondergrondse installaties. Met deze techniek komen mensen terug met verkeerde herinneringen na een ontvoering.

Pas zag ik een grote grijze in een menselijk lichaam, hoe dat kan weet ik niet, of hij nu gewoon de ziel opzij geduwd heeft, of op een andere manier daar binnen gekomen is. Anders dan een reptielen gastheer, wat betekent dat een reptiel een mensenlichaam gebruikt, was deze grijze schijnbaar veel beter aangepast aan de menselijke manier van zijn. Het gevaarlijke is dat hij dus niet meer te herkennen is als de vijand. Hij gedraagt zich ontzettend vriendelijk en met zijn vleiende manier bereikt hij alle mensen en groepen die hij wil bedriegen. Hij gebruikt nu zijn vermogen om illusies te creëren, als lid van verschillende groepen (groepen helderzienden die samenkomen om de parasieten te bevechten) om deze groepen te misleiden. Zijn astrale hologram is door helderzienden praktisch niet te onderscheiden van de werkelijkheid. Het enige wat opvalt aan hem is dat hij altijd een ideale student lijkt te zijn en alleen maar vleit, nooit kritiek geeft en door de tijd zich ontwikkeld als een graag gezien en belangrijk lid.

Ik weet niet of dit gevaarlijk klinkt voor jullie, maar zo een wezen met gebruik van verkeerde gevoelens en illusies zou in een rechtszaak kunnen veroorzaken dat een onschuldige levenslang opgesloten wordt.

Het lijkt erop alsof alle drie de rassen nu in staat zijn om rond te lopen in menselijke lichamen. Shapeshifters (gedaante-veranderaars) worden in veel artikelen genoemd, en zij kunnen schakelen tussen mens-en reptiel gedaante. Ik heb hier zelf geen ervaring mee.

Er zijn misschien wel meer rassen of wezens die ons uitzuigen net als de reptielen. Maar belangrijker is op wat voor manier mensen zelf meewerken in deze duistere structuur. Ten eerste zijn er waarschijnlijk de illuminatie, waar reptiel-gastheren de belangrijkste machtsposities veroverd hebben. Wie er nog niets gehoord heeft over hun machtsstructuren en hun globale netwerk, kan naar diverse links op deze site gaan om zich te informeren. Wie er nog nooit iets over gelezen heeft zal in verbazing van zijn stoel vallen als hij hoort dat bijvoorbeeld de Verenigde Naties (VN) en de Wereld-Gezondheids-Organisatie ware illuminatie nesten zijn.

Je kunt je voorstellen dat de stichter van de illuminati, Adam Weishaubt en anderen plannen maakte voor een wereldregering die tweehonderd jaar nodig hadden om te vervullen. Ken jij iemand anders die zover in de toekomst kan plannen? Er moeten wezens met een lange levensduur achter zulke plannen zitten, zoals astrale wezens. En hun succes, dat de illuminati de rijkste en machtigste mensen op de planeet zijn, was alleen maar mogelijk met de hulp van astrale wezens.

Maar je hoeft geen illuminati te zijn om in het netwerk van de reptielen te werken. Iedereen die corrupt is, die geen enkele compassie met anderen heeft is al helemaal afgescheiden van de menselijke kern en werkt onwetend al voor de reptielen. Uiteindelijk zijn wij, die vechten om de mensheid te beschermen, ook geinfecteerd, zoals ik al eerder beschreven heb hierboven. Strikt gesproken kunnen we onszelf niet eens vertrouwen. Ook kan bijvoorbeeld een goede vriend opeens tegen jou gebruikt worden door de reptielen door middel van een verbinding uit een vorig leven. Daarom is het heel moeilijk op dit moment om groepen samen te houden met goede bedoelingen. Zij zullen geïnfecteerd worden door agenten van de reptielen en astraal aangevallen en gemanipuleerd worden door de grijzen.

Volgens Bartley en andere bronnen, bestaan er zogenaamde "Milabs" - zielige wezens, meestal door militairen (CIA) ontvoerde jongen mensen. Door middel van martelen zijn ze gehoorzaam gemaakt en door razende pijn ervaren ze dat ze in hun astrale lichaam afscheiden en gaan reizen. Door deze methode leren de Milabs om hun lichaam astraal te verlaten, en later werkt dit dan ook zonder martelingen. Helemaal gehersenspoeld en gehoorzaam voeren ze dan allerlei opdrachten uit, zoals astrale spionage, astrale aanvallen en dergelijke. Er zouden meer dan een miljoen Milabs bestaan. In een meer gedetailleerd rapport van Bartley vind je meer details.

Waarschijnlijk heb je medelijden met de Milabs, ondanks dat je ze energetisch moet afweren als ze aanvallen. Met corrupte mensen of de mensenhatende illuminati is het al veel moeilijker om medelijden te voelen. Maar ik geloof dat bij al deze mensen je martelingen en verkrachtingen kunt vinden in vorige levens, en dat zij geen andere keus hadden dan te kiezen voor de duistere kant. Als iemand corrupt is in een dit leven, zonder een duidelijke aanleiding in dit leven, was in vorige levens al afgescheiden van zijn ziel. Er is eigenlijk uitgebreide healing nodig, maar het astrale supervisie systeem van de reptielen staat dit niet gemakkelijk toe.

En ondanks dat de kleine grijzen robots zijn, met de grote ogen, ben ik er zeker van dat dezelfde dingen voor hen ook gelden, dat ze "harteloos" gemaakt zijn door diepe pijn, en emotioneel gevoelloos gemaakt zijn.

Er is een boek van een helderziende (remote viewer) van de CIA, ik ben de naam vergeten, die een scene beschrijft op de planeet van de grijzen. Hij ziet van bovenaf hoe de grijzen hun planeet proberen te redden met grote inspanning. Zij vechten met klimaatproblemen en andere grote catastrofes. De helderziende ontdekt dan ruimteschepen om de planeet heen. Ongezien veroorzaken deze ruimteschepen alle klimaat en energie problemen op die planeet.

Los daarvan dat hetzelfde waarschijnlijk op onze planeet plaatsvindt, denk ik dat dit geschiedkundig waar kan zijn. Er is ook nog een andere reden waardoor ik geloof dat de grijzen in principe niet kwaad zijn. Ongeveer tien jaar geleden nam ik astraal een geheel witte grijze waar. Hij liet me bepaalde dingen zien over Karin en mij persoonlijk. Verbazend was dat ik liefde voelde en in tranen uitbrak. Niettemin, als de grijzen jou aanvallen, moet je terugvechten, probeer niet om ze te healen, het zou een val kunnen zijn.

Vele mensen generaliseren graag en formuleren graag universele regels. Ik zou dit doen als ik zou beweren dat ook de reptielen en de draconiërs inwendig zo gewond zijn, dat zij geen andere keus hebben dan slecht te zijn. Dit klinkt ook erg spiritueel en de meerderheid van de spirituele mensen zou het hier mee eens kunnen zijn. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het zelf niet weet.

 

Wat kunnen we doen?

Ooit las ik ergens op internet, dat een buitenaardse zegt dat er geen duidelijke roep om hulp wordt gehoord van het mensenras. En daarom kunnen ze niet ingrijpen. Ik ben daar eigenlijk niet echt in geïnteresseerd, of een buitenaardse dit echt gezegd heeft, maar het idee lijkt me vreemd. Vele miljoenen mensen, de illuminati en hun hulpen, werken volledig bewust aan het transformeren van de mensheid naar slavernij. Zelfs nog veel meer mensen zijn gewoon corrupt en helpen zo mee de situatie nog te verslechteren. Drugverslaafden, alcoholisten, zwarte magiërs en religieuze sekten brengen hun geest in een toestand waardoor vijandige wezens in staat zijn onze werkelijkheid binnen te dringen. Ons grootste probleem is hier: Wij mensen trekken niet allemaal aan hetzelfde touw. We verbruiken onze kracht aan elkaar in plaats van aan de vijand.

Er zijn groepen, die astrale sessies houden, waarin ze vijandige wezens bestrijden, vechten tegen vijandige plannen, negatieve energie oplossen op verschillende plaatsen op aarde en meer van dat soort dingen. Ik zou de laatste persoon op aarde zijn om deze groepen geen succes toe te wensen. Maar ik was heel teleurgesteld door te ontdekken dat de leden van die groepen die ik ontmoet heb totaal geen interesse hadden in het verwijderen van hun eigen reptielen controle vanuit hun vorige levens uit hun ziel. Ik vond tegenstand en agressie. Ook doet het me nadenken over het feit dat dit soort groepsessies altijd succes lijken te hebben. Wij winnen altijd - net als in de film.

Je ziet al waar ik naar toe wil. Ik pleit ervoor dat de eerste stap naar bevrijding moet zijn om jezelf te bevrijden van de oude reptielen verbindingen. Als iemand geen herinneringen heeft aan vorige levens, dan is dat omdat onze vijanden dat zo geregeld hebben. Er is geen goddelijk plan dat jij je vorige levens moet vergeten. Het is een duivels plan dat onze ziel in een versplinterde toestand houdt, wat ons zwak maakt en makkelijk te overheersen wezens.

Om zulke oude reptielen verbindingen op te lossen, moet je ervaring hebben om met astrale energie om te gaan. In de andere delen van mijn website bied ik meer informatie en mogelijkheden om te leren omgaan met astrale energie (helaas is dat deel van de website in het duits).

 

Appendix

In de originele versie van dit artikel uit 2006 beschreef ik lemuriaanse geesten als mogelijke spirituele helpers. Ik had maanden lang vreemde ervaringen gehad en dat stopte daarna weer. De gebeurtenissen waren niet voor meerdere uitleg vatbaar. Misschien hielpen ze me om wat stormen te overwinnen. Misschien beschermden ze me tegen wat aanvallen. Maar ik weet het niet zeker.

We hadden contact met dolfijnen toen een vriend met ons samenwerkte. Toen zij op een dag aangevallen werd door een duister wezen, eindigde het contact met de dolfijnen. Ik geloof dat zij goede vrienden van de mens zijn, maar ga daar verder niet over praten.

Aan de andere kant had ik op een dag een onverwacht contact met een kreeftje toen ik lag te ontspannen in mijn plastic zwembad. Ik kon het niet geloven - een kreeftje! Ik wist niet wat ik ervan moest denken. Ik besloot om gewoon waar te nemen wat er ging gebeuren. En het kreeftje bracht mij naar een plaats, een kleine heuvel een paar meter onder het water-oppervlakte. Langzaam kwamen beelden en gevoelens samen. Het was een voorheen bewoonde plaats boven water. Nu was het gezonken, en had een onplezierige energie. Het kreeftje liet me een donkere kreeft zien die bijna twee meter lang was. Ik voelde dat hij die plaats bewaakte, of beter gezegd, een vloek of magische vervloeking bewaakte op die plaats.

Vandaag weet ik niet meer hoe, maar ik kon de vloek oplossen. Daarna dreef de grote kreeft levenloos in het water. Toen kwamen er een heleboel zielen uit die heuvel vrij. Ik zag smeden, timmerlieden, slagers, allemaal samen zoals in de middeleeuwen een dorpje vol mensen. Veel energie stroomde door mijn lichaam wat er altijd gebeurt als zielsdelen van andere mensen door mijn energiekanaal terug vloeien naar de ziel.

Na deze gebeurtenis kon ik begrijpen dat bijvoorbeeld Amerikaanse indianen contact hebben met een adelaar, die hen dingen kan laten zien, waar ze overheen vliegen of dingen vanuit astrale werelden. Daarom hebben we misschien wel heel veel hulp. Prachtig om te weten, dat zelfs de kreeftjes aan onze kant staan.

Over orgoniet schrijf ik niet. Het leek geen effect te hebben op Karin en mij. Ik wil niet zeggen dat het niemand kan helpen. Ik wil er gewoon niets over zeggen. Er zijn genoeg andere bronnen van informatie over te vinden.

 

Links

(niet dat ik het met alle stellingen van de volgende auteurs eens ben)

James Bartley, 'On the march', 'Milabs' en andere artikelen: www.whale.to/b/bartley_h.html

3 boeken van Karla Turner gratis te downloaden: www.KarlaTurner.org

Credo Mutwa about the reptilians: www.sabon.org/credo/index2.html

Illuminati and the new world-order for example: www.educate-yourself.org/nwo/

Franz Erdl

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.psitalent.de

vertaald door René van goto2012Bron: goto2012

Voeg toe aan: