Zoeken
 


Video: DAK! afl.1, Draadloos Groningen

Laatste wijziging: zaterdag 24 april 2010 om 18:58, 4709 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 24 april 2010

Omschrijving: Ervaar “De Andere Kant” van het nieuws... Oog StadjersTV brengt u een nieuw programma die de nieuwsitems die ongemerkt voorbijgaan in het nieuws. DAK! (De Andere Kant) behandelt de onderwerpen die normaal gesproken nauwelijks of niet worden behandeld door de reguliere “grote media”.

Wat is vaccineren eigenlijk? Zijn wij alleen in het universum? Wat is spiritualiteit? Wat is nulpunt energie? UMTS straling, wat is dat?

Dit zijn enkele van de vragen die wij stellen en behandelen. Volgens ons wordt er door de reguliere “grote media” te weinig aandacht geschonken aan dit soort vragen en onderwerpen. Men gaat er over het algemeen heel globaal over heen, maar behandelt het onderwerp eigenlijk niet. Deze keer behandelen we “Draadloos Groningen, de gevaren van straling!” Na lang vergaderen, lijkt het er dan eindelijk op dat Draadloos Groningen er aan gaat komen.

Het staddekkende draadloze internet netwerk, waar al jaren over gepraat wordt, zal in 2011 dan volledig en officieel gebruiksklaar zijn. Maar wordt er wel rekening gehouden met de gevaren die WiFi-straling met zich mee brengt? We hebben Rudy van Keulen en Benjamin Adamah te gast, zij zullen ons allen uitleggen wat de gevaren zijn van Draadloos Groningen en straling in zijn algemeen… Benjamin Adamah (1964) promoot het praktisch en inzichtelijk nut van metafysica en nieuwe wetenschap in het leven van morgen. Hij is klassiek geschoold en getraind in de westerse esoterische traditie en ingewijd qabbalist in de Toledano Traditie.

Adamah begeeft zich als schrijver buiten de betreden spirituele paden en richt zich in al zijn werk op onze huidige tijdgeestproblematiek. Zijn eerste boek Nulpunt Revolutie is een baanbreker voor tachyonenergie. Zijn tweede boek Nulpunt Psychologie – Handleiding voor een ecologie van de ziel verschijnt begin 2008. Het is gericht op de massapsychologie van de ‘Matrix’ en hoe daar aan te ontsnappen. Adamah werkt verder samen aan duurzaamheidprojecten en toekomstinrichting met mensen uit de wereld van de kenniseconomie Rudy van Keulen is een energietechnicus en was werkzaam als vertegenwoordiger tot hij in 2005 diverse klachten begon te ontwikkelen. De medici konden met zijn klachten geen kant op. Na eigen onderzoek bleek dat elektromagnetische velden (hoog en laagfrequent) invloed hebben op zijn klachten.

Dit fenomeen is meerdere malen wetenschappelijk bewezen, maar nog niet in de medische en politieke wereld doorgedrongen. Door dit fenomeen en de wetenschap dat er een 300.000 mensen in Nederland zijn met een onverklaarbaar ziektebeeld, is hij begonnen om het bedrijf Foibos op te zetten om zowel particulieren als bedrijven, advies te kunnen geven voor een beter woon- en werkmilieu. Samen met Novatief Werkzaken heeft hij, op een goede manier, zijn bedrijf kunnen opzetten. Wij van DAK!(De Andere Kant) willen meer aandacht schenken aan dit soort vragen en onderwerpen! Doormiddel van dit medium proberen wij de andere kant van het nieuws te tonen. Het is niet altijd het één of het ander, er zijn vaak meerdere kanten aan een verhaal...

 Bron: stadjerstv.nl

Voeg toe aan: