Zoeken
 


Op Zoek naar de Waarheid achter 2012: De Aard van onze fysieke gevangenis

Laatste wijziging: woensdag 14 juli 2010 om 11:37, 3749 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 14 juli 2010

Na alle artikelen van de Wingmakers, Desteni, Nigel Kerner en Amitakh wordt het tijd om eens te proberen een beeld te vormen van onze fysieke gevangenis. Wat houdt ons nu gevangen? Waarom kunnen we niet gewoon weg gaan als wij dat willen? Dat houdt mij al jaren bezig. We komen maar steeds weer terug leven na leven, zonder daar veel mee op te schieten. Ik heb vele mensen gesproken met kennis van vorige levens waar steeds hetzelfde naar boven kwam, leven na leven in dezelfde waardeloze omstandigheden zonder echte vooruitgang. Velen zijn het zat, willen ermee ophouden, willen hier weg. Reïncarnatie en karma maken deel uit van onze gevangenis zoals we gaan zien, en zijn een belangrijk deel van onze programmering. Ik heb zelf altijd geroepen: "Hoe zijn we eigenlijk op deze aarde terechtgekomen?" En ook dat is een grote vraag. Ik probeer in dit artikel wat dingen samen te vatten tot een logisch verhaal, wat een mogelijk antwoord probeert te geven op al die grote vragen.

In de boeken van Nigel Kerner wordt uitgelegd dat wij gemanipuleerd zijn door de Grijzen. Zij hebben met hun meesterschap in genetica ons ras aangepast voor hun eigen doeleinden, als tussenstap naar de het hybride ras. Dat verklaart wel ons huidige uiterlijk en hoe ons ras plotseling ontstond los van zijn voorgangers de Neanderthalers maar geeft verder geen antwoord op de belangrijke vragen. In het boek van Nigel Kerner wordt ook al genoemd dat de Grijzen werken voor de Reptilianen (Annunaki) en op een gegeven moment erbij gehaald zijn voor een bepaalde dienst. Sinds de Grijzen er zijn worden er continu mensen ontvoerd en genetische experimenten uitgevoerd met die mensen. Dit allemaal in voorbereiding van dat hybride ras, de combinatie van onze geest met het computer-brein van de robotische Grijzen. Niet een fijn vooruitzicht. Velen hebben gereageerd op mijn artikelen over de grijzen en roepen dat het best mogelijk is dat de grijzen weer bedrogen worden door de Reptilianen en uiteindelijk niet hun zin krijgen. Ook Amitakh denkt er zo over, zij zegt ook dat boeven de boeven bedriegen oftewel niemand is te vertrouwen. Volgens David Icke zijn de Grijzen gecreëerd door de Reptielen als werkrobots. Er zijn dus meerdere theorieën. Feit is dat de Grijzen hier zijn, en werken voor de Reptilianen. Dus al die experimenten zullen niet voor niets zijn. Deel van het gedachtengoed van de Illuminati is het chippen van de mensheid. Misschien dat het niet zo is dat de huidige mens een chip ingebouwd krijgt, maar dat de bedoeling is de huidige mens te vervangen door weer een nieuwer type, nu het hybride type wat de Grijzen ontwikkeld hebben, en dat is precies die combinatie van computer en (gevangen en opgesloten) geest die de Illuminati graag willen hebben!

Dit even over ons toekomst perspectief. Terug naar de grote vragen. Hoe is het nu zover gekomen? Volgens vele verhalen zijn wij als zielen altijd hier al aan het incarneren geweest, totdat de buitenaardsen zoals de Reptilianen Annunaki zich ermee zijn gaan bemoeien. Echter blijkt uit het verhaal van de Wingmakers en ook uit de channeling van Jack via Desteni iets anders: de oorspronkelijke bewoners van de aarde, de Atlantiërs waren lichtwezens en leefden hier op aarde in hun eigen processen en ontwikkeling. Op een gegeven moment zijn de Annunaki gekomen, en die hebben de menswezens gecreëerd om goud te delven en als slaven te werken. Om die menswezens te besturen, zijn de Atlantiërs met een truc in de menswezens gestopt. En zodanig dat ze er zelf niet meer uit konden komen, zodanig dat ze zichzelf verloren en gingen denken dat ze het menswezen wáren. En als het menswezen dood ging, dan pas kwamen ze er weer uit en wisten ze weer wie ze waren, maar herinnerden ze zich niets meer van de periode in het menswezen. De Annunaki hebben dat met hulp van de Syriërs en anderen nog verder geperfectioneerd, zodat de bestuurder van het menswezen na de dood van het menswezen zelfs niet meer wist wie hij werkelijk is. Daarvoor dient de constructie van de ziel. Dus zelfs als je uit je menswezen stapt blijf je je er nog steeds mee identificeren en ben je dus makkelijk te programmeren om weer een nieuw menswezen in te stappen. En ben je dus voor eeuwig jezelf kwijt. In het begin zijn alleen Atlantiërs erin gestopt onder dwang, en later zijn er volgens Jack ook wezens van andere planeten ontvoerd en erin gestopt. Ook een deel van de Annunaki zelf zijn erin gestapt, in afwachting van de terugkeer van hun god Anu, die het allemaal uitgedacht heeft en opgestart heeft. Op deze manier hebben de Annunaki effectief de aarde met zijn bewoners veroverd. Die Annunaki die nu in menswezens zitten, dat zijn de Illuminati, de bloedlijnen waar bijvoorbeeld David Icke veel over praat. Door hun grote hoeveelheid Reptielen DNA kunnen ze vaak ook nog van gedaante verwisselen, en tijdelijk even hun eigen vorm aannemen. Maar dat terzijde.

Als je de verhalen van Jack volgt, dan lees je dat er in het menswezen een soort van vacuüm ruimte aanwezig is waar de geest van de bestuurder als het ware ingezogen wordt. En doordat je jezelf zo identificeert met je voertuig, het menswezen, zul je nooit weten dat je gevangen zit en dus niet proberen te ontsnappen. Voor degenen die dat wel lukken, die op een of andere manier in hogere dimensies kunnen reizen, of als het menswezen dood gaat, is er een hele astrale wereld aangelegd om ons hier te houden. Als ons menswezen stuk gaat (dood) en wij eruit komen, dan zitten we nog in de zielsconstructie en zijn we nog steeds niet onszelf. En om zeker te weten dat wij ons niet ontwikkelen en wakker worden, zijn er volgens Jack op aarde 4 grote kristallen geïnstalleerd die continu lage trillingen uitzenden en ons programmeren. Ons lichaam is een antenne, en vangt alles op. David Icke heeft het ook over die antennes, en zegt in zijn nieuwste boek dat die antennes op de Maan staan. Ook hij zegt dat het menselijk lichaam een zeer gevoelige antenne is. Ook in het boek van Nigel Kerner staat dat het menselijk lichaam een antenne is, het geraamte vertoont veel gelijkenis met een dipool antenne.

Een paar fragmenten uit het verhaal van Jack bijeengeveegd die het een en ander uitgebreid uitleggen:

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Alsjeblieft, onthoud dat, het waren systemen. Het waren geen wezens. De wezens waren degenen die de systemen tot leven brachten. En toen ze in die systemen zaten in de fysieke vorm, wisten ze niets meer, ze konden zich niets meer herinneren en wisten niet meer dat ze bestonden. Zo werkte het. Dus toen Anu een paar wezens van zijn eigen ras gebruikte liepen ze zo in die vormen naar binnen. Ze hoefden alleen een aansluiting te maken op het centrum van de installatie in het hoofd. Ze moesten er dus inlopen en aansluiting vinden op dat punt in het midden van het hoofd van de fysieke vorm, waardoor ze door het systeem in het centrum werden opgezogen. Er liep in het midden door het lichaam een centrale pool met een centraal punt van het hersengedeelte en dat activeerde het hele systeem in de fysiek menselijke vorm. Dus ze liepen erin en werden eraan vastgezogen. Nee, niet vastgezogen: het is een interdimensionaal wezen dat letterlijk in een vacuüm werd geplaatst in een voertuig alleen maar om systemen op gang te zetten.

Eerst moesten ze die extra dimensionale laag aanleggen, waar wezens naartoe konden gaan wanneer ze stierven, wanneer hun systemen stierven - onthoud dat, want wezens sterven niet, hun systemen sterven af. Daar zouden ze niet meer weten dat ze voor hergebruik zouden worden aangewend. Het is een vorm van vergetelheid, je 'vergeet' niet echt. Je kunt niet vergeten, dat is onmogelijk want het maakt niet uit waaraan je hebt meegedaan, of waar je bent geweest, het maakt niet uit wat er bestaat in het bestaan, als je je realiseert dat je dat bent, dat jij die ervaring bent - dan herinner je je dat. Maar tot op zekere hoogte werkt het zo niet echt. Wat ik bedoelde is dat het erom ging dat de interdimensionale wezens, de Atlantiërs, zouden vergeten wie ze zijn als ze stierven. Het was niet persé noodzakelijk dat ze ook vergaten wat ze hadden meegemaakt. Later kwamen de Annunaki erachter dat ze helemaal niet in staat waren om de herinnering aan ervaringen in deze wereld, of die van de wezens zelf, definitief uit te wissen. Ze beseften dat ze nog een dimensionale laag rond de Aarde moesten aanleggen. Daarin manifesteerden ze een systeem gebaseerd op geluidfrequenties met behulp van vier kristallen in de vier hoeken van de Aarde. Dit systeem resoneerde op een bepaalde geluidfrequentie, die verbonden was met de geluidfrequentie in het centrum van de mind van de wezens op het moment dat ze overgingen. Met andere woorden: de dimensionale wezens van toen hadden ook een mindsysteem. Precies hetzelfde als het systeem van de menselijke vorm, maar dan interdimensionaal. De vier kristallen die in de dimensies waren geplaatst, hielden het op zijn plaats maar het strekte zich interdimensionaal uit. Als je dus een dimensionaal wezen was dat in een menselijke vorm zat, bleef dat systeem intact, of je nu hier was of in de dimensies. De constructie van het systeem was altijd aanwezig. Wie je werkelijk bent wordt totaal onderdrukt door dat systeem. Maar je kunt het leven niet uitwissen. Je kunt jezelf niet vernietigen, we bestaan oneindig! Toch is het mogelijk om je te onderdrukken. Dat is mogelijk gedurende een zekere periode, maar niet oneindig lang. Dus de dimensionale wezens hadden ook dat mindsysteem.

 

Anu zei: "Als we al die wezens te pakken hebben, plaatsen we ze allemaal in deze dimensie - in deze dimensie krijgen ze eerst een mindsysteem geïmplanteerd, dat verbonden is met de kristallen zodat wie ze zijn wordt onderdrukt en ze zich niets meer herinneren. En als ze dan de menselijke lichaamsvorm binnengaan, is dat centrale punt in hun interdimensionale mind in de interdimensionale constructie in de lichaamsvorm geplaatst en zo kunnen zij het gemakkelijk manifesteren. En als ze dan sterven, kunnen ze zich niets meer herinneren. Ze weten niet meer wie ze zijn, ze weten niet meer wat ze hebben meegemaakt en kunnen wij ze steeds blijven hergebruiken." Zo begonnen de plannen vorm te krijgen. Toen de dimensie eenmaal was aangelegd - dat is de plek waar je naartoe gaat als je sterft en overgaat - maakten ze natuurlijk een paar aapmensen dood en plaatsten snel dat systeem om te zien wat er met ze zou gebeuren: ze werden in feite zombies. Ze dreven rond, dat is alles wat ze deden. Ze waren op een bepaalde manier dood.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Uiteraard realiseer ik me dat de verhalen van Jack (via Desteni) channelingen zijn, maar het sluit wel heel erg aan bij andere bronnen. Ook de Wingmakers vertellen hetzelfde verhaal, over de wezens die door de Annunaki in de mensen gestopt zijn. De Wingmakers zeggen degenen te zijn die de plannen van de Annunaki doorzien hebben en tijdig ontsnapt zijn. Zij zijn dan onze broeders en zijn hier om ons te helpen bewust te worden. Ook zij praten over het mindsysteem wat de Annunaki geconstrueerd hebben om ons in de illusie vast te zetten. Zie de afbeelding hieronder. Ik zal hier later meer over vertellen. Het is een belangrijk deel van onze gevangenis.

 

David Icke zegt dat wij de hele 3D zelf manifesteren, door middel van holografische projectie. Hij gaat ook uit van het verhaal dat de oorspronkelijke bewoners van de aarde gemanipuleerd zijn en zodanig in trilling verlaagd zijn dat ze zichzelf vergeten zijn. Een belangrijk deel van die manipulatie is het inbouwen van het reptielenbrein waarmee de Reptilianen ons optimaal kunnen controleren en manipuleren. Dat reptielenbrein houdt ons in lage trilling en zorgt voor het vrijkomen van de emoties en trillingen waarmee de Reptilianen zich voeden. David Icke haalt ook voortdurend het verhaal uit de film "The Matrix" aan. In die film zijn de mensen aangesloten op machines om stroom op te wekken voor die machines. En leven we in een droom, in een computerprogramma wat wij ervaren als de werkelijkheid. Dus ook in de Matrix hebben we geen contact met ons ware wezen, het lichaam. Let op dat in de film de essentie precies omgekeerd is, daar kennen we ons lichaam niet en leven we in een droom, en hier kennen we onze ware "droom" niet en leven we in een lichaam. Dingen omkeren is het handelsmerk van de Illuminati.

En de nieuwe film Avatar is ook een sterke aanwijzing. Hierin wordt het bewustzijn van de mens overgeplaatst in een andere lichaam, wordt het wezen geïmplanteerd in een buitenaards lichaam. Dat is misschien wel bijna letterlijk wat er met ons gebeurd is. Waarom laten ze dit soort filmen zien? Moeten we daardoor wakker worden? Of lachen ze ons hiermee in het gezicht uit, trots op wat ze gedaan hebben. Uit het verhaal van Jack blijkt ook een soort van rivaliteit of trots, trots op het overheersen van een superieur ras. Dat is wel een mentaliteit waarin je opschept over wat je gedaan hebt. Overigens laat de film Avatar nog veel meer zien, het laat zien hoe de planeet veroverd wordt voor grondstoffen en de oorspronkelijke bewoners uitgeroeid worden. Net de aarde. En er zijn veel meer speelfilms uit de Hollywood fabrieken gekomen met veel meer aanwijzingen. Teveel om hier te bespreken. Ik zal daar later nog eens een artikel aan wijden. Terug naar het verhaal nu.

Wat zou je aan de hand van al deze theorieën kunnen concluderen:

  • Wij kennen ons ware wezen niet.
  • Wij zijn ons ware wezen vergeten.
  • Wij horen hier niet thuis.
  • Wij horen niet in deze lichamen/menswezens thuis.
  • Wij worden hier tegen onze vrije wil in vastgehouden.
  • Wij worden misbruikt door anderen.

 

Dit zijn harde conclusies, maar ze voelen voor mij heel erg waar. Het is geen prettige boodschap. Ook geeft het niet echt hoop op een oplossing. Maar het begin van elke oplossing is het erkennen van het probleem. Als er geen probleem is, dan is er ook geen oplossing. Als je niet weet dat je gevangen bent, wil je niet de vrijheid zoeken omdat je denkt die al te hebben. En nu we het probleem zien, kunnen we naar een oplossing gaan werken. Velen denken dat alles in 2012 vanzelf opgelost wordt. Ja dat is wat de propaganda uit de astrale wereld over ons uitstort. Via allerlei channelingen komt die boodschap, praten ze over ascentie. Maar die boodschappen komen rechtstreeks van de duistere machthebbers. Amitakh vertelt ons dat de aarde instort en het licht gered wordt. Klinkt heel prettig, om gered te worden. Maar misschien moeten we wel onszelf redden. Dat is ook het verhaal van de Wingmakers. Zij geven ons slechts een ademhalingstechniek waarmee we bij ons eigen wezen kunnen komen. Zal dat werken? Eerst proberen, dan oordelen. De intentie is goed, terug naar ons eigen wezen komen. Dat is belangrijk. En dan zien we wel verder. Heb ik toch een positief einde aan dit artikel. Hieronder vindt je in het kort de techniek van de Wingmakers, de Quantum Pauze. Dus allemaal lekker oefenen!

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Quantum Pauze is een eenvoudig proces van vier stadia, dat begint met een inademing met een duur van ergens tussen de drie en zes tellen afhankelijk van je longcapaciteit, je lichaamsbouw en de mate van privacy. Nadat je door je neus hebt ingeademd, houd je de adem vast (pauze) gedurende hetzelfde aantal tellen, waarna je door je mond uitademt gedurende hetzelfde aantal tellen en daarna houd je gedurende hetzelfde aantal tellen vast (pauze) zonder lucht.

De sleutel is de symmetrie tijdens ieder van de vier onderdelen van het proces: adem in (4 tellen) - houd vast (4 tellen) - adem uit (4 tellen) - houd vast (4 tellen). Als je drie tellen gebruikt is het belangrijk dat je alle onderdelen in drie tellen doet. Je hoeft dit niet met grote nauwkeurigheid gade te slaan, maar je moet gewoon de tijd voor ieder onderdeel in de gaten houden en regelmaat in het proces bewaren.

Hierboven is één cyclus beschreven. We raden aan om drie of vier van deze rondjes achter elkaar te doen en daarna weer over te gaan op een normaal patroon. Deze "normale" ademperiode wordt de Consolidatie genoemd. Houd je ogen gesloten tijdens het hele proces en ga met een rechte rug in een gemakkelijke houding zitten met beide voeten op de grond. Wanneer je begint aan de consolidatieperiode, moet je aandacht schenken aan de gedachten die naar de oppervlakte van je bewustzijn borrelen. Deze komen naar boven met een reden. Dit is een uitstekend moment om de Zes Harte Deugden (appreciatie, compassie, vergeving, bescheidenheid, moed en begrip) op iedere gedachte en ieder gevoel dat zich manifesteert toe te passen.

De consolidatieperiode duurt meestal drie tot vijf minuten, maar er zijn geen vastgestelde regels voor. Gebruik je intuïtie voor deze tijdsduur. Er zijn over het algemeen vier of vijf consolidatieperioden en je zal merken, dat tijdens iedere achtereenvolgende periode er minder gedachten en gevoelens naar boven komen. En tegen de tijd dat je in de laatste consolidatieperiode bent aangeland, zal je merken dat je jezelf hebt leeggemaakt van gedachten en gevoelens en het quantumdomein bent binnengegaan. Contact met je eigen wezen!

Dit artikel is geschreven door René van Goto2012.nlBron: goto2012

Voeg toe aan: