Zoeken
 


David Icke over Geestloze Mensen

Laatste wijziging: dinsdag 17 augustus 2010 om 12:43, 4233 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 17 augustus 2010

zijn nieuwste boek praat ook David Icke over geestloze mensen. Hij legt in dat boek uit hoe de mens werkt. De mens is een computer en heeft allerlei programma's in zich. Die programma's bepalen onze reacties, onze emoties en ons gedrag in hoge mate. Carl Jung noemt deze programma's archetypen en onderscheid zeventig typen waar ze in onder te brengen zijn. Deze programma's zijn gedownload in onze cellen. Ons lichaam bezit ruim 72 triljoen cellen. Een celwand is van silicium en is vergelijkbaar met een halfgeleider zoals een transistor of computerchip. Feitelijk zijn wij daardoor één grote computer van immense complexiteit. Daarnaast is ons lichaam een perfecte antenne en dus een ideale ontvanger/zender. Op deze manier is het heel makkelijk om nieuwe programma's in ons systeem te downloaden en dat gebeurt continu.

Dit even ter inleiding. Het staat uitgebreid beschreven in Davids nieuwste boek, "Human Race Get Off Your Knees". Hieronder volgt de letterlijke vertaling van een fragment uit het boek waarin David praat over de geestloze mensen:

-------------------------------

Het downloaden van de geest.

Er is een ander belangrijk punt te maken met betrekking tot de geest-lichaam computer. Zijn kennis, zijn "harddisk" kan overgezet worden naar een ander lichaam en zelfs naar een machine of digitale constructie zoals de "vrouw in de rode jurk" in de Matrix film. Zij ziet er helemaal net zo menselijk uit als iedereen, maar in het verhaal was zij een digitale constructie die ingevoegd was in het computer programma van de matrix. Er zijn tientallen miljoenen - en waarschijnlijk nog veel meer - van deze digitale mensen in de wereld vandaag. Zij functioneren door hun programma te volgen als een interactieve toevoeging in de virtuele werkelijkheid, en de meer geavanceerdere modellen hebben geesten overgezet gekregen van andere mensen die hen heel intelligent laten zijn. Heel veel van de "intellectuelen" zijn digitale toevoegingen met overgezette geesten.

Ik weet dat dit waanzinnig klinkt, maar zelfs in de publieke arena gaan we deze kant op. Wat wij geest noemen is een energieveld wat informatie bevat en het is mogelijk een kopie te maken van dit veld in dit in iemand of iets anders te implanteren, zelfs in een digitale constructie of robot. De belangrijkste Reptiliaanse hybriden geven op deze manier hun "geest" door als ze sterven zodat de verzamelde kennis niet verloren gaat. Het gaat door in een ander lichaam en er zijn specifieke rituelen die ze uitvoeren gedurende het stervensproces die ervoor zorgen dat de geest naar iemand anders overgaat. Deze bloedlijnen zijn, net als ik al jaren zeg, gewoon versies van de vrouw in de rode jurk, digitale software die dienen als tussenstations voor de Reptilianen om deze werkelijkheid te manipuleren.

Satanisten praten over het ontvangen van de ziel of energie van een stervende Satanist of geofferd persoon, maar het principe is hetzelfde. Ik heb een aantal artikelen gelezen over de mogelijkheid van het overzetten van de geest om een soort van digitale constructie te maken, maar wat ik mis is dat het al heel lang gebeurt. De Reptielen doen dit al vele eeuwen en hun hybride bloedlijnen zijn voorbeelden hiervan. De "Stem" in Brazilië sprak al over de bloedlijnen, en over de Reptielen zelf, die computer programma's zijn, maar zij zijn allemaal biologische computers en functioneren op manieren die net echt "levend" lijken. Het bewijs is zo overduidelijk als je werkelijk je geest opent, of liever gezegd je vrij maakt van je geest, en kijkt met een open geest, oftewel het Bewustzijn binnenlaat.

Het lichaam waarvan we denken dat "we" het zijn, is eigenlijk een biologisch, levend, denkend, emotioneel computersysteem dat "we" gebruiken als een voertuig om deze werkelijkheid te ervaren. Als we het contact verliezen met onze hogere niveaus van bewustzijn, wat ik het Bewustzijn noem, dan worden we onwetende gevangen en pionnen van de lichaam programma's waarvan wij en anderen geloven dat die onze "persoonlijkheid" en ons "karakter" zijn. Geen wonder dat de mensheid zo verloren is en in zo een verwarde toestand...

-------------------------------

Tot zover het citaat. Duidelijk wordt dat ook David de geestlozen bedoeld, al denkt hij vooral dat dit de Reptilianen zijn en hun handlangers op de meest belangrijke posten om ons te overheersen. Uit zijn uitleg kun je al lezen dat deze "digitale constructies" zoals hij dat noemt heel goed tussen ons kunnen leven en echte "mensen" kunnen nadoen. Ook kan het zijn dat een "echt" mens zijn hogere bewustzijn niet gebruikt en alleen met zijn lichaamsprogramma's leeft, en uiteraard ook met de programma's van het reptielenbrein. De reden dat wij hier als "spirits zeg ik nu maar even om de verwarring te voorkomen" nog steeds zijn en schijnbaar nog steeds niet overbodig zijn, is dat ze waarschijnlijk alleen van onze energie kunnen leven. De geestlozen doen wellicht ons perfect na, maar genereren misschien wel geen energie als ze misbruikt worden. Anders zou er geen enkele reden zijn om ons hier vast te houden tegen onze wil. Hmm. Hierover later meer.

Dit artikel is geschreven door René van Goto2012Bron: goto2012.nl

Voeg toe aan: