Zoeken
 


Waar kies ik voor

Laatste wijziging: vrijdag 26 december 2008 om 13:53, 1493 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 26 december 2008

Ben je ook één van de vele mensen die elk jaar de voorspellingen lezen? Ben je ook één van de vele mensen die nu de voorspellingen aan het vergelijken zijn met wat er werkelijk is gebeurt het afgelopen jaar? Ben je ook één van de vele mensen die nu als het mogelijk is alvast de nieuwe voorspellingen lezen die beschikbaar zijn en wacht op de rest van de voorspellingen?

Je leest van alles... en als dan die voorspellingen werkelijkheid zijn geworden zoals de creditcrisis, werkeloosheid en rampen zeg je, zie je wel het voorspelde is gebeurt en volgens de nieuwe voorspellingen komt er nog veel meer ellende aan in 2009.

Kijk ook ik lees de voorspellingen, ook ik vind het interessant. Maar ik besef mijzelf ook dat ik heb meegeholpen om deze dingen te creëren.

Totdat ik mijzelf de volgende vraag stelde.... WAAR KIES IK VOOR....

 

Alles wat op aarde gebeurt komt voort uit het collectief bewustzijn. Het collectief bewustzijn bestaat uit de werkelijkheid van IEDEREEN hier op aarde. Daaronder valt dus ook jou werkelijkheid. Je creëert je eigen werkelijkheid onder andere met je gedachten, woorden en daden.

Een voorspelling is niets meer dan een mogelijke werkelijkheid. Dus als je een voorspelling leest die je niet in jou werkelijkheid wilt kun je deze veranderen. Stel jezelf de vraag die ik mijzelf ook heb gesteld.... WAAR KIES IK VOOR.... Door je keuze te veranderen over het onderwerp van de voorspelling is het ook mogelijk de uitkomst ervan te veranderen. CREËER EEN NIEUWE WEL GEWILDE UITKOMST!

Leef vanuit liefde niet vanuit angst. KIES VOOR DE LIEFDE. Zo veranderen wij met zijn allen het collectief bewustzijn als we voor liefde kiezen en creëren wij met zijn allen een betere uitkomst, een geweldige toekomst en..... een nieuwe werkelijkheid.

Ik kies ervoor om een geweldig 2009 te ervaren met een lach voor iedereen en ik wens hetzelfde voor iedereen!

VOEL DAT JE DOOR LIEFDE LEEFT.

EDDY (REDACTIE STARPEOPLE)

 

 

 



Voeg toe aan: