Zoeken
 


Zal India het bestaan van UFO basissen op de maan onthullen?

Laatste wijziging: zaterdag 20 december 2008 om 20:48, 5790 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 20 december 2008

Om Chandrayaan-1 te kunnen laten ontsnappen aan de aantrekkingskracht dus baan om de aarde en zich richting de maan te laten bewegen, wordt er gebruik gemaakt van zijn Liquid Apogee Motor (LAM). Vloeibare stuwstof, benodigd voor LAM, als ook thrusters, zijn aan boord van het ruimtevaartuig.

@ foto bron: vladdythephotogeek
Het ruimtevaartuig werd op 22 Oktober gelanceerd, India is op weg naar de maan. Er is echter een groot debat gaande binnen en tussen de Indische overheid en de Indian Space Research Organisatie. Het debat gaat over het wel of niet vertellen van de waarheid omtrent het bestaan van UFO basissen op de maan.

Het Indische ruimtevaartuig, beladen met 11 vracht ladingen (wetenschappelijke instrumenten), weegt ongeveer 1380 kilo tijdens de lancering.

Het ruimtevaartuig is gevormd als een rechthoek met een uitstekend zonnepaneel aan één van de zijden. De state-of-the-art sub-systemen garanderen de veiligheid en efficiëntie van de 11 vracht ladingen.

Het wordt voortgedreven door één enkele zonnepaneel met een maximum kracht van 700 W. Een 336 Ampere-Hour (AH) litium ion batterij voorziet de systemen van stroom op momenten dat de zon het zonnepaneel geen stroom kan laten genereren.

"Om Chandrayaan-1 te kunnen laten ontsnappen aan de aantrekkingskracht dus baan om de aarde en zich richting de maan te laten bewegen, wordt er gebruik gemaakt van zijn Liquid Apogee Motor (LAM). Vloeibare stuwstof, benodigd voor LAM, als ook thrusters, zijn aan boord van het ruimtevaartuig.

Het vaartuig zijn dual gimbaled antenne verzend wetenschappelijke data naar de aarde die verzameld worden door de 11 aanwezige vracht ladingen.

India zou de wereld nog weleens kunnen verbazen, een verassing die elk moment kan komen. Het land moet het bestaan van ondergrondse infrastructuur van UFO basissen onthullen.
 

Vertaald door aquariusageBron: aquariusage.com

Voeg toe aan: