Zoeken
 


jeZelf missen of je Tweelingziel / Soulmate missen?

Laatste wijziging: woensdag 21 juli 2010 om 10:31, 5512 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 21 juli 2010

In de afgelopen 3,5 jaar heb ik ontzettend veel mensen gesproken die allemaal met hetzelfde 'probleem' kampen: het MISSEN van je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Ik heb het missen van die ander wel eens omschreven als het geamputeerd zijn. Een deel van jezelf missen maar het toch iedere seconde van de dag voelen. Het is ontzettend fijn als je Bewust aanwezig Bent en kan genieten van het feit dat je die ander bij je voelt ondanks dat je hem/haar niet kan zien.

Maar je hebt ook die andere kant van de medaille nog, die momenten dat je in je Ego schiet en Denkt dat je die ander mist. Ook ik heb er in mijn onbewuste momenten ontzettend veel moeilte mee (en tjonge wat heb ik dit soort momenten vanaf juni veel meegemaakt zeg) . Het Ego is soms zo ontiegelijk slim en manipuleert als de beste. Het weet jou, zodra jij in het Onbewustzijn schiet, zo goed in de maling te nemen met zijn slimme smoesjes en beredeneringen. Het doet jou werkelijk geloven dat je Afgescheiden bent van je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Je mist die ander dan zo ontzettend en je voelt je vaak verdrietig omdat die ander niet bij je is of kan zijn....DENK je. Denken komt voort uit je Ego, wat weer een Illussionair iets is. Wat je op onbewuste momenten denkt kan je dan ook Waangedachtes noemen, dus niet werkelijk waar.

De waarheid is dat je Niet je tweelingziel/soulmate/zielsliefde op zo'n moment mist, wanneer je in je onbewuste deel schiet, maar .....JeZelf. Je mist op dat moment de Verbinding met je Hoger Zelf, je GodZelf, je Eigen Kracht. Je mist dus jeZelf maar het Ego zal met alle listen die het kan bedenken jou doen geloven dat je iets Buiten jezelf mist. Als je in de val trapt die het Ego voor jou heeft opgezet, zal je Buiten jezelf naar Liefde zoeken. Je zal dan eerder liefde zoeken in een ander, bv je tweelingziel/ soulmate/ zielsliefde. Het Ego lacht in zijn vuistje want het weet dat zolang hij het voor elkaar krijgt dat het jou buiten jezelf kan laten zoeken, dat jij nooit de Ware Liefde zal vinden. En dat is precies het doel van het Ego, het wilt Niet dat jij Ware Liefde vindt want het is bang dat zijn bestaan dan ophoud.

Als jij aan je tweelingziel/soulmate/zielsliefde denkt en je gaat je verdrietig of eenzaam voelen ipv blij en gelukkig, onthou dan dat je op dat moment weer in het Onbewuste Deel (Ego Persoonlijkheid) van jezelf bent geschoten en je Ego je zover heeft gekregen dat jij DENKT dat je AFGESCHEIDEN bent van je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Niets is minder waar want jij en je zielsliefde zijn voor EEUWIG met elkaar verbonden en niets kan jullie meer scheiden. Omdat je de ander fysiek niet ziet denk je misschien al sneller dat je niet meer bij elkaar bent maar op Zielsniveau ben je ten alle tijden met elkaar Verbonden.

Probeer je aandacht te richten op jezelf ipv van die ander want het gaat werkelijk niet om die ander op het moment dat je je eenzaam of afgescheiden van die ander voelt. Wat mij helpt op momenten wanneer ik in mijn Ego schiet en ga geloven wat het me aan probeert te praten is.... tegen mezelf zeggen:

- ik mis niet mijn tweelingziel/soulmate maar mezelf, ik mis de verbinding met m'n Hoger Zelf/God.

- mijn tweelingziel/soulmate en ik en Iedereen Zijn al Eén

- het is mijn Ego dat mij wil doen geloven dat wij Afgescheiden zijn van elkaar.

Ik hoop dat iemand hier iets aan heeft.

Liefs Ivy



Bron: droomvrienden.nl

Voeg toe aan: