Zoeken
 


Ontdek je Innerzelf

Laatste wijziging: woensdag 9 juni 2010 om 09:55, 3073 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 9 juni 2010

De Mens gaat zijn eigen inner zelf ontdekken en dit is een mooie spirituele REIS. Neem de Maya’s, Inca’s, Indianen, Aboriginals enz. zijn zichzelf trouw gebleven. Zij weten dat er leven is na dit leven, ze geloven dat hun Geest/Spirit hun leven geeft, zij geloven in intuïtie is inner weten en instinct zijn inner gevoelens. Zij zijn niet primitief, zij leven eenvoudig, niet zoals wij dat uiterlijk belangrijk is. Zij werden niet door de rijke wereld afgeleid, want zij hebben hun inner rijkdom. Sommige Maya’s en anderen Over Zielen kregen daarom Spirituele visions door, omdat hun eigen 10de Mastercel ‘’chakra’’ open was konden zij er open voor staan. Weet de Mens is al een Spiritual Mens, wij hebben al vanaf het begin van ons eerste bestaan een 10delig Zielenhartbewustzijn in ons en geloof daar ook in. De Aarde vergaat niet, de Aarde hoort bij de Mens. De Mens en Aarde hebben een bestaansrecht, dit betekend dat de Aarde en de Mens zijn aangesloten en zijn opgenomen in de levenscirkel van AL ER IS levens-kracht-energieën. WEET de cirkel van reïncarnatie beëindigd zodra ons eigen onder-bewustzijn zuiver is. De IK individuele TIJD is aangebroken en veranderingen zijn klaar voor eind 2012.

Het is niet zo moeilijk om de werkelijkheid als het WARE te zien, horen, weten en voelen en wordt ons GEWETEN er ook mee geactiveerd. De Mens heeft/had een tegenstrijdigheid in zich, betekent dat wij niet natuurlijk konden geloven in ons eigen Zielenhart. Tegenstrijd komt uit ons eigen onder-bewustzijn zit in ons 9de chakra, dan is onze 10de Master chakra geblokkeerd en ons GEWETEN werkt dan niet en ons inner OOG en inner HOREN en inner WETEN werkt dan ook niet. Onder-bewustzijn is ontstaan omdat de Mens niet bewust leefden met zijn eigen GEWETEN, is ongeloof door ontstaan. Als ons eigen GEWETEN niet actief is herkent de Mens de SQ oerwaarheid niet, omdat wij dan geen bevestigingen krijgen uit ons eigen WETEN, dus ook geen hulp kregen van onze eigen Hoge Zelf en nu weten wij waarom dit is, leef ook bewuster en dan wordt je ook gelukkiger.

Transformeer alle onwaarheden in je onder-bewustzijn naar een zuiver WETEN. Tegenstrijd komt van je eigen saboteur, want je hebt onwaarheden overgenomen. De Mens heeft van zijn ouders en opvoeders een geloof of religie meegekregen, zij wisten toen nog niet de juiste SQ oerwaarheid. De Mens mag mee veranderen en meegroeien blijf niet vasthouden aan onjuiste overtuigingen. Wij weten NU al veel meer dan onze ouders en opvoeders wisten, zij hebben hier geen schuld aan. Religiën en geloven waren TOEN wel nodig, omdat wij niet de SQ oerwaarheid kenden, wij hadden TOCH iets nodig om IN te geloven. STA ook bewust boven je onder-bewustzijn, onthecht ervan, dan ben je BEVRIJD van onbewuste leugens.

De Mens was niet bewust van zijn eigen inner ZELF. Iedereen heeft een Geest is Spirit, Zielenhart, SQ verstand, Geweten en 10 lichtzintuigen, 10 chakras en 10 Mastercellen en 10delig DNA waarheid systeem en Kundalini levensenergie, en onze eigen Hoge Zelfbewustzijn intelligentie. Alleen geestelijke waarheid gaat naar ons DNA en leugens gaan direct naar ons eigen onder-bewustzijn. De Mens mag alles weten, wij stijgen boven onze eigen onwetendheid uit, de puzzelstukjes vallen in elkaar. Begrijp een onder-bewustzijn is tegenstrijdig en maakt ons leven moeilijk, is ontstaan doordat wij geen verantwoording namen voor ons zelf en niet opkwamen voor ons zelf, wel opkomen voor anderen. Word ook ZELF bewuster het is NU de IK TIJD, dit is niet egoïstisch, je moet zelf aan dit leven leiding geven. De Collectieve WERELD ZIEL is begrepen en de Mens gaat terug naar zijn eigen IK, dit is niet egoïstisch. Wij hebben inner harmonie nodig dan ben je in balans en kunnen wij ook beter voor anderen zorgen. Wordt Spiritueel Geestelijk bewuster, want geluk zit IN ons, niet buiten ons. Deze Evolutie is geestelijk/spirituele ontwikkeling die de Mens nodig heeft. Het is beseffen dat er een andere betere/zuivere manier van denken, doen, weten en voelen is. ZET jezelf bewust terug in je Zielenhart en angsten en emoties gaan dan ook weg.

De Mens wordt geestelijk/spiritueel bijgestaan door onze eigen GEEST/SPIRIT is ons levensrecht en bestaansrecht als wij weer zuiver zijn. Mensen die niet mee veranderen, worden naar de Kosmos gebracht en worden daar gereinigd en gaan daarna weer terug naar de Aarde. De Mens EVOLUEERT hier op Aarde en de Mens gaat de werkelijkheid inzien en horen, weten, voelen met ons zielenhart. De oerwaarheid zit in ons eigen SQ verstand. Deze EVOLUTIE was nodig omdat de Mensheid zijn eigen innerlijke ZELF gaat begrijpen. In onze DNA zijn onze genetische informaties al vastgelegd en dit waren wij wel vergeten. De Mens was zo druk bezig met zijn eigen buitenkant en was daarom zijn binnenkant vergeten.

Ieder Mens heeft 10 Mastercellen en daar zitten onze bouwstenen/fundering in die de Mens heeft mee gekregen bij zijn allereerste bestaan. Alles is ontstaan door DE natuurlijke levensvorm van de Levende GEEST/SPIRIT van de Almacht is allesomvattend. Je GEWETEN is je eigen innerlijke rechter die laat je WETEN of iets juist is of niet, dan ben je ook beschermd. Daarom vertrouw je eigen inner ZELF, ieder mens heeft een eigen Hoge ZELF die hoort bij ons, vraag aan je eigen Hoge Zelf intelligentie, die ook je eigen Tweeling ziel is help mij. Tegenstrijdige negativiteiten zijn van mensen die nog steeds een saboteur hebben. Zonder een saboteur zijn wij BEVRIJDT en kunnen wij geloven in de SQ oerwaarheid en dit wisten wij niet en nu weten wij dit wel en geloof er ook in.Bron: spiritualwisdom

Voeg toe aan: