Zoeken
 


Film: Inception (Trailer)

Laatste wijziging: donderdag 13 mei 2010 om 20:59, 4120 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 13 mei 2010

Inception is een film van Christopher Nolan en zal in de zomer van 2010 in de bioscoop verschijnen. De hoofdrolspelers zijn Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Ellen Page en Joseph Gordon-Levitt. De film wordt omschreven als een sci-fi thriller waarin realiteit en dromen met elkaar verweven raken.

Een bende dieven steelt in dienst van grote bedrijven de ideeën van anderen. Zij doen dit door zich te laten afzakken in het onderbewustzijn van de persoon met het idee. Daar gaan ze op zoek naar het idee en proberen ze het te stelen. Cobb is zo'n dief en besluit nog één laatste klus te doen. Hij rekent daarvoor op de hulp van Ariadne, een studente. Maar deze laatste klus is erg gevaarlijk voor Cobb, want de kans bestaat dat hij door deze opdracht terug in contact kom met mensen uit zijn verleden. Bovendien moet hij deze keer geen idee stelen, maar er één planten in het onderbewustzijn van zijn doelwit.

Bron: Wikipedia.nlBron: youtube

Voeg toe aan: