Zoeken
 


17-06-2010 Haaksbergen 'Ontdek de Kracht van je Hart

Laatste wijziging: vrijdag 18 juni 2010 om 16:00, 3493 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 18 juni 2010

Lezing op 17 juni "Ontdek de Kracht van je Hart"

 door:  Jarco & Arati Zavrel

 

In deze Lezing brengen we je naar het Hart van wie je bent met praktische instrumenten en technieken om je te helpen transformeren van het 'rupsenbewustzijn' naar het 'vlinderbewustzijn'. Door diepere lagen in je potentieel te activeren ga je steeds meer op zielsniveau ervaren. Door middel van o.a. visualisatie en eenvoudige technieken gaan we contact maken met de kracht van je Hart. Deze 'bezieling' zal hernieuwde energie, inspiratie en inzichten geven! Je krijgt inzicht in een van de krachtigste stressreductie methode en je kunt jezelf hiermee trainen naar een staat van Peak Performance (optimaal handelen vanuit optimaal Bewust Zijn).

Wereldwijd maken we op dit moment een bijzondere overgang mee van het informatietijdperk naar het bewustzijnstijdperk/transformatietijdperk. Alles gaat zo snel dat het met ons hoofd niet meer is te bevatten en te controleren. We gaan ons steeds meer realiseren dat we één zijn in een bewust universum en dat het Hart daarin centraal staat.

Mensen die nog vasthouden aan oude (ego)structuren kunnen het daarom steeds moeilijker krijgen omdat ze zich beroepen op een wereldbeeld, overtuigingen en identificaties, die absoluut niet meer resoneren met de nieuwe werkelijkheid.

Wat mag je verwachten:

Je leert praktische en krachtige technieken op het gebied van hartcoherentie (een innerlijke staat van flow en topprestatie), hart-brein communicatie, persoonlijke uitstraling, het emotielandschap, de kracht van positieve gevoelens en hart intelligentie als innerlijk kompas. Op de laptop, met HeartMath software, laten we je ervaren hoe je je hartritme zelf kan sturen naar deze optimale 'flow' staat van hartcoherentie, met veel positieve gezondheidseffecten.

Daarnaast maak je kennis met de achtergrond van het optimaliseren van de hersengolven (delta, theta, alpha, SMR, beta & gamma hersenfrequenties) naar peak performance door middel van Zengar Neurofeedback.

Waar:     Zalencentrum "het Bakkershuis"  Molenstraat 73 7481 GL Haaksbergen

Datum:  17 juni 2010

Tijd:         zaal open 19.30, aanvang 20.00

Entree:  €10,-

Opgave: hetveld.1@kpnmail.nl  of 053-5728526

www.hetveld.comVoeg toe aan: