Zoeken
 


Televisie crew legt UFO vast op film

Laatste wijziging: maandag 16 augustus 2010 om 09:09, 3849 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 16 augustus 2010

Een televiesie crew van de 'Minneapolis-St. Paul nieuws crew' heeft op 9 augustus een aantal vreemde lichten vastgelegd op camera. In de video, die de redactie heeft vrijgegeven, zijn er duidelijk vreemde lichtformaties te zien die vreemde manoeuvres uitvoeren. Het materiaal is rond maandag middennacht opgenomen.

In het grootste gedeelte van de video ziet men zo'n 5 lichten in de lucht die in een rechte lijn lijken te zweven. Uiteindelijk nemen de objecten een andere formatie aan waardoor het lijkt dat we hier niet te maken met enig bekend object. Het lijkt in ieder geval niet op een regulier vliegtuig of ook maar iets wat in die richting komt. De redactie heeft uiteindelijk een niet-bewerkt filmpje vrijgegeven waar de crew het object probeert te volgen en tevens de omringende mensen filmt die op hetzelfde moment de vreemde lichten waarnemen.

Wat de video bijzonder maakt is het feit dat de vreemde lichten gefilmd zijn door een professionele crew. Hierdoor is het beeld dat ze hebben geschoten van bijzonder goede kwaliteit. Tevens zijn de getuigen gefilmd zodat je zelf kan waarnemen welke impact de waarneming op de mensen had. 

Attentie: u-subjects.nlBron: KSPTV

Voeg toe aan: