Zoeken
 


Dossier: 62 kinderen hebben buitenaardse ontmoeting

Laatste wijziging: zaterdag 20 december 2008 om 20:48, 2792 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 20 december 2008

In de ochtend van 16 september, 1994, gebeurde er iets opmerkelijks op de Ariel school in Ruwa, Zimbabwe. Leraren en schoolmanagement personeel waren compleet overdonderd toen alle schoolkinderen van de leeftijd 5 tot en met 12 kwamen melden dat er een vliegend object was geland op het schoolterrein. Dit alles gebeurde toen de leraren in vergadering waren en de 62 kinderen zonder toezicht alleen buiten speelden. De enige volwassenen was een hulpmoeder die de taak van kantinejuffrouw op zich nam.

Volgens de bronnen waren er twee dagen voor het schoolincident sowieso al veel UFO meldingen gedaan door andere bewoners, deze werden in eerste instantie afgedaan als meteorieten. Dit was In de buurt waar de school staat. De kinderen vertelden dat zij eerst 3 vreemde objecten in de lucht waarnamen die plotseling leken te verdwijnen en verschijnen op andere plekken. Uiteindelijk kwamen de objecten zo dicht bij de grond tot ze uiteindelijk landden in het begroeide gedeelte van de schooltuin. Het object was op nog geen 100 meter van de studentjes geland.

Daarna vertelden de kinderen dat een kleine man, van ongeveer een meter, boven het object verscheen. De kleine man, waarvan gezegd werd dat hij gigantische ogen en in het zwart gekleed was, liep een aantal meters richting de studenten. Hij bleef staan en leek de kinderen aan te staren.  Kort daarop verdween het wezen en kwam weer tevoorschijn achter het gelande object. Toen steeg het voertuig weer op en verdween.

De kleinste kinderen raakte natuurlijk in paniek, zij dachten dat het ging om de tokoloshis-demoon, die in de folklore bekend staat als een kindereter.  De kleine kinderen renden naar de kantinejuffrouw, maar deze wou haar snackbar niet uit. De bekendste Afrikaanse UFO onderzoekster, Cynthia Hind, heeft de zaak onderzocht en heeft in samenwerking met de directie de kinderen opdracht gegeven om een tekening te maken van het incident. Uiteindelijk werden er 35 tekening gemaakt die allen sterke gelijkenissen vertoonden

Ook de directeur geloofde de kinderen, en een klein meisje vertelde Cynthia  het volgende: “ ik zweer met ieder haar op mijn hoofd en de complete bijbel dat ik de waarheid vertel”.  Dr. John Mack, een ontvoerings-onderzoeker is na alle commotie ook naar Ruwa gegaan. Hij heeft twee dagen gespendeerd aan het interviewen 12 kinderen. Het bijzondere aan deze interviews was het feit dat de wat oudere leerlingen beweerden dat zij ‘gedachten’ doorgecommuniceerd kregen van het wezen. “De gedachten kwamen van de man..de man zijn ogen”, aldus een getuige.

Volgens deze wat oudere studenten probeerde het wezen duidelijk te maken dat wij mensen onze planeet vernietigen en dat wij de omgeving door onze gigantische populatie zo dusdanig belasten dat dit ernstige consequenties zal hebben. Wat deze zaak zo bijzonder maak is dat dus 62 kinderen in essentie hetzelfde verhaal vertellen. Latere onderzoeken hebben getracht de kinderen (nu volwassenen) op te sporen. Dit was gelukt en de verhalen die zij toen vertelden zijn nog exact hetzelfde. Ze zijn er nog steeds van overtuigd dat wat zij hebben gezien echt was, en dat nu ze volwassen zijn.

Kinderen staan er overigens ook niet om bekend om in groepsverband te liegen op een niveau als dit incident. Sowieso hadden ze daar totaal geen aanleiding voor. Helaas is er geen enkele vorm van fotografisch of ander bewijs. Hierdoor kun je nooit met zekerheid zeggen of deze kinderen zagen wat zij beweren te hebben gezien. Bijzonder blijft het incident nog altijd. 

Kijk voor een korte video over dit bijzondere incident op: u-subjects.nlBron: u-subjects.nl

Voeg toe aan: