Zoeken
 


Vanaf 2012 geen agenda meer nodig?

Laatste wijziging: dinsdag 13 april 2010 om 09:39, 3678 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 13 april 2010

Wij verkeren als mensheid in een overgangstijd, er is zwaar weer op komst, er is ook hulp, maar wij moeten die wel aannemen en beantwoorden. - Bij schrijver Hans Korteweg (bekend van het boek Zonder Einde) begint het de laatste weken te kriebelen en hij merkt dat hij het niet kan volhouden om te zwijgen over thema’s als de huidige crisis van de mensheid, de overgangstijd waarin wij verkeren, van Vissen naar Waterman en de komst van de Messias. 

Van verschillende kanten bereikt mij de afgelopen jaren het bericht dat wij leven in een overgangstijd en dat zeer binnenkort een omwenteling zal plaatsvinden die ons gehele bestaan fundamenteel zal veranderen. Ik zeg 'de afgelopen jaren' omdat ik de laatste jaren in toenemende mate met dit soort berichten word geconfronteerd, maar ik hoor en lees er al tientallen jaren over.

(Bron: Juwelenschip Magazine)

Meer Overgangstijd: The Year Zero - Volgens vele indiaanse mythen en profetieën staan we thans aan de vooravond van enorme gebeurtenissen, die na een ongekend turbulente tijd, een tijdperk van vrede en harmonie op aarde inluiden. (Info: Buro Internationale Solidariteit)
In de film The Year Zero - een film van Wiek Lenssen over de Maya-kalender en de Maya-profetie, worden twee aanwezigen na de bijeenkomst in hun eigen land opgezocht en geportretteerd: ziener en kenner van de Maya- profetieën Zwervende Wolf, en genezer-regenmaker Don Julian, twee Maya’s uit Guatemala.Via hun beider levens leren we de achtergrond van de Grote Bijeenkomst en van de voorspellingen kennen, en wat deze te betekenen hebben voor de wereld van nu, tot aan het jaar 2012… 

- Klik hier voor onder meer een interview met Wiek Lenssen.

 Bron: religie.nieuwslog

Voeg toe aan: