Zoeken
 


Wat is er aan de hand bij de Sfinx?

Laatste wijziging: woensdag 12 mei 2010 om 16:39, 6794 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 12 mei 2010

 meer dan week staan er verhalen op het internet betreft recente opgravingen bij de Sfinx in Egypte. Bij de mensen die wat voorspellingen van Edgar Cayce hebben gelezen gaat er wellicht een lampje branden. Edgar Cayce voorspelde namelijk dat er zich een grote ruimte onder de Sfinx bevindt die belangrijke informatie bevat over het ontstaan en zin van het leven. Dat er inderdaad ruimtes onder de Sfinx zijn gevonden, was al bekend. Maar dat er nu schijnbaar uitgravingen worden verricht op nog geen 50 meter van de Sfinx vandaan,  is merkwaardig.

Wat er ook is opgegraven de afgelopen paar maanden, het is duidelijk dat duizenden zakken met materiaal worden opgeslagen door een onbekend aantal werknemers. De vrijgegeven video toont duidelijk de zakken, de schacht  en zeer doelbewust werk dat verricht wordt. Er is vrijwel niets bekend over deze opgravingen. Zijn het Amerikanen of Europeanen die de opgravingen verrichten? We weten in ieder geval wel dat de hoogste niveaus van de ‘Egyptische Oudheden elite’ betrokken zijn bij deze ‘werkzaamheden’. Makkelijker om te zeggen, meneer Zahi Hawass zelf.

Dat het verhaal waarschijnlijk geen hoax is, blijkt uit het feit dat het bekend is gemaakt door Brooks Agnew, een bekende onderzoeker met een PhD. Dit is wat de onderzoeker over het gebeuren vertelde op zijn Facebook pagina:

"This is under the RIGHT PAW of the Sphinx. This is about 100-150 feet away from the Sphinx. The depth is about 100 feet, if you count the excavation 4 stories to get to the opening. The first two times Bill Brown's GPR was sent down a hole, the equipment fried. He did capture an image of a chamber. The Egyptians are going for the Hall."

 Bron: u-subjects.nl

Voeg toe aan: