Zoeken
 


Nepvaccin nu goedgepraat door reclamebureau

Laatste wijziging: dinsdag 20 april 2010 om 09:29, 4573 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 20 april 2010

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu heeft voor een nieuwe inentingscampagne tegen baarmoederhalskanker een reclamebureau in de arm genomen. Dat moet er voor zorgen dat meer meiden komen opdagen voor de prik, die er toe moet leiden dat over 20 jaar 200 vrouwen niet meer overlijden aan deze ziekte maar aan iets anders. Bij de eerste vaccinatieronde in maart 2009 kwam maar net de helft van de 13 tot 16-jarige meisjes de inentingen halen. Het RVM weet dat aan ‘emotionele tegengeluiden’ op internet dus nu gaan de boys omgekochte moeders en huisartsen inzetten. Maak je borsten maar nat, dames. Het vaccin MOET verkocht worden, want de overheid heeft al een zeper gehad met het achterlijk onnodige vaccin tegen de Mexicaanse griep... En passant wil het reclamebureau ook maar meteen allerlei bijzonderheden van die meisjes over hun intieme contacten weten. Ook geil!

Dom plant zich minder voort!

Overigens wordt er in de economische wereldtop openlijk gepraat over de aanpak van de wereldbevolking door gemanipuleerde vaccins. Bedoeld wordt onvruchtbaarheid creëren en het gericht opwekken van fatale ziekten op langere termijn. Goed, de domme meisjes gaan dus dit vaccin halen? Mooi, die worden op termijn misschien onvruchtbaar en als die dommerdjes zich NIET voortplanten, dan krijgen de Übermenschen het weer ruimer. Eigenlijk een fabeltastische oplossing! Of niet?

Overbevolking genetisch aanpassen?

Hebben die genetisch gemodificeerde gewassen ook een stiekem gen tegen onze overbevolking? Ik geloof niet in chemtrails (giftige condensstrepen in de lucht) omdat die zonder onderscheid iedereen zouden treffen, maar gerichte, onvruchtbaar makende troep die de ingewijden kunnen vermijden, is vanzelfsprekend interessanter voor de mondiale strategen. Hoewel Frankrijk, Italië en Oostenrijk veel weerstand boden (Nederland niet!) tegen de toelating van zulke planten binnen de Europese Unie is de Europese club gezwicht voor het Grote Geld: de GG lobby en mag de kweek van start van genmaïs en genaardappelen. ‘Gewone kritiek’ is er nog zat: 1) besmetting van natuurlijke gewassen en het milieu, 2) de impact op het klimaat als gevolg van een buitensporige noodzaak voor bestrijdingsmiddelen 3) de vernietiging van de biodiversiteit en de plaatselijke landbouw en 4) de gevolgen van GG voedsel op volksgezondheid. Niet voor niets weert Bulgarije deze troep. Het zogeheten "Europese Burgerinitiatief" kan, als 1 miljoen burgers dat willen, een andersluidend beleidsvoorstel aan de Europese Commissie bezorgen.

Daartoe kun je een petitie tekenen op http://www.avaaz.org/nl/eu_health_and_biodiversity/?vl.


Attentie: aquariusage.comBron: peterdenharing

Voeg toe aan: