Zoeken
 


BP: indirecte evacuatie-oproep? Jane Burgermeister’s reactie!

Laatste wijziging: woensdag 30 juni 2010 om 08:44, 3922 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 30 juni 2010

Een uiterst bizarre ontwikkeling. Een moeder van 2 kleine kinderen die verslag doet van de olieramp aan de Mexicaanse Golf. Wat een lieverd, wat een pechvogel.. Of…? Dit is het verhaal dat een heftig staartje krijgt, want niemand minder dan Jane Burgermeister laat zich uiterst heftig uit over deze Kindra Arnesan, de moeder in kwestie. Én de vrouw die van BP zomaar toestemming kreeg, om te gaan spreken over de ramp… Uit de school te klappen.. Zomaar..

Voel je de vreemde twist..? Hoe is het mogelijk dat BP überhaupt in staat is iemand het woord te ontnemen..? Hoe is het mogelijk dat deze mevrouw oproept tot evacuatie..? Terwijl er vele, vele ander mogelijkheden zijn om de problemen die opdoemen, het hoofd te bieden? Hoe is het mogelijk dat BP iemand uitnodigt om hen negatief in het nieuws te zetten…? Motiveren voor ‘evacuatie’, dát lijkt haar beoogde doel!

Maar first things first: voor het geval je deze -uiterst welbespraakt- Kindra Arnesan (nog) niet hebt gezien op YouTube, laten we hier even haar presentatie zien, Engels ondertiteld. (Hopelijk ben je in staat, de essentie van het verhaal mee te nemen, ook als je het Engels niet helemaal machtig bent!)

En dan nu het commentaar van Jane Burgermeister op deze verklaring van Kindra Arnesan. Al vele jaren zijn velen op het internet bezig om een verklaring te zoeken voor de ongelooflijke inspanningen van ‘krachten in de Amerikaanse regering’, om de FEMA-kampen in volledige staat van paraatheid te brengen. 800 Kampen, die vele, vele miljoenen mensen kunnen ‘herbergen’, in staat van nood.. FEMA staat voor Federal Emergency Management Agency, een overheidsorganisatie, die geacht wordt, in tijden van noodsituaties, coördinatie te verzorgen en zaken te regelen.

Maar er zijn vele, vele aanwijzingen dat FEMA zich voorbereid, zoals gezegd, op een ramp van ‘nationale omvang’. De vraag is natuurlijk welke agenda ten grondslag ligt aan deze activiteiten. Toevalligerwijs hebben wij ook een hoofdartikel-van-de-week in de wacht staan, dat óók handelt over een uiterst verbazingwekkende ontwikkeling; die van de bouw van het nieuwe vliegveld van Denver, waar uiterst geheime en enorme ondergrondse ruimtes zijn gebouwd.

Kortom, er borrelt ‘iets’ onder de oppervlakte, waarvoor we onze uiterste focus nodig zullen hebben, om deze te duiden.

De onderstaande reactie is een vertaling van het artikel dat Jane Burgermeister, hier welbekend (..), op haar blog plaatste. (Kijk voor het origineel HIER.) Hoewel haar toon uiterst ‘ironisch’ te noemen valt, is de essentie van haar artikel duidelijk.

Waarom kreeg Kindra Arnesan veiligheidsontheffing van BP,
terwijl niemand anders dat krijgt..?

door Jane Burgermeister

(29 Juni 2010, © vertaling Guido Jonkers / WantToKnow.nl)
(overname mét bronvermelding toegestaan)

Kindra Arnesan is een vrouw uit  Venice, Louisiana, die buiten de veiligheidsregels van BP ‘mocht’ spreken en zij beweert dat ze zaken zag en hoorde, waar de media geen toegang toe heeft. Zelfs terwijl zij toch heftige kritiek heeft op BP.

Lees zeker even verder op wanttoknow.nlBron: wanttoknow.nl

Voeg toe aan: