Zoeken
 


De Bilderberg Groep

Laatste wijziging: dinsdag 27 april 2010 om 14:36, 5483 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 27 april 2010

Daniel Estulin de kleinzoon van een ex KGB'er kreeg bekendheid na zijn uitdagende boek “The True Story of the Bilderberg Group” waarin beschreven wordt wat de Bilderberg Groep is en wat hun doelen zijn. Daniel Estulin is naast Jim Tucker een door de oligarchen gevreesde onafhankelijke journalist, die elke keer weer door zijn bronnen binnen de groep weet te vertellen wat er besproken is en wie er aanwezig waren.

De voorloper van de Bilderberg groep zou al 800 jaar geleden hebben bestaan en de Venetian Black Nobility heten. Men spreekt op veel websites vaak over een 'New World Order', maar is dit wel het werkelijke doel van de Bilderberg Groep? Is er een komende oorlog tegen Iran? Zal Rusland uit elkaar vallen na drie pogingen? Komt er echt een wereldregering?

Dat zijn allemaal vragen die men zou kunnen stellen in relatie tot de elitaire groep. Terwijl mensen net pas een beetje doorkrijgen waar de leden van de groep bij betrokken zijn is Big Brother bezig met een groeispurt en groter dan ooit.

Hoe is het toch mogelijk dat zo weinig mensen kritisch kijken naar dit soort bijeenkomsten? Waarom sluiten mensen het bestaan van samenzweringen meestal uit, terwijl onze hele geschiedenis haast uit niets anders dan grote complotten bestaat?

Eén van de antwoorden op deze vragen is ons inziens te vinden in het huidige onderwijssysteem. Wereldwijd worden mensen steeds dommer en krijgen steeds dommere banen. Kinderen wordt niet meer geleerd om kritisch te denken en het onderwijs is zo omgevormd dat het alleen nog maar op uitkomsten gebasseerd is. De bouwstenen om zelf kennis te vergaren worden niet meer geleerd. Ook de kwaliteit van Nederlandse scholen lijkt niet meer lager te kunnen.

Ondertussen ziet het er uit dat de tweede economische crisis om de hoek staat en zullen de Bilderbergers deze zomer bijeenkomen in Spanje om de verdere uitbuiting van het volk te bespreken.

Het lijkt er op dat er ook weer een aantal zaken in Afrika gaan gebeuren. Sudan is een van de landen die in het vizier ligt van China en het Westen. Geruchten gaan dat de Nederlandse luchtbrigade zich zou (gaan) voorbereiden op een missie in Darfour. De reden hiervoor zou dan natuurlijk het stelen van olie, gas en andere grondstoffen zijn. Welkom in de wereld van de 'elite' maffiose.

Daniel Estulin heeft onlangs een nieuw boek geschreven met de titel 'Shadow masters'. Hierin omschrijft hij het ontstaan, doel en missie van de Bilderbergers. Hij was deze week te gast bij Rense Radio om hierover te praten. Beluister hier het vierdelige interview.
Bron: wacholland

Voeg toe aan: