Zoeken
 


Griekenland getroffen door 'bijbelse' kikkerplaag

Laatste wijziging: woensdag 2 juni 2010 om 11:20, 2844 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 2 juni 2010

Op woensdag, was een van de belangrijkste snelwegen in Griekenland voor twee uur gesloten door een horde kikkers.

Politie Chef Giorgos Thanoglou zei dat de "miljoenen" kikkers het asfalt bedekten als een tapijt in de buurt van de stad Langadas, ongeveer 12 mijl ten oosten van Thessaloniki. Nadat drie auto,s van de weg raakten in een poging om de kikkers te vermijden, sloten de autoriteiten de snelweg. Er waren geen (menselijke) gewonden. Thanoglou zei dat de amfibieën zeer waarschijnlijk op zoek naar voedsel waren.

 

De tweede plaag in Egypte waren kikkers. Volgens Wikipedia, "God gebood Mozes om Aäron te vertellen zijn staf over het water uit te strekken, en hordes kikkers kwamen en veroverden Egypte. De tovenaars van Farao waren ook in staat om deze plaag te dupliceren met hun magie. Echter, aangezien zij niet in staat waren om de kikkers te verwijderen, werd farao gedwongen om toestemming te verlenen aan de Israëlieten om te vertrekken, zodat Mozes zou instemmen om de kikkers te verwijderen. Om te bewijzen dat de plaag eigenlijk een goddelijke straf was, liet Mozes de Farao een tijdstip kiezen om de plaag te beëindigen. Farao koos voor de volgende dag, en alle kikkers stierven de volgende dag. Niettemin, trok farao zijn toestemming in, en de Israëlieten bleven in Egypte. "

De horde kikkers is slechts een van de vele bizarre dierenverhalen die in de afgelopen dagen op het web circuleren. Anderen zijn een "hybride beer" (deel ijsbeer / deel grizzly) en een "schepsel rechtstreeks uit de prehistorie" gevonden in de buurt van de Phoenix Zoo.

Noot redactie:

Als de kikkers beginnen te zingen en de vogels beginnen te kwaken is het tijd om het land te verlaten.

SuddenBron: endtimes.punt.nl

Voeg toe aan: