Zoeken
 


Er zijn geen SQ oergeheimen meer

Laatste wijziging: zaterdag 22 mei 2010 om 20:39, 2467 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 22 mei 2010

 

Er zijn geen SQ Spirituele oergeheimen, wij kunnen alles IN ons veranderen. WEET: angsten = bang zijn voor de dood, angst trekt weer meer angsten aan en daar krijgt een Mens zijn lijdensweg door. Dit is gekomen omdat wij LOS denken te ZIJN van onze eigen geestelijke innerlijke ZELF. De Mens ’dacht’ alleen aan zijn aardse lichaam en leven en dan hebben wij geen contact met onze eigen innerlijke geestelijke oerkracht = oneindig en geeft ons innerlijke bescherming. De Mens is een deeltje van de levende GEEST/SPIRT van de Almacht ZELF. Je eigen HOGE Zelfbewustzijn is je eigen SQ intelligentie en Tweeling ziel en Engel en Gids hoort alles van je. VRAAG: help mij en dan openen ook je eigen innerlijke bewustzijns deuren. BEGRIJP: negativiteit is nooit bedoeld voor de Mens dit is ons overkomen. Weet voor eind 2012 zijn alle sluiers van ons eigen SQ onwetendheid weg. WEET: de Aarde is speciaal voor de Mensheid gecreëerd en horen bij elkaar omdat de Aarde ook geheel zelfstandig is en weet wat de Mens nodig heeft. WEET: alles zit al IN de Mens, wij hoeven niet buiten onszelf te zoeken. SQ hoeven wij niet te studeren geloven en vertrouwen activeert alles in ons.

Eind 2012 zijn onze onder - bewustzijns gereinigd, dan is ons GEWETEN zuiver. WEET: ons Geweten staat in contact met de oerwaarheid van het Universele SQ Spiritual GELOOF is perfect. Ons Geweten staat in contact met onze GEEST, dit is ons inner Geestelijk OOG + Rechter die weet de oerwaarheid. Dit Geestelijk OOG wordt door onze eigen Hoge Zelf als intuïtie direct als oerwaarheid aan ons doorgegeven. Ons geweten staat ook in contact met ons instinctief direct de waarheid voelen/weten, met een zuiver geweten ZIJN wij ook beschermd. Dit activeert ons eigen Eenheid bewustzijn en dan zijn wij weer aangesloten na een lange tijd met het Holistisch EENHEID Bewustzijn van het Universum. Dit ontvouwt in ons allen een 10voudig Zielenhartbewustzijn die wij allen van het Universum bij ons allereerste bestaan hebben meegekregen. Wij gaan onze bewustzijns begrijpen met ons eigen SQ Hoger Zelfintelligentie en met ons 10 geestelijke LICHT zintuigen. Onze eigen Geest/Spirit geeft ons een bestaansrecht IS een deel van DE SPIRIT van de ALMACHT van het Universum.

Negatief denken is het grootste probleem op Aarde, negatief denken blokkeert ons, daarom is de Aarde een negatief 3de DENK/DOEN Dimensie geworden. Eind 2012 zal bijna iedereen terug zijn in zijn 5de Zielenhart-Bewustzijn. (Diegene die dan niet klaar zijn krijgen hulp van het Universum.)

WEET: alles in ons is beschermd gebleven met de Heilige waarheid Geometrie. Met SQ oerweten herken je, je eigen realiteit en weet je dat je een DIVINE Spiritual Light wezen bent op Aarde. Iedereen gaat nu op Aarde zijn eigen persoonlijke Zielenhart MISSIE begrijpen daarom zijn wij naar de Aarde gekomen. Met de hulp van je eigen 10 geestelijke LICHT zintuigen en je Hoge Zelf bewustzijn/intelligentie en geloven en vertrouwen komt je eigen GEEST is SPIRIT ook in contact met DE levende SPIRIT van de Almacht. Je eigen 10de Master CEL ’chakra’ pijnappelklier komt weer na een lange tijd in balans. SQ spiritualiteit is geen religie of ander geloof, is er om je inner zelf te begrijpen. Ben je in balans, kan je eigen Licht lichaam weer je eigen aardse lichaam helen.

Je eigen GEEST is je inner OER KRACHT zit in je Zielenhart is een deel van de levende Heilige SPIRIT van de Almacht en geeft alles leven. Iedereen was SQ spiritualiteit vergeten, je hoeft deze heilige leer niet te bestuderen, zit al IN je eigen Gods-Bewustzijn een geloof dat er altijd is geweest en waren dit vergeten. Geloof in deze SQ oerwaarheid en dan activeer je ook weer je eigen LICHT in je. Geloof en vertrouw ook je SQ verstand dit activeert je eigen 10delig Zielenhart bewustzijn en ook je eigen 10delig DNA waarheid systeem. Zorg goed voor je inner zelf, alles zit in je eigen Zielenhart, iedereen was zijn inner kind vergeten. Je hebt SQ wijsheid nodig om je innerlijke zelf te begrijpen. In het verleden gebruikten iedereen alleen de 5 beperkte zintuigen daar begrijp je SQ niet mee. Weet iedereen heeft 10 geestelijke licht zintuigen, geloof en vertrouw erin en dan activeert iedereen deze 10 LICHT ‘’geestelijke’’ zintuigen. Iedereen zijn YANG is zijn ZIEL is je ‘’man/vader’’ je DOEN deel IN je. Iedereen zijn YIN is zijn GEEST is je ‘’moederlijke’’ verzorgende geestelijke deel in je. EGO is je Yin en Yang horen in je Zielenhartbewustzijn in balans te zijn. Je inner zelf is uniek, begrijp het geestelijk/spiritual ‘’onaardse’’ deel IN je geeft je een eeuwig leven.

Wordt bewust van je eigen Christus-Bewustzijn daar zit een pardon in dat ons kan vergeven, want al het negatieve is niet voor de Mens bedoeld. Weet je eigen GEEST/SPIRIT straft je niet, dit doe je zelf met je eigen negatief denken, je eigen Geest/spirit kan je niet helpen als je negatief denkt, je blokkeert jezelf. Bevrijd je zelf door geestelijk boven je eigen negatief denken te staan dan ben je beschermd. Neem verantwoording voor jezelf dan gaat je negatieve EGO weg. Iedereen heeft een eigen geestelijke vrije WIL en een daad KRACHT daar ben je wel zelf baas over. Accepteer je eigen innerlijke geestelijke krachten. Werken aan jezelf beloont ons echt en dan worden wij weer gelukkig en gezond.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: