Zoeken
 


Vimana's, UFO's van 3000 jaar oud

Laatste wijziging: donderdag 15 juli 2010 om 08:32, 5374 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 15 juli 2010

In de Indiase Sanskriet-literatuur is er een hele bibliotheek met erg veel boeken over Vimana's; o.a. schotelachtige voorwerpen die konden vliegen. In deze boeken wordt uitgebreid beschreven hoe een UFO gebouwd moet worden. Ook wordt beschreven hoe je andere UFO's moet vernietigen of ervoor moet dat de vijandige UFO onbestuurbaar wordt.

Deze boeken zijn al erg lang bekend maar van de boeken die in het Sanskriet geschreven zijn, is nog niet alles vertaald. Nog maar enkele jaren geleden werden in Tibet boeken ontdekt, die ook in het Sanskriet opgesteld waren, waarin wordt uitgelegd hoe je een ruimteschip bouwt dat naar andere sterrenstelsels kan vliegen! De boeken zijn minimaal 3000 jaar oud, maar het is mogelijk dat de ouderdom oploopt. In de oudheid werden boeken vaak overgeschreven dus het is niet te achterhalen hoe oud de beschreven kennis is
Anti-Zwaartekracht Motor

De boeken spreken van een anti-zwaartekracht motor. Dat hoogstandje van techniek kan hedentendage niet gemaakt worden; we ontberen de kennis. Overigens zou ook de wereldeconomie volledig instorten als deze motor (her)uitgevonden wordt. We zijn nu immers afhankelijk van olie. Het onafhankel;ijk zijn van deze brandstof betekent dat oliebedrijven kunnen opdoeken en dat is de meest machtige industrie in de huidige wereld. De overheden zullen tekorten krijgen door verdwijnende inkomsten uit accijnzen. Alleen voor de burgers en het milieu is het goed, maar daar lijken regeringsleiders zich doorgaans weinig druk om te maken.


Mohenjo-Daro

In de boeken zijn zeer uitvoerige handleidingen opgenomen over hoe een UFO te maken, in te richten en te besturen. De UFO's zouden door Goden bereden worden. Deze Goden waren niet vreedzaam. De meest afschuwelijke wapens worden beschreven in verband met de Vimana's. Zo zouden deze voertuigen dodelijke stralen kunnen voortbrengen. Ook is de Vimana in verband gebracht met de gesmolten stad uit de oudheid; Mohenjo-Daro. In deze stad heeft de vernietiging zo aangrijpend plaatsgevonden dat men er nu nog over verbaasd is. De stad is....gesmolten. Stenen kunnen alleen smelten bij enorme hitte zoals bij een atoomexplosie. De beschrijving in de oude Indiase literartuur van de wapens van de Vimana's doet vermoeden dat men inderdaad de beschikking had over atoombommen. Ook de beschrijving van de vernietiging van Mohenjo-Daro doet denken aan een kernexplosie.

Nazi

Wetenschappers uit Nazi-Duitsland hebben tweemaal een bezoek gebracht aan Tibet. De huidige Dalai Lama heeft op 10-jarige leeftijd handen geschud met de nazi's. Hitler wilde graag dat Tibet een fascistische staat werd zodat ze de Engelsen in India konden aanvallen. Tibet stond inderdaad tijdens de tweede wereldoorlog aan Duitse kant, maar is nooit India binnen gevallen. De reden dat de Duitse wetenschappers naar Tibet gingen was om hun enorme hoeveelheid esoterische kennis, en uitgebreide nauwelijks vertaalde bibliotheek. De V2-raketten die de Duitsers hebben ontwikkeld kan heel goed geinspireerd zijn geweest om een voorbeeld van een motor uit de oudheid. Boze tongen beweren dat de Duitsers uiteindelijk naar voorbeeld hiervan de UFO daadwerkelijk hebben gemaakt.

Auteur: http://tom008.infoteur.nl/Bron: wetenschap.infonu.nl

Voeg toe aan: