Zoeken
 


Buitenaards contact: wil ik dat?

Laatste wijziging: maandag 19 juli 2010 om 16:13, 3701 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 19 juli 2010

Zoals ik al eerder schreef, waren er in de jaren ’80 van de vorige eeuw wat vervelende buitenaardse wezentjes hier op aarde, die mensen ontvoerden en dieren mishandelden. Die tijd is nu allang voorbij, lieve lezer! De buitenaardse wezens die zich nu om de aarde heen bevinden in lichtschepen, zijn gechristende wezens die er net zo uitzien als wij – over het algemeen – en die met de beste bedoelingen gekomen zijn. Ze komen vooral van Venus, Arcturus, Sirius, de Pleiaden en Andromeda. En contact met hen onderhouden is op z’n minst erg spannend!Ik zal op deze weblog stukje bij beetje vertellen hoe dat bij mij allemaal in z’n werk gaat.

Zoals je weet, bevindt de aarde zich in haar ascensieproces en is onze hele samenleving daardoor op de schop gegaan. Niets is meer zoals het was. Alles staat op instorten of is al ingestort om door iets nieuwers en veel mooiers te worden vervangen: het economisch systeem, het onderwijs, ons gezondheidssysteem, onze regeringen – het politiek stelsel – en wat eigenlijk niet? Het is een goed idee om verder te kijken dan tot waar je logisch denkvermogen reikt en om ook je gevoel in te schakelen. Dan begrijp je meer van wat er werkelijk aan de hand is.

Als je nu je hart openzet, zie je dat de aarde onze hulp hard nodig heeft. Ze is zichzelf aan het zuiveren van het vuil dat wij, haar bewoners, hebben veroorzaakt tijdens ons nu niet echt ecologisch verblijf op haar gronden. Als wij haar helpen door liefde en violette vlammen uit te zenden naar zwakke plekken op de aarde, waar vreselijke dingen gebeurd zijn, zullen er minder van dit soort rampen plaatsvinden. Die dingen leer je door het buitenaards contact. De aarde kan zichzelf ook zuiveren zónder rampen; er zijn echter eenvoudigweg niet voldoende mensen die zich hiervan bewust zijn en die haar helpen. Een goede reden om elke dag tijdens je meditaties positieve energie naar de aarde te laten vloeien en om dit aan iedereen die je kent, te vertellen.

Onze buitenaardse vrienden helpen ons onder andere op dit vlak. Ze verminderen natuurrampen met hun technologie, die een paar duizend jaartjes voorligt op de onze, helpen slachtoffers van rampen en beschermen regenwouden. Omdat onze overheden het vertikken om hun aanwezigheid aan te kondigen, moeten ze altijd maar onzichtbaar in de lucht blijven hangen in hun sterrenschepen. Jammer, niet? Wat zou het mooi zijn als zij ons van dichtbij zouden kunnen helpen om de aarde weer schoon te maken en om een harmonieuze, liefdevolle en vredige maatschappij op te bouwen op onze prachtige planeet! Dat kan als wij onze regeringen onder druk zetten door ons contact met hen openbaar te maken en erover te spreken en schrijven. Dan kunnen ze niet meer om ons heen.

De buitenaardse mensen praten altijd over liefde, over dat we met ons allen één zijn en over vrede. Waarom zouden we hen niet openlijk en met open armen verwelkomen? Waarom moeten ze in het voorportaal blijven zitten en alleen via telepathische weg contact met ons zoeken, terwijl wij hen niet ontvangen, omdat we het zo druk hebben met onze struggle for life? Er zijn niet veel mensen meer die niet geloven in buitenaards leven, maar als elke ufo die gezien wordt, wordt afgedaan in de media als een Thaise ballon of een fata morgana, weet niemand meer wat te geloven.

Op het internet vind je alle informatie die je maar wilt, maar wie kan je vertellen of dat wat je leest, waar is? Juist: dat kan er maar één en dat ben je zelf, via je hart. Zet je hart open terwijl je leest en je zult weten of het weerklank vindt. Als dat zo is, dan is dat wat je leest, waarheid voor jou.

Hoe krijg je nou contact met deze liefdevolle buitenaardse wezens?

Ik hoor van diverse kanten dat het voor de meeste mensen moeilijker is dan het voor mij was. Mijn familie was naar mij op zoek en vond mij zonder dat ik er moeite voor hoefde te doen. Tijdens een cursus over de Schumannresonantie van Niburu contacteerden ze me dan ook gretig en sindsdien breidde het contact zich dermate uit, dat ik iedereen bij naam ken, precies weet hoe mijn familie in elkaar steekt, van welke planeet ik naar de aarde gekomen ben en waarom, hoe ik daar heet etc. etc. etc.

Ik weet ook dat je deze informatie niet in één klap krijgt: je moet het hele ascensieproces door, een spiritueel helingsproces, waarin je alles geneest bij jezelf wat nog niet geheel in harmonie is. Je lichaam krijgt kristallijnen deeltjes in zijn cellen en daardoor krijg je je telepathische gaven langzamerhand terug en krijg je informatie over wie je was vóór je naar de aarde kwam. Onze buitenaardse vrienden en in veel gevallen ook onze familieleden zijn veel verder geëvolueerd dan wij hier op aarde en leven in hogere dimensionale werelden, die wij ons maar met moeite of helemaal níet kunnen voorstellen. Om met hen op één niveau te komen, is dit ascensieproces beslist nodig.

Deze buitenaardse wezens komen duidelijk niet om onze planeet te veroveren of iets dergelijks, maar ze komen om ons ascensieproces te ondersteunen, waardoor ook wij straks weer in vrede en liefde voor elkaar kunnen samenleven, net als we in onze oude culturen al deden. Dat kunnen we echter niet als we niet eerst een spirituele schoonmaak in onszelf houden, want dan kunnen we die liefde en positieve vibraties niet eens aan. We vallen letterlijk van ons stuk als we zonder dat een buitenaardse persoon zien! Laat staan dat we zomaar kunnen leven in een maatschappij die op liefde, vrede en harmonie gebaseerd is.

Hoe gaat dat contact nou bij mij?

Ik praat de hele dag met mijn familie en krijg antwoord via mijn gedachten. Er zitten dan gedachten tussen, die beslist niet van mij zouden kunnen zijn en ik voel hun aanwezigheid. Ze zijn er niet in levende lijve, want ze zitten in hun lichtschip, maar met hun liefdevolle aandacht zijn ze bij me om me te ondersteunen.

Daardoor gaat mijn leven een stuk minder moeizaam en voel ik me altijd gelukkig, terwijl de omstandigheden echt niet altijd rooskleurig zijn! Zo hielpen ze me met mijn verhuizing deze weken en letterlijk alles verliep perfect: ik kreeg hulp bij het sjouwwerk, bij het schilderwerk en bij andere technische zaken waarvoor ik zelf geen tijd had. Binnen een week zaten we helemaal op orde in ons nieuwe huis! Soms komt mijn mentor, die op de Pleiaden mijn man was, bij me op bezoek, maar altijd onzichtbaar en ik kan hem ook ternauwernood voelen. Na een paar minuten is hij meestal weer weg. Jammer toch dat ze niet gewoon zichtbaar hier kunnen landen, hun ufo in de tuin parkeren en gezellig bij mij of bij jou op de thee komen!

Hoe kun jij ook contact krijgen?

Beth Trutwin van www.cosmicascension.com zou zeggen: Ask and allow! Vraag en laat toe dus. Vraag om contact en laat het gebeuren, blokkeer het niet als het komt. In het begin zal het contact zich voornamelijk in je slaap manifesteren en zul je ietwat gefrustreerd denken: nou wil ik zó graag contact met die lui daarboven en nu lukt het niet! Ik weet het en ik ken het gevoel, want ook ik ben door dat stadium gegaan en kan je verzekeren dat dat niet zo blijft. Als je je ascensieproces serieus oppakt, alles eraan doet om jezelf te zuiveren van alle levenslessen en daarbij hun hulp vraagt en accepteert, zal het contact toenemen en zul je net als ik en vele anderen een heleboel vrienden in de lucht hebben. Vergeet niet dat onze energie een stuk grover is dan die van hen. In het begin kon ik amper contact met hen onderhouden, omdat mijn energie nu niet echt subtiel was, maar nu sta ik altijd in contact en is er amper meer verschil tussen hun energie en de mijne.

Je leven wordt sowieso een stuk aangenamer door de grappen die ze met je uithalen (geen grove grappen, alles is liefde daar bij hen) en je voelt je gelukkig ondanks het feit dat je hard moet werken, je kinderen niet ziet, ziek bent etc. Je ziektes en lichamelijke ongemakken kunnen zelfs een stuk minder worden door het contact met deze wezens. Ze zijn meesters in genezen en alleen al het hebben van een waarlijk positieve houding en humor helpt je een stuk verder op je levenspad en helpt je de moed erin te houden, terwijl je geduld opbrengt tot deze toestand voorbij is of tot 2012, wanneer deze periode van 5.500 jaar ten einde is.

©Sophia Dijkhuis 2010

Attentie: aquariusage.comBron: nieuwetijdskinderen.wordpress.com

Voeg toe aan: